Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Whix, stii ca imi placi. :)) De ce trebuie sa pleci si tu ? :|

Whix nu pleaca :))

Eee lasa ca e buna si la 15 :))

Ei ha eu am iesit Nb

Se pare ca 3 membrii buni , ne-au parasit, si anume: Aimeer ( care radea cand luam worst-uri), Rasta si Trestii. Eu le urez succes, si atentie la mine, pe turfs. Mi-a facut placere sa fim colegi!

Si mie-mi pare rau de ei dar..azi pleaca unii maine vin altii.

Sper ca noii colegi sa-i poata inlocuii insa va fi greu, erau deja "clasici" pentru Stracci. :)

Neata, mai pierd vremea pe la scoala pana pe la 1 iar apoi somn :X.

@ Numai plangeti baieti, pentru plecarea celor 3, stati ca vin eu din urma :> :)) ! Sper ca astazi sa ne mentinem marea performanta, sa nu ne culcam pe o ureche :)

Mentinem mentinem. Trebuie sa asculte toti si sa nu faca pe rambo. Cum ne-am descurcat pana acum, ne descurcam si astazi.

Apropo Alexbz, fa-mi si mie avataru ala, dar cu veteran, ca acu am luat rank 3 :P

Uite ce se intampla cand ii faci un cadou Elenei, sare pe tine si te mananca..la propriu:

JeveCC7.png

Buna dimineata tuturor.

=))))))

Neata

Edited by Wishh

E topic de discuții aici, nu topic de făcut spam. Abțineți-vă din a face posturi inutile.

@@m i T y, Să nu crezi pentru o secundă că dacă îți faci cont nou o să scapi nesancționat. Ai primit suspend și pe acest cont, nu doar pe cel vechi.