Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :*

De ce plecati ma toti ? :| Oricum , succes body95 , florinacyo , ramona....8-|

Aha,asa,plecati toti.S-a terminat cu mafia asta.

LE: Am plecat si eu :| .Bafta mai departe.Chiar m-am simtit bine in aceasta factiune.

SPAWN IARTA-MA !!!

Edited by radiKal

LonelySoul u are in Stracci Family ?

Imi pare rau ca pleci Radikal , nu stiu ce v'a apucat pe toti sa plecati ... ma rog multa bafta..

M-am saturat de atatea certuri pe /f ,certuri care incep mereu de la aceeasi persoana si nu se i-a nici-o decizie.

Asta nu e factiune,cu atat mai putin "familie".Certuri pentru ce ?

18741414297199199169.png

Pentru asta ?

@LonelySoul - I am not a Stracci anymore,I will miss you.

Edited by radiKal

M-am saturat de atatea certuri pe /f ,certuri care incep mereu de la aceeasi persoana si nu se i-a nici-o decizie.

Asta nu e factiune,cu atat mai putin "familie".Certuri pentru ce ?

18741414297199199169.png

Pentru asta ?

@LonelySoul - I am not a Stracci anymore,I will miss you.

I'm not in stracci i don't know that will be but for what you go? for 1 stupid comment of unkn0wn? pf i don't know nothing anymore... you a good guy... :(

Am venit si eu de afara :X...baieti...tineti minte un lucru , cei care ati plecat din cauza lui unk...ati dat dovada de o mare lasitate , demnitate = 0 si multe altele..si eu am plecat din hitman din cauza unor pupincuristi , dar tineti minte , ca nu renuntand rezolvati situatia , daca erai tare radikal , ramaneai in Stracci pana ajungeai sa-i dai tu comenzi lui ... roata se invarte , tine minte asta...oricum bafta

Maine seara , ANTRENAMENT , vreau sa fiti prezenti cat mai multi.

MDYU n-am plecat din cauza lui,dar el are o parte din vina.Am plecat pentru ca au plecat toti (florinacyo) si nu se mai intampla nimic.Pe langa asta,in ultima vreme nu era zi sa nu se certe cineva si asa nu ajungem nicaieri.

Apropo,faza cu...dau dovada de lasitate ,nu ma cunosti DELOC .Daca deschideam si eu gura vedeati voi atuncea "lasitate" ,dar asa creeam mai multa cearta,mai bine ma retrag in liniste.

Imi cer scuze ca am postat,dar nu stiu de unde va venit asta cu "am plecat din cauza lui unk" ca nu e adevarat si nu vreau sa se creada asta.Oricum,mafia o sa cada mult din cauza lui ca prea multi s-au saturat de el.

Edited by radiKal

Unkn0wn(Stefko) you can just shut at this time and listen I did not expect such behavior from you Radi is a very good man good member you do not understand this? of course no... no comment anymore this is a game people, what's going on with you people? that was with a higher rank and what? what does it matter? is not important who with what rank is high or low, Importantly have an understanding.

Edited by LonelySoul

Unkn0wn(Stefko) you can just shut at this time and listen I did not expect such behavior from you Radi is a very good man good member you do not understand this? of course no... no comment anymore this is a game people, what's going on with you people? that was with a higher rank and what? what does it matter? is not important who with what rank is high or low, Importantly have an understanding.

Unkn0wn , ia aminte ce-a zis , desi e bulgar , si desi nu intelege bine romana , ARE MARE DREPTATE , puteai sa taci din gura , eu ti`am mai zis tie , dar vad ca nu vrei sa intelegi...

@ TazZmania - > LonelySoul = CodeName care a fost in Stracci , si care a fost acceptat pt teste.

Si apropo , neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :*