Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ca ne vedem saptamana viitoare :)),ce sa-i ceri la un copil,cred ca a stat 2 ore cu recon pe mine sa ma prinda,saracu,chiar mi-e mila de el...

Felicitari pentru waruri,oricum suntem mai buni decat ei,cand vad ca si-o iau incep cu suferinte de genu,asa e cand ai 4 admini in factiune esti bo$$.

PS:Ziceti si mie ce ati facut la ultimele 2 waruri.

Edited by NewLife

@, Lasa, mai bine nu afli ce am facut la ultimele 2 waruri :)).

Lasa, maine recuperam.

La pimps il luam repede inapoi dar problema e avispa.. Totusi ne fac fata din sf.

Oricum la ultimul war nimeni nu a ascultat. Toti erau pe pims doar vreo 10 maxim eram pe avispa.

Salut. Ce faceti? #Recuperam si noi zonele de aseara, sper sa nu mai fim 20 pe [/members], din care jumate afk HQ.
Si eu sper la fel, acum sa vedem pana unde poate ajunge nesimtirea unora dintre ei, inteleg cei care au inactivitate/ban dar nici chiar asa, este ceva ce nu se poate explica cum unii desii vor sa vada orasul LosSantos verde nu fac nimic in aceasta privinta, trebuie sa va osteniti si voi putin, cei care lipsesc in permanenta, sa veniti la war.

Salutare GSB.

Tocmai am aflat ca mi-au prelungit banul ca l-am facut pe ala sarac =)),cica "jignire" daca asta-i jignire...

SĂRÁC, -Ă, săraci, -ce, adj. 1. (Adesea substantivat) Care nu are avere, care este lipsit de bunurile materiale necesare vieții; sărman, nevoiaș.

AXkNjS6.jpg

Ne vedem intr-o saptamana :).

Azi putem sa castigam, vad ca a mai primit un jucator bun din GSB ban 7 zile.

Sper sa fim multi azi.

Ce face omu ca sa castige niste pete pe mapa =)),ce-a ajuns comunitatea asta...

Edited by NewLife

Si eu sper la fel, acum sa vedem pana unde poate ajunge nesimtirea unora dintre ei, inteleg cei care au inactivitate/ban dar nici chiar asa, este ceva ce nu se poate explica cum unii desii vor sa vada orasul LosSantos verde nu fac nimic in aceasta privinta, trebuie sa va osteniti si voi putin, cei care lipsesc in permanenta, sa veniti la war.

Asa este, ei vor LS VERDE, si au scor 1-0 0-1 etc, pai cum sa castigi ma zone cu scorul ala?. E vina si lui DooKid ca ii iarta si nu ii sanctioneaza.

Edited by TLG FearLLeSS