Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Stracci....o zi neagra pentru mine :-< ----> offline Razvan_copilu Rizi 07.11.2011 21:03 permanent reclama || Dar culmea ca eu la ora 8 am venit de la scoala :-<

Edited by omNebun

Buna seara si in primul rand vreau sa le urez celor noi un Bun venit in Stracci family ! Sa speram ca va veti simtii bine.

Cei care ati participat la antrenament, sa va uitati in topicul de '' antrenamente '' poate aveti vreo nelamurire daca da, datimi PM si va lamuresc / modific.

! Nota: Imi pare rau Razvan_Copilu in ce situatie te afli, trebuia sa fi mai atent cu contul tau sa speram ca iei unban si cum ai spus tu ca la 21:00 ai luat ban-ul iar tu la 20:00 ai venit de la scoala, tot ce e posibil deoarece ceasul din game nu functioneaza bine, merge cu cateva ore inainte, noapte buna celor ce s-au culcat !

Razvan_Copilu - Banul ramane , imi pare rau , nu raspundem pentru greselile fratilor tai. I-am trimis PM lui Gabb, poate il voi convinge cumva sa`mi scoata banu, Doamne ajuta !

Razvan_Copilu - Banul ramane , imi pare rau , nu raspundem pentru greselile fratilor tai. I-am trimis PM lui Gabb, poate il voi convinge cumva sa`mi scoata banu, Doamne ajuta !

Nu cred ca vei pute primi unbann , decat sa platesti 10 euro pe clineti . . . Pentru reclama nu se primeste unban , dar poate rezolvi ceva . . .

Eu ma bag la somn , Noapte Buna , Vorbim Maine

hello everybody.nice to meet you again,because i was in Stracci a few months ago.it was my first faction and i think my place is here. >:D<<'>

good night those who slept already xD . i guess you have school tomorrow >:) mwhaha . good luck :D

lol ? tu stai la scoala pe forum ? :)) pune mana pe carte si invata C++ , Pascal sau alte porcarii :)) adica na .. si eu stateam pe mess in ora de info :-" da nu conteaza :)) school over for me :( miss that.