Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Pe un server nu dau nume , are /helmet (casca de protectie) , ar fi fain sa faceti si voi , cand te sui pe un motor sa folosesti comanda /helmet . Ar fi fain sa avem si noi pe server asa ceva .

@@JuveT69, Asta găesşti pe Website.

Propunerea mea: În momentul în care un PM este full şi o persoană din PM-ul respectiv iese, în locul acelei persoane să poată fi adăugată o altă persoană pentru a nu mai fi nevoie să se tot schimbe PM-ul pentru același subiect, în cazul meu, PM-ul cu testeri.

Sa apara un topic '' MODS ''

unde sa includa : Moduri pentru arme, harti patrate, tot feluri de moduri

Propun sa fie un sistem pentru Anti-Cheats ca sunt numai codati pe serverele b-zone

Propun sa fie un sistem pentru Anti-Cheats ca sunt numai codati pe serverele b-zone

Se lucreaza intens la un anticheat care, teoretic, ar trebuii sa blocheze majoritatea codurilor.

@, propunerea ta nu are legătură cu forumul RPG.B-Zone.Ro:7777.

Adevarat.

gg

Incearca sa nu mai faci posturi asa scurte / aiurea.

Salut pai prima mea idee este aceasta: Sa fie introdusa o regula in departamente daca faci work de exemplu ca arms dealer si ai skill 3 sa zicem si ai wanted sa poti sa-ti termini cursa actuala fara sa traga in tine sau sa-ti dea wanted pentru neconfirmare ordin (Asta doar in cazut in care chiar faci work si nu faci abuz doar ca sa-ti expire wanted-ul). Pai cam asta a fost prima mea idee, salut.

Forumul nu dispune de astfel de opțiuni și chiar dacă ar dispune nu le-am adăuga pentru a păstra o evidență a jucătorilor care cauzează probleme și încearcă să se ascundă.

Propun schimbarea temei , in una mai frumoasa si chiar unica . IPB 4 ar fii mult mai ok . Tema forumului a ramas neschimbat ! Ultima data cand am intrat pe acest forum , a fost acum 7 ani si din cate vad , tot lafel a ramas :))

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.