Jump to content

Tournament Deagle

DeathlyHallows
 Share

Recommended Posts

Bun,suntem 32 asa ca eventul o sa inceapa.Eu o sa fac meciurile si o sa postez cine cu cine joaca pana maxim maine seara(se poate si in seara asta).De acum nu va mai puteti inscrie.

Premiul inca nu este fix mai asteptam donatii,pana acum premiul este de 2.100.000$.

Nick: Kelton

Level: 69

Cati bani ai donat?: 2.900.000$

Poza cu [/transfer]/[/pay] DeathlyHallows: Link

Alte precizari: Suma maximă pentru un event e de 5.000.000$. Ajunge acest premiu pentru această ediție.

Nick: Vincenzo

Factiune: H.A

Parere despre event: Un event frumos

Alte precizari: Cel mai bun să câştige

Imi pare rau vincenzo,dar pentru aceasta editie nu te mai poti inscrie.O sa tin cont pentru editia urmatoare.

Am vazut ca sistemul pe care l-am pus nu merge asa cum trebuie asa ca m-am gandit sa fac totul mult mai simplu.O sa jucati 1 versus celalalt ,fara nici o grupa.Meciurile suna asa:

Casso-newlife

Shust-rasta

an0nim-mariuz

sedativ-snaks2000

florinel49-bilbarbosu

[ph]experience-mary.13

maryc3l-mariuz

beyondown-marcel.vicious

pure.evil-kers

[gf]blake-onlycraiova

shooter-Vladuttzz

norules-karim

xxtulyxx-smits_us24

andreius-just4killro

bybu-tomyyy

cykill-[CBN]Chuck

Aceste meciuri se vor juca maine si poimaine.Imediat o sa editez orele de joc.

Primele 8 meciuri o sa se joace maine,de la ora 20 si din 10 in 10 minute o sa fie cate un meci.Ultimele 8 meciuri poimaine de la ora 20 si tot asa din 10 in 10 minute cate un meci.Meciul se v-a termina atunci cand unul dintre voi ajunge la 3.Sferturile si semifinalele o sa le editez pe parcurs.Meciurile o sa le jucam la GSLS.O seara placuta.

Edited by MF DeathlyHallows

Meciurile de astazi se amana pe maine,cele de maine pe poimaine,deoarece toti adminii3+sunt afk.Multumesc.Maine o sa fie online 1.

Meciul 3 v-a fi intre an0nim-r@zv@n16,l-am pus pe mariuz de 2 ori,ma scuzati.

Edited by MF DeathlyHallows

Nu imi merge edit,am de facut un anunt.Astazi fiind zi de war nu se va desfasura nici un meci,maine vor fi primele 16 meciuri de la ora 20.Multumesc.

Buna dimineata,aseara trebuia sa se faca prima runda din tournament deagle,dar cam 70% dintre voi ati fost offline,iar din cei online ati fost si AFK.Am amanat eventul de 2 ori ca sa puteti fi toti prezenti,dar se pare ca voi nu v-a interesat ,+ca am pus eventul la o ora foarte buna(20).Imi cer mii de scuze pentru cei care chiar au vrut sa participe:mariuz,just4killro,bilbarbosu,dar nu am ce sa fac.Daca o sa il aman inca o data o sa fie din nou zi de war si iar nu o sa puteti.Se pare ca nu putem sa il facem...asadar o sa inchid tournamentul.Cer topic closed....Imi pare foarte rau,chiar am vrut sa fac ceva pentru voi dar ...asta e viata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.