Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut, am dominat azi la war-uri, let the spam start.

Salut, SPAM SPAM SPAM SPAM, imi accept sanctiunea :))

Eu am zis ca va inchid topicul pentru spam si voi continuati. Grija mare. La urmatoarea chestie de genul, daniell, iti vei primi sanctiunea pe forum.

Felicitari pentru waruri. Sa speram ca la urmatoarele vom prinde mai mult atac. Felicitari si pentru activitate. Tot asa.

Salut, doamne ce lag infernal, e chiar enervant, sa te duci pe zona si sa vezi un desync care te omoara. Cu lagu asta nici nu am putut sa fac poze cu scorul de la war.

Edited by TLG FearLLeSS

Am iesit, Noapte Buna..la mine a inceput iarasi sa ninga, maine merg la scoala deoarece am cateva probleme ca altfel stateam linistit acasa. Felicitari pentru war-uri in aproximativ 2 saptamani am pierdut decat 2 lupte pacat ca nu prea prindem attack...dar o sa se rezolve si asta.

Ce va zic eu si ce faceti voi... "În acest topic puteți discută orice ține de gangul Green Street Bloods." asa ca nu mai deviati de la subiect.

Check Anunturi Importante. Cititi acolo si bagati bine la cap.

NU mai postati aiurea.

Maine va astept in numar la fel de numeros pentru waruri.

Edited by DooKid

Ce va zic eu si ce faceti voi... "În acest topic puteți discută orice ține de gangul Green Street Bloods." asa ca nu mai deviati de la subiect.

Check Anunturi Importante. Cititi acolo si bagati bine la cap.

NU mai postati aiurea.

Maine va astept in numar la fel de numeros pentru waruri.

Noapte buna.

You said on topic "Anuturi Importante" you will be start next week with new rulles , "We can only one time inviori from war ,if we a lot inactive or late to war we will be kicked"?

@@DooKid,

Este si normal..doar o activitate avem si noi, chiar daca am inactivitate inclusiv si astazi in toate cele 7 zile nu am pierdut nici un war.

De cand ai semnatura urata si avatar frumos parca ai inceput sa fi altfel(spre bine desigur) mai trebuie sa rezolvi cu spam-ul de pe f in timpul war-ului si este totul bine.

Noapte buna. You said on topic "Anuturi Importante" you will be start next week with new rulles , "We can only one time inviori from war ,if we a lot inactive or late to war we will be kicked"?

Before that you could miss one war/week without any sanction (1 missing war without consent=AV/2missing wars without consent=FW) but new rules will be like that now: 1 missing war without consent/inactivity =>FW. Just post your scors at wars and all things will be good.

mai trebuie sa rezolvi cu spam-ul de pe f in timpul war-ului si este totul bine.

Spamul care se face la war este cam necesar (cel putin ce pe care il facem noi, rank 5+). Restul nu prea ar mai trebui sa vorbeasca la war decat atunci cand sunt intrebati pentru a mai reduce din spam.

Alt lucru pe care vreau sa il discut:

NU mai faceti posturi de genul: "Neata, ce mai faceti?" sau "hai noapte buna ma duc la TV" fiindca vor fi pedepsite atat pe forum cat si in joc. Dupa cum v-am mai zis acest topic este strict legat despre GSB. Nu mai iesiti din subiect sau veti fi sanctionati.

Pentru cei ce nu au vazut, check anunturi importante.

Edited by DooKid

Alt lucru pe care vreau sa il discut: NU mai faceti posturi de genul: "Neata, ce mai faceti?" sau "hai noapte buna ma duc la TV" fiindca vor fi pedepsite atat pe forum cat si in joc. Dupa cum v-am mai zis acest topic este strict legat despre GSB. Nu mai iesiti din subiect sau veti fi sanctionati. Pentru cei ce nu au vazut, check anunturi importante.

Aceasta regula trebuia de mult implementata dar niciodata nu-i prea tarziu, asa ca tineti-va de treaba si veniti la waruri, va reamintesc ca aveti voie doar cu 1 INVOIRE PE SAPTAMANA. VA MULTUMESC DE INTELEGERE, postati evidenta, cine nu poate sau nu are timp va rog sa imi dati PM, numai in cazuri extreme, nu veniti cu texte de genu "mi-a murit capra si ni am putut s-o postez(evidenta)". Cat despre attack, diseara, am sa ma stradui sa prind ca vad ca sunteti tare activi si nu vreau sa va dati in petec. Ma duc la masa, ne vedem in game.

Aceasta regula trebuia de mult implementata dar niciodata nu-i prea tarziu, asa ca tineti-va de treaba si veniti la waruri, va reamintesc ca aveti voie doar cu 1 INVOIRE PE SAPTAMANA. VA MULTUMESC DE INTELEGERE, postati evidenta, cine nu poate sau nu are timp va rog sa imi dati PM, numai in cazuri extreme, nu veniti cu texte de genu "mi-a murit capra si ni am putut s-o postez(evidenta)". Cat despre attack, diseara, am sa ma stradui sa prind ca vad ca sunteti tare activi si nu vreau sa va dati in petec. Ma duc la masa, ne vedem in game.

Am o problema, am fost ieri la waruri, dar am fost cu sandboxie on si nu mi s-au salvat pozele.

@,

Chiar daca ai fost cu sandboxie pozele sau salvat.Dar nu se salveaza unde se salveaza ele de obicei daca nu esti cu sandboxie.

Cauta si ai sa le gasesti. :*

Am dat search si n-am gasit nimic