Jump to content

[B-Zone TV] Stunting In A Dream

Sug Pula pe 2 lei
 Share

Recommended Posts

Stunt-uri foarte interesante, eu nu le-am mai văzut. Un edit destul de reuşit, deci un film chiar foarte bun. Felicitări.

Singurul punct slab este începutul la care te cam plictiseşti.

Stunt-uri foarte interesante, eu nu le-am mai văzut. Un edit destul de reuşit, deci un film chiar foarte bun. Felicitări.

Singurul punct slab este începutul la care te cam plictiseşti.

Intro-ul l-am facut repede deoarece voiam sa termin filmul cat mai rapid posibil. Asta e si ideea la stunt-uri, mie nu imi place sa fac aceleasi stunt-uri de 1000 de ori, in fiecare video fac alte stunt-uri.

Multumesc mult pentru aprecieri.

Hmm castigi COTM cu filmul asta iti garantez eu ;)

Si cum te cheama pe movie ca nu team mai vazut de cand am facut filmul cu bmx si parasuta si monster truck ala nu mai stiu cum se numeste dar in fine . Prea tare filmul ;)

Hmm castigi COTM cu filmul asta iti garantez eu ;)

Si cum te cheama pe movie ca nu team mai vazut de cand am facut filmul cu bmx si parasuta si monster truck ala nu mai stiu cum se numeste dar in fine . Prea tare filmul ;)

Ma cheama BrocK, filmul ala se numeste "Life of an old man", am facut vreo 3-4 filme pe MTA si nu prea am mai intrat pe movie.Dar pierd mai mult timp pe MTA si de asta m-am hotarat sa-l fac pe movie.

Stunt-ul nu a iesit extraordinar dar imi place edit-ul.

Puteam sa fac stunt-uri extraordinare, dar am vrut sa fac altele noi. Daca vrei alte stunt-uri uite-te la celelalte video-uri ale mele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.