Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Acum ca sectiunea Businesses din subforumul Economy a fost impartita pe orase, propun sa se scoata din modelul de postare al unui biz, locatia. Adica, in loc de 'Vând - Biz - Locaţia' sa fie 'Vand - Biz'.

Propun ca sectiunea Secondary Jobs sa fie adaugata drept subforum la General Discussions.

Momentan rămân așa subforumurile.

Acum ca sectiunea Businesses din subforumul Economy a fost impartita pe orase, propun sa se scoata din modelul de postare al unui biz, locatia. Adica, in loc de 'Vând - Biz - Locaţia' sa fie 'Vand - Biz'.

Locația nu se referă neapărat la oraș, ci face referire la zona în care e amplasat acel biz. Mulți nu înțeleg însă acest lucru.

Dupa parerea mea ar fi bun inca 1 subforum la discutii unde sa fie 2-3 topicuri in care sa raportam playerii care sunt inactivi de mai mult de o luna pentru a li se scoate la licitatie casele si businesses-urile.

Am vazut ca s-a creat si un astfel de topic dar ar fi o idee mai buna o categorie separa, nu ar incurca lucrurile si ar fi foarte bine pentru ca ar fluidiza economia.

Propun ca doar topicul Aplicații să fie Pinned la fiecare facțiune, sau cel puțin la cele pașnice, astfel ne-ar fi mai ușor să îi indrumăm pe jucătorii și ar fi mai ușor și pentru ei să aplice.

Subforumurile din cadrul categoriei Gangs sa fie impartite pe 3 coloane.

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din LS )

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din LV )

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din SF )

Propun ca la regulamentul serverului, sa fie adaugata categoria "Comportament NON-RP" unde sa fie trecute sanctiunile pe level + toate exemplele de comportament NON-RP deoarece multi nu stiu acest lucru.

Dupa parerea mea ar fi bun inca 1 subforum la discutii unde sa fie 2-3 topicuri in care sa raportam playerii care sunt inactivi de mai mult de o luna pentru a li se scoate la licitatie casele si businesses-urile.

Am vazut ca s-a creat si un astfel de topic dar ar fi o idee mai buna o categorie separa, nu ar incurca lucrurile si ar fi foarte bine pentru ca ar fluidiza economia.

Același lucru poate fi făcut și folosind topicul deja existent.

Propun ca doar topicul Aplicații să fie Pinned la fiecare facțiune, sau cel puțin la cele pașnice, astfel ne-ar fi mai ușor să îi indrumăm pe jucătorii și ar fi mai ușor și pentru ei să aplice.

Toate topicurile importante din facțiune trebuie să aibă Pinned.

Subforumurile din cadrul categoriei Gangs sa fie impartite pe 3 coloane.

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din LS )

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din LV )

Factiune - Factiune - Factiune ( Factiunile din SF )

Acest lucru nu se poate face pentru o singură subcategorie.

Propun ca la regulamentul serverului, sa fie adaugata categoria "Comportament NON-RP" unde sa fie trecute sanctiunile pe level + toate exemplele de comportament NON-RP deoarece multi nu stiu acest lucru.

Sancțiunea e la fel indiferent de level, mai puțin pentru începători. Chiar dacă vă dăm mură în gură toate cazurile de comportament non-rp tot o să existe jucători care încalcă această regulă. Multe din aceste reguli țin de bun simț, dacă nu ai așa ceva vei încălca cu siguranță și această regulă.

Poate pe viitor vom adăuga mai multe exemple.

Ar trebui facut un mic update la Regulamentul serverului si sa fie trecute si zonele din SF la lista cu "Zonele Safe".

Voi face update imediat.

Propun sa se faca si la Personal Vehicles un topic exact ca la case(cel cu "Case care trebuiesc scoase la licitatie") si sa faci cum ai facut si asta-vara, sa scoti masinile la licitatie de la cei banati/inactivi.

Propun sa se faca si la Personal Vehicles un topic exact ca la case(cel cu "Case care trebuiesc scoase la licitatie") si sa faci cum ai facut si asta-vara, sa scoti masinile la licitatie de la cei banati/inactivi.

Nu cred că are rost să se mai scoată vehiculele la licitație, pentru că daca respectivii jucători nu sunt pe server, nu se spawnează. Deci nu încurcă cu nimic.

Dar totuși, este o idee bună pentru bizzuri. Prin urmare, propun să se facă un topic pentru proprietarii banați sau inactivi ai bizzurilor (la fel cum este și acela pentru case, în secțiunea respectivă).

PS: Propun și schimbarea titlului topicului „Case care ar trebui licitate”, pentru că nu se fac numai licitații, ci se și scot la liber / The State (cel puțin, așa s-au scos până acum, din cate știu). Noul titlu să fie „Case care ar trebui eliberate” sau „Case care ar trebui licitate / eliberate”.

Vehiculele nu vor fi scoase de pe conturile jucătorilor. Aveți Dealership și prețuri rezonabile la vehicule, folosiți-l.

Nu cred că are rost să se mai scoată vehiculele la licitație, pentru că daca respectivii jucători nu sunt pe server, nu se spawnează. Deci nu încurcă cu nimic.

Dar totuși, este o idee bună pentru bizzuri. Prin urmare, propun să se facă un topic pentru proprietarii banați sau inactivi ai bizzurilor (la fel cum este și acela pentru case, în secțiunea respectivă).

PS: Propun și schimbarea titlului topicului „Case care ar trebui licitate”, pentru că nu se fac numai licitații, ci se și scot la liber / The State (cel puțin, așa s-au scos până acum, din cate știu). Noul titlu să fie „Case care ar trebui eliberate” sau „Case care ar trebui licitate / eliberate”.

N-au fost scoase la licitație pentru că nu existau case care meritau licitate până acum. Scopul topicului e de a găsi jucătorii cu case inactivi și a le da pe mâna jucătorilor activi.

Pentru bizuri nu e nevoie de un astfel de topic din moment ce am eu o metodă de a afla cine e inactiv și are biz.

Propun ca regulamentul liderilor, adminilor și a helperilor să fie adăugat și la regulamentul serverului ca să poată fi văzut de toți jucătorii. Astfel se vor evita reclamațiile aiurea aduse liderilor, adminilor și helperilor deoarece jucătorii înainte de a îi reclama pe aceștia se vor putea uita în regulamentul lor dacă e interzisă fapta X sau nu.

Propun ca la sectiunea "Complaints" maximul de post-uri facute de un singur player de pe un singur cont sa fie de 3. Astfel nu vor mai fi incurajati post-Hunterii, sau macar cei care fac post-uri aiurea fara dovezi sa fie sanctionati cu ban 1 zi, astfel nu se va mai crea lag pe forum.

Propun ca regulamentul liderilor, adminilor și a helperilor să fie adăugat și la regulamentul serverului ca să poată fi văzut de toți jucătorii. Astfel se vor evita reclamațiile aiurea aduse liderilor, adminilor și helperilor deoarece jucătorii înainte de a îi reclama pe aceștia se vor putea uita în regulamentul lor dacă e interzisă fapta X sau nu.

Nu vom face publice regulamentele membrilor din Staff. Ca să nu existe reclamații aiurea trebuie să existe bun simț, iar cum așa ceva nu există pentru multe persoane tot ar apărea reclamații aiurea și cu regulamentele vizibile tuturor.

Propun ca la sectiunea "Complaints" maximul de post-uri facute de un singur player de pe un singur cont sa fie de 3. Astfel nu vor mai fi incurajati post-Hunterii, sau macar cei care fac post-uri aiurea fara dovezi sa fie sanctionati cu ban 1 zi, astfel nu se va mai crea lag pe forum.

Nu se poate face ceea ce spui tu acolo. Cei care postează acolo fără motiv sunt sancționați cu warning points sau suspend.

i propose to make a max font size for signatures not like ↑ when the signature covers the most of the page

Your suggestion has nothing to do with this topic. Read the topic rules.

Propun ca:

• La secțiunea „Report a Leader” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Faction Leader RPG1
  • La secțiunea „Report a Helper” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Helper RPG1
  • La secțiunea „Report an Admin” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Admin SAMP RPG1

Similar ca și la secțiunea „Comentarii şi sugestii” pentru a putea doar cel acuzat să se apere iar cel ce ia decizia să nu mai fie nevoit să citească o grămadă de aberații.

Propun ca:

• La secțiunea „Report a Leader” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Faction Leader RPG1
  • La secțiunea „Report a Helper” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Helper RPG1
  • La secțiunea „Report an Admin” să poată răspunde la topicuri doar cei din grupul RPG-Team RPG1 și Admin SAMP RPG1

Similar ca și la secțiunea „Comentarii şi sugestii” pentru a putea doar cel acuzat să se apere iar cel ce ia decizia să nu mai fie nevoit să citească o grămadă de aberații.

Motivul pentru care acele secțiuni sunt așa cum sunt e dat de faptul că mai multe persoane pot prezenta dovezi împotriva unui lider, helper sau admin. Așadar dacă postează una, celelalte ar fi nevoite să deschidă alte topicuri și s-ar încurca mai mult lucrurile.

Va sugerez sa redeschida topic Despre server propuneri RPG1 deoarece este foarte util, si pentru care nu respecta regulile care legate de topic, obtine warn up

Propun ca la personal vehicles, la modelul de postare sa existe si poze. Astfel vom vedea culoarea masinii (daca e hidden) si modelul masinii (unii nu stiu toate masinile). Multumesc. La fel si cu House si Business.

Make a new sub-category underneath "Support":

Foreign players support.

I myself will post in this topic reguarly, this will be highly effective for foreign players who speak english to go there, instead of constantly asking questions at the english forum. Because the english forum is for forum, better to have a more organized area for Sa:Mp.

Propun ca pe user panel la referrals sa se puna si optiunea 'collect all bonus', pentru ca dureaza mult sa dai collect pentru fiecare player in parte care'i acolo.

Sper ca am postat ce trebuie ca idee, pentru ca user panel'ul tine de forum.

Ar trebui să fie adăugată şi versiunea în engleză a acestui topic.

English

Players that own Premium Account and wants to have full acces to all the radio stations that become available when you type /carradio must install Audio Client Plugin.

You can download this plugin from here :

http://www.mediafire...nd11izzzz4mmmkm (You must install it in the folder where samp is installed)

Be aware that if you won't install this plugin you could only listen to Pro FM and Taraf FM.To take full advantage of what Premium Account has to offer we recommend you to install it.

Va sugerez sa redeschida topic Despre server propuneri RPG1 deoarece este foarte util, si pentru care nu respecta regulile care legate de topic, obtine warn up

Cred că s-a mai sugerat acest lucru o dată și am răspuns negativ. Topicul pentru propuneri se va deschide în momentul în care avem nevoie de propuneri noi. Există o listă lungă de 4 pagini cu propuneri noi.

Propun ca la personal vehicles, la modelul de postare sa existe si poze. Astfel vom vedea culoarea masinii (daca e hidden) si modelul masinii (unii nu stiu toate masinile). Multumesc. La fel si cu House si Business.

Dacă nu cunoști cum arată modelul mașinii te interesezi. Cât despre culori ai User Panel.

Pentru Case și Bizuri se va implementa ceva pe viitor. Mai multe detalii nu dau.

Make a new sub-category underneath "Support":

Foreign players support.

I myself will post in this topic reguarly, this will be highly effective for foreign players who speak english to go there, instead of constantly asking questions at the english forum. Because the english forum is for forum, better to have a more organized area for Sa:Mp.

Each player, no matter where he is from, can use the general Support category for problems regarding the game or server.

Propun ca pe user panel la referrals sa se puna si optiunea 'collect all bonus', pentru ca dureaza mult sa dai collect pentru fiecare player in parte care'i acolo.

Sper ca am postat ce trebuie ca idee, pentru ca user panel'ul tine de forum.

User Panelul ține de site-ul RPG, nu de forum.

Ar trebui să fie adăugată şi versiunea în engleză a acestui topic.

English

Players that own Premium Account and wants to have full acces to all the radio stations that become available when you type /carradio must install Audio Client Plugin.

You can download this plugin from here :

http://www.mediafire...nd11izzzz4mmmkm (You must install it in the folder where samp is installed)

Be aware that if you won't install this plugin you could only listen to Pro FM and Taraf FM.To take full advantage of what Premium Account has to offer we recommend you to install it.

Versiunea în engleză a fost adăugată.

Propun introducerea comenzii [/reconnect] pentru a te putea reconecta la server dupa ce ai primit kick, astfel ne mai fiind nevoie sa iesi din joc pentru a te conecta din nou.

Propunerea ta nu are legătură cu topicul. Dacă am face o astfel de comandă care ar mai fi rostul comenzii kick? Nu degeaba nu există așa o comandă.

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.