Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Vreau sa va spun ca maine trebuie sa avem grija mai mare pe Car Rent LS, ne-am cam culcat pe o ureche dupa ce i-am invins zilele precedente.

Maine trebuie sa ascultati ca sa castigam si sa speram ca nu o trebuiasca sa se ajunga la FactionWarns.

Noapte buna!

Ce mai faceti praduitorilor?? Nasol waru cu vtb, prea mult greed si rambo

Ca sa ma dau mare, m o acceptat hitman pe rpg3 la hitman, parca vad ca pic testul ;(

Buna seara colegii.

Astazi avem 3 antrenamente bune si trebuie sa ne organizam in asa fel incat sa inchegam acest colectiv. Printr-un pm am sa vin cu propuneri noi, cu idei si totodata trebuie sa cladim un grup strans de persoane active, serioase care nu doar doresc sa cucereasca ci sa pastreze pana cand adversarul se plictiseste.

Nu trebuie sa va multumiti cu, cucerirea teritoriilor, trebuie sa le pastram pana atunci cand vom decide sa rupem acest obiectiv, un obiectiv indraznet din care vor face parte doar jucatorii capabili.

Felicitari precenasi' ne-am descurcat perfect si la war-urile de azi, 3/3, tot asa.

Mare tensiune la finalul ultimului war, ce sa spun, frumusel, toata lumea cu caps on si injuraturi :))

Edited by Laura ZEW

Salut! Vreau sa va felicit pe toti pentru warurile de astazi. Ne-am descurcat bine, dar cum se zice.. Este loc si de mai bine. Daca ascultam si ne organizam o sa ne fie mult mai usor pe viitor. M-am bagat la somn, weekend placut! :*

Stati ca ia avispa orasu si vine aici abia astept , se lauda ca iau orasu dar ei defapt cand eram toti astia in 69 nu aveau mai mult de 2 turf's astept un war cu ei si in sf ar fii frumos ;) .

@@AIM NewLife, Bai c****, nu observi ca tu incepi cu certurile, amenintarile si jignirle asupra GSB-ului si dupa tot tu faci gura mare ca vorbeste x si y despre tine ?

Mai termina-te drq, ca devi patetic deja.

Cred ca au inteles si baietii ca tu tot frustrat ai ramas din cauza wipe-ului si acum ca v-ati strans sunteti smecheri si o sa ne-o dati la buci.

Ok's ?

Ba, taceti in pl mea toti. Pana la wipe mai mult de HQ si inca 1 turf nu treceati. Acum dupa wipe toti mari smardoi ca rupeti/faceti. Cum a dominat Verdant LS si LV , nu o sa mai faca niciodata vreun gang asa ceva deoarece dupa wipe toti baietii valabili ori sau dus in alte ganguri ori sau lasat de sa-mp (ca mine spre exemplu), asa ca bucurati-va ca luati turfuri pe da'moaca si taceti dracu odata, zeii pl'ii mele.

Hmm... deja 3, inceput promitator.

Pentru cei care vor sa mai faca posturi aici si nu sunt din factiune ii avertizez de pe acum ca o sa fie sanctionati.

Ba deja m-am urat cu suferintele si frustrarile astea. Las-o-n colo de treaba, tot cu wipe-ul, tot cu wipe-ul. Pai hai sa ne bagam toti varfu la fiecare in gura, neamuri etc ... si sa uitam esenta jocului : DISTRACTIE. Degeaba sunteti pui de zmei ca ati luat n turfs, ce ati rezolvat?? NIMIC. ACESTE TURFS V AU CREAT O STARE DE PROST GUST, ADICA FALA SI MODUL DE A VA DA MARI CA VOI SUNTETI CEI MAI TARI. Daca toti ar face ca voi, s ar duce pe **** viata virtuala. Mai terminati odata cu old verdantul vostru si cu tinutul in hq, toate futaiurile de genul asta, sunteti patetici. O seara placuta, GSB.

Dragi membri, va doresc un weekend placut, iar inceputul saptamanii sa ne aduca, bagarea unghiei in gat de catre toti dusmanii, atat declarati cat si cei nedeclarati. O zi superba, realizariile sa apara mai intai de toate in Real Life. GSB

Ba, taceti in pl mea toti. Pana la wipe mai mult de HQ si inca 1 turf nu treceati. Acum dupa wipe toti mari smardoi ca rupeti/faceti. Cum a dominat Verdant LS si LV , nu o sa mai faca niciodata vreun gang asa ceva deoarece dupa wipe toti baietii valabili ori sau dus in alte ganguri ori sau lasat de sa-mp (ca mine spre exemplu), asa ca bucurati-va ca luati turfuri pe da'moaca si taceti dracu odata, zeii pl'ii mele.

Ho ca ai 20 ani si traiesti in joc .

@, Bai asta daca tu te-ai lasat de joc de ce mai citesti discutiile si stai 25/8 pe forum ? Vezi-ti de viata ta, aia sa nu zic cum. Hai pa

Mai terminati-va odata ca incep sa ma enervez cu toate prostiile astea.