Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu-mi mai dati PM-uri ca dati degeaba,nu vreau sa mor tanar,de asta am luat aceasta decizie,am ajuns bataia lor de joc,m-am saturat,nu-si merita jocu asta nervii mei.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

Aveti grija de voi. :*

Noapte buna.

Inchide pc si intra maine si nu vorbi la cald.

Nu-mi mai dati PM-uri ca dati degeaba,nu vreau sa mor tanar,de asta am luat aceasta decizie,am ajuns bataia lor de joc,m-am saturat,nu-si merita jocu asta nervii mei.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

Noapte buna.

Tu faci asa..din cauza unor turfuri,stiu bine!

Unii din acei aimeri...din cauza carora am pierdut turfurile,au fost deja banati.

Poate dura mai mult timp..pana sa luam LS-ul....asa a fost si inainte in stracci,pe cand corleone domina cu 24/24,stracci nu avea niciun turf,pana la urma am ajuns la 24/24,deci nu renunta din cauza unor no-lferi.

CITESTE CU ATENTIE ce am spus sus. Rabdare si luam si 72/72. Daca faci asta..ma dezamagesti.

Noapte buna.

New mai gandeste-te nu lua o decizie la nervi, mai gandeste-te pana maine la MOTIVUL pentru care ai stat atata timp aici, gandeste-te la membrii pe care-i ai si cat ai muncit sa ajungi aici, lider. NU merita sa faci asta din cauza la niste aimeri si nebunia asta duap turfuri.

Gandeste-te de 10 ori inainte de-a lua o decizie ca asta, nu te gandii numai la tine ci si la membrii care si-au pus speranta-n tine.

Atat am avut de spus.

Am zis in post-ul de mai sus la ce ma gandesc,mai citeste odata.

Edited by NewLife

'Seara !

Back de afara ! Vad ca e cam multa agitatie p-aici.

Newlife, cum au spus multi inaintea mea, gandeste-te de mai multe ori, inainte sa iei o decize. Eu zic ca n-ar trebui sa iti bati atata capul pentru un joc. E doar un joc, iar zonele sunt ca banii, azi vin si maine pleaca ! Asa cum au venit, asa si pleaca ! E decizia ta. Faci ce vrei, dar in locul tau, n-as face asta si as sta in banca mea... :|

A renuntat NewLife la lider.

Somn usor tuturor, ne vedem maine. :)

Pacat...ca a luat decizia de a renunta.

Sa speram ca noul lider va fi cineva din factiune, care sa nu dea wipe ;) .

Ma bag la somn, ne auzim maine . Noapte buna! ;)

'Neata !

Eu am plecat sa-mi repare bicicleta, nubusii de la care am luat-o :)))

Sper si eu sa nu dea wiper ...

Ne auzim mai tarziu ! :-H

'Neata !

Eu am plecat sa-mi repare bicicleta, nubusii de la care am luat-o :)))

Sper si eu sa nu dea wiper ...

Ne auzim mai tarziu ! :-H

Drum bun,cale batuta.................. :)))

Salutare baieti, eu am plecat la concert B-) . Ne auzim tarziu, o sa mai intru din cand in cand dupa telefon sa vad care va fi noul lider :D .

Edited by SyNceD