Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@DooKid,

Seamana cu tine semnatura.

Nici eu nu am primit pana acum salariu...dar daca calculam sunt 2 luni si 2 saptamani mai exact 26k, astept transfer.

Eu am luat 3 din 8 cate unu la fiecare rank :))

@, Star trek taci din gura :)) . Va astept la rampa saptamana viitoare, duminica, la aceias ora pt salarii daca le vreti :)).

E faina noua semnatura, dar "DooKid" arata cam ciudat.

Daca vreti si voi semnatura d'asta smecherie cu numele vostru dati PM cu numele pe care vreti sa vi-l trec pe ea si va dau inapoi link :D. Mi-e mila de voi cu semnaturile alea urate facute de UGD =)) (Star trek despre tine vorbesc). :)) Maine waruri :D. De-abia astept.

Daca vreti si voi semnatura d'asta smecherie cu numele vostru dati PM cu numele pe care vreti sa vi-l trec pe ea si va dau inapoi link :D. Mi-e mila de voi cu semnaturile alea urate facute de UGD =)) (Star trek despre tine vorbesc). :)) Maine waruri :D. De-abia astept.

E naspa, semnatura mea e cea mai smechera si la valoare.

Ce-i ba cu avataru ala? :)) Nu poti fi bun la PS din 2-3 lucrari ai nevoie de experiente, asta e realitatea.

Pro M.Ionut

@,

PRO :))

Ba da rautaciosi mai sunteti mah ... Ce mai faceti ? Ce mai ziceti ? Haideti sa facem si noi eventul ala deagle, totusi...

Recunosc, nu le are cu semnaturile da cu avatarle le are cat de cat :))). Ex : Avataru meu:D

PRO :))

PRO / CONTRA ! (ASTEPTAM PARERI)

Untitled.png

Va multumesc pentru sustinere => DooKid, poporu nu te vrea cu semnatura aia !

Se pare ca deviati de la subiect si intrati in alte discutii. Topicul nu este destinat parerilor pro/contra semnaturii mele asadar va tai topicul de discutii o zi pentru a va mai potoli cu spamul/post huntul. Cititi cum se numeste topicul si despre ce se vorbeste in el.

EDIT: "În acest topic puteți discută orice ține de gangul Green Street Bloods.
Injuriile și spamul vor fi sancționate că atare, postați pentru strict ce este nevoie."

Edited by DooKid