Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

​Taxi Las Venturas de pe RPG2 va ureaza un an nou fericit , mai bun ca cel anterior si tot ce v-ati dorit si nu s-a implinit, sa sa se implineasca in 2014!

TpnepaR.png

Edited by GhostRider

Salut, vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT! din partea clanului Infinite Battle [iB] si al factiuni Taxi San Fierro.

Multa fericire, ne-am inteles cu bune cu rele uni ma stiti, chiar mai multi, va felicit pentru tot efortul pe care l-ati dat

V-am promis ca nu mai postez pana in 2014 uite ca m-am tinut de cuvant. Un an nou fericit, dragoste, iubire si ce va mai doriti voi! Hai ca ma bag si eu la somn nu am dormit de 2 zile. Profitati de zilele care au ramas din vacanta pentru cei care se duc la scoala...

Esti bomba bomba.... Salut la toti nu am mai trecut pe aici de mult si era cazul sa trec acum.

Din cate am vazut avem colegi noi.

Welcome si sper sa ne intelegem cat mai bine.

Ionut ia surubu

Salutare tuturor! Imi cer scuze ca postez aici, vreau sa va invit sa luati parte la editia cu nr. 6 din cadrul Evenimentului pentru factiuni. Un membru de rank 4+ poate inscrie o factiune, inscrierile sunt valabile pana duminica.

Detalii aici:

http://forum.b-zone.ro/topic/174171-eveniment-special-pentru-factiuni-inscrieri-si-sponsorizari/

http://forum.b-zone.ro/topic/174173-eveniment-special-pentru-factiuni-detalii-despre-runde/

Buna seara , ce mai faceti? Si iar incepe scoala. ne vedem in game, salut

Ai mai vrea vacanta a? Iti place ca te trezesti la 12 si nu ai niciun stres...hai ca am iesit si eu noapte buna.

Esti bomba bomba.... Salut la toti nu am mai trecut pe aici de mult si era cazul sa trec acum.

Din cate am vazut avem colegi noi.

Welcome si sper sa ne intelegem cat mai bine.

Ionut ia surubu

OO...ia surubu si tu domnule Money Launderer :)), hai ca am inviat si eu dupa 3 zile de chefuiala intr-una...ne vedem pe samp.