Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Te-ai luat de mine sau de aia care sufereau, ca nu inteleg -.-

****de aia****

@, yes we are

@DooKid, ba ma speri, ai pus mesaj din viitor la "Anunturi importante", "Astazi 21/10....."

Dookid, evo si ted au luat-o pe ulei, zilele astea nu-i luati in seama ca vorbesc doar baloane.....

Citez din evolution : ''ba imi apare ca avem ambele war-uri cu verdant ! '' :)))

Huooo va urasc ba frate abia am prins si eu 3 kil-uri la 3 war-uri cu voi. Cand intrati toti 35 in ei ma luati si pe mine :)) .Asa e frumos ca tot ziceau cei din verdant ca o sa se bata in LS doar cu Avispa si Vtb. Incet, incet prindem culoare felicitari Ted pentru attack.

Nu vreau să mă înțelegeți greșit dar nu vă bucurați prea mult. Gândiți-vă că VDT-ul au fost puțini noi am fost 30 și i-am bătut la o diferență destul de mică, când o să dăm de Avispa ce facem, pățim că data trecută când VDT-ul domina? Nu va gândiți că am luat 2 turfuri și gata suntem în drum spre LV. În rest a fost binișor, dar daca vrem sa luam LS-ul avem nevoie numai de membri care sunt in stare sa faca minim +1, este o cerința foarte mică pentru o mafie de top, ceea ce vrem să devenim, altfel nu ajungem nicăieri. Pe mâine ar merge mai multe attack-uri. Noapte bună!

Edited by Christian UGD

tot praf suntem

Noapte buna baros, am cautat Tony_crross pe google si uite ce am gasit: CLICK

Imi pare nespus de rau ca nu am putut intra, dupa cum bine stii, DooKid, am cerere de inactivitate, dar incerc din rasputeri sa ajung, macar la 1-2 waruri, imi place ce vad pe /turf, BRAVO VERZISORILOR !

Bine ca acum te-ai apucat de magarii in loc sa ne ajuti

@@Rekill, noapte buna!

Neata eu sunt la Tic, mai am 5 ore si 30 de minute si ajung acasa :) ne vedem la waruri.

Ce As vrea sa fiu iar de dimineata la scl:((((

Apropo in loc sa fi atent la ore tu stai pe forum:)) . Sa-ti fie rusine:))

Salut, acum am venit de la scoala.

Felicitari pentru warurile de ieri, ne-am descurcat de minune, incet incet, o sa luam LS-ul.

Si odata cu plecarea lui Kaine am primit si eu rank 3, multumesc DooKid.

Asa e ma, sunt bogat.

Salut, acum am venit de la scoala , ne auzim sal

De fapt am vrut sa zic ca ai valoare, da' merge si-asa.

@, pai si cand o sa vii la toate war-urile?

@, bine, I just camed home from school X_X

@,

Neatentia mea din ultima vreme la orele de matematica/romana au dus la rezultatele pe care le am.

O sa fiu mai inactiv pana luni/marti saptamana viitoare deoarece nu vreau sa raman in situati neplacute.

@,

Felicitari, chiar imi pare bine ca ai primit up.

@,

Neatentia mea din ultima vreme la orele de matematica/romana au dus la rezultatele pe care le am.

O sa fiu mai inactiv pana luni/marti saptamana viitoare deoarece nu vreau sa raman in situati neplacute.

Oho esti corijent? :> Daca vrei o pila ceva vino la mine cu 5 beri si se rezolva :>

GG Baieti pentru turf-uri

@, Sa o crezi tu ba ca e ultimul tau post aici, mai ai de suferit langa mine, crezi ca scapi asa usor? De ce va place voua sa intrati intr-un gang si dupa 2-3 vrei sa pleci? Ca ti-a zis tie "cutarescu", hai la mine ca e mai frumos? Fratele meu, te respect din joc, cand veneam la tine la HQ Paterno si faceam duele, ai tot respectul meu (ca nu mi-ai facut post:)) ), dar noi dorim aici sa ramanem o familie, o familie ce sa isi iubeasca colegii, conducatorii, sa formam un anturaj frumos si discutabil pozitiv pe unde calci ! Eu iti recomand sa stai aici, vei avea de castigat, asta e si pentru CoFFe, care vad ca a retras demisia, probabil si-a dat seama ca o sa ia 2 palme de la mine, vrei si tu asta? Bafta !

Edited by it is daniell