Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, succes Sheenn in RDT, legat de waruri incercati sa intrati macar alea doua ore in joc daca vreti turfuri, chit ca nu conteaza turfurile alea, dar unii vreti turfuri dar nu intrati si daca intrati va faceti de cap, dar diseara ma voi sacrfica eu nu voi fi atent la waruri si voi avea detective pentru jucatorii buni gen "rambo" daca esti bun si faci + mergi ca poti, dar eu nu inteleg daca nu stii sa ti deagle in mana si te omori singur de ce mergi de unul singur in ei? Cine imi poate explica asta e chiar baiat destept, eu unul nu pot sa inteleg. Cand oare o sa invatati ca un gang se face prin munca in echipa nu stiu, in fine pentru mine unul e doar un joc si intru sa ma distrez, bineinteles sa iau si turfuri sa facem ceva, dar cand vad ca nu se poate si unii isi bat joc de munca noastra, o sa incerc sa il scot de aici. Ceaules ne auzim in game.

Neata, se cam poarta la noi inactivitatea de 2 saptamani + :-J astazi nu am fost la scoala, ne vedem la war-uri.

Ba ce face helperu din oameni ma.Sa nu se duca la scoala, doar pentru a prinde /accept :)))

Hai ca acum am venit si eu de la liceu.Ne auzim in game

Nu ca va las balta dar este mai mult ca posibil sa renunt la sa-mp....sau nu mai calc niciodata prin gang-urile din LS. DooKid ti-am promis ceva insa imi cer scuze ca nu pot sa respect...ma gandesc de 3 zile ce sa fac si sambata sau duminica o sa iau alegerea daca mai joc sau nu. Iti multumesc ca m-ai acceptat pe mine si pe baieti dar aici se termina...Bafta Evolutions sper sa nu te superi ti-am spus ca tu ai un viitor eu nu stiu daca mai joc nici 2 zile apai 3-4 luni. Bafta la toti, acum puteti sa suferiti ca v-am lasat la greu ca doar asta stiti... :)

P.S kid ai cativa membri care fac factiunea asa cum este imi pare rau inca odata ca ies, factiunea nr 13..

Edited by Rekill

Q62chaf.png

t4TscU2.png

sa va intre bine in cap astea 2 imagini pentru ca nu voi mai fii indulgent de acum.Nu vreau sa ajungem la PM -uri dar trebuie .Au ajuns sa iasa membrii ca va certati voi si ca la waruri nu veniti?Daca nu reglati ceva va termin.

Imi pare rau Rekill cum am mai zis : am avut zile si perioade in gsb si mai rele asa ca :*

Noapte buna....in cele din urma am ramas DOAR pentru DooKid, M.Ionut(chinez nab) si Evo....mai bine nu ma bagati in seama si asa rezolvam totul.

Edited by Rekill

Noapte buna....in cele din urma am ramas DOAR pentru DooKid, M.Ionut(chinez nab) si Evo....mai bine nu ma bagati in seama si asa rezolvam totul.

Alegerea perfecta, ramanem aici si ne vedem de treaba noastra, eu ti-am zis ca nu trebuie sa iesi pentru ca iti strica unu distractia. Mai multe vorbim cand ajung acasa, ceau!

Salut acum am ajuns si eu acasa.Maine nu merg la scoala si de luni incep practica :X

Ne auzim diseara la war-uri

Acelasi lucru pot sa spun si despre tine, ma bucur ca ai ramas. Probabil ca o sa intru si eu la war in seara asta cu toate ca am cerere de invoire.