Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bravo baieti, i-am tinut in HQ pe aia care acum cateva zile ne amenintau pe frecventa ca ne sparg la waruri =))) Vai, vai, mai au si cate 1-2 codati prin factiune si tot nu fac fata, BRAVO IAR !

Dam bine frate, talentu nostru e mai bun decat codurile lor, $@L

@,

Ce sa faci frate....''GSB sunt codati'' mereu cand domina cineva este la fel...si LS este doar o chestiune de timp. Fiti si voi mai activi am fost doar 24 astazi, trebuia sa fim cel putin 33-35...dar si cu 24 am castigat tot.

EAHjhUs.jpg

@,

Ce sa faci frate....''GSB sunt codati'' mereu cand domina cineva este la fel...si LS este doar o chestiune de timp. Fiti si voi mai activi am fost doar 24 astazi, trebuia sa fim cel putin 33-35...dar si cu 24 am castigat tot.

EAHjhUs.jpg

AHAHAHAHAHAH, macsim, macsim am zis!

@,

Esti nebun ma? Codati? nu sti ce vorbesti sunt cei mai baieti cuminti. Se antreneaza in fiecare zi cate 9-10 ore la deagle sa traga in halu asta...doar ca ii tradeaza prieteni cateodata.

Neata, stiti ce-i tare la videoclipul cu Carlos Smit ? El din 5-6 gloante de ak47, DIN PICIOARE, atentie din PICIOARE, cu ak47 si ti se face tinta MARE, el scade in jur de 80-90hp.

Ce sa facem? M-am trezit si eu acum si astept noutatile.

Cred ca asta-i raspunsul pe care-l asteptam cu totii si adevarata fatza a vietnamese-ului sau o mare parte din ei. Nu port ura nimanui dar sa zici ca nu esti codat si a doua zi sa iti dea ban este ceva de necrezut. Deci uitati dovada la intrebarile si dileme voastre

kIUytPH.png

Neatza GSB ce mai faceti? Tot noi suntem aia codatii, soarta asa-i mereu. $@LP@ ne vedem in game poate facem niste activitati ceva azi. :)

@,

Stai linistit ca mai astept un raspus si pentru celalalt, in caz ca nu primeste nimic o sa il prindem tot noi...

Fara codati care fac cate 20 de kiluri pe war ei nu mai ajung la 50 de puncte.

Cred ca asta-i raspunsul pe care-l asteptam cu totii si adevarata fatza a vietnamese-ului sau o mare parte din ei. Nu port ura nimanui dar sa zici ca nu esti codat si a doua zi sa iti dea ban este ceva de necrezut. Deci uitati dovada la intrebarile si dileme voastre

kIUytPH.png

Neatza GSB ce mai faceti? Tot noi suntem aia codatii, soarta asa-i mereu. $@LP@ ne vedem in game poate facem niste activitati ceva azi. :)

Pai normal ca a luat ban ma, i-au dat ban nu pentru filmulet ci pentru ca ma facea, asa ceva e imposibil :))

Vroiam sa-ti dau +1 dar ti-am dat aseara, buna asta ... :) haide ca e auzim dupa ce iei unban. smspls

Pai da ma, [COD]alyn17 nu m-a facut si nu a luat ban... m-am intalint 1 data cu el pe turf dar l-am facut.

Oh doamne ce bine ca i-au dat ban lu' CODATU ALA ca nu pot sa-i spun altcumva. Ieri la war am dat pe putin 20 reporturi cu el ca foloseste coduri. El dadea cum a zis si ted mai sus cu ak din picioare si iti lua in jur de 80-90 HP, iar eu stateam ferit dupa cladiri, ma rog e bine ca a luat BAN si am mai scapat de un om fara demnitate care vrea sa fie important intr-un joc virtual ca doar in realitate e vai si amar. Urmeaza Alyn17 sau cum ii spune si intram in ritmul normal la war.

Oh doamne ce bine ca i-au dat ban lu' CODATU ALA ca nu pot sa-i spun altcumva. Ieri la war am dat pe putin 20 reporturi cu el ca foloseste coduri. El dadea cum a zis si ted mai sus cu ak din picioare si iti lua in jur de 80-90 HP, iar eu stateam ferit dupa cladiri, ma rog e bine ca a luat BAN si am mai scapat de un om fara demnitate care vrea sa fie important intr-un joc virtual ca doar in realitate e vai si amar. Urmeaza Alyn17 sau cum ii spune si intram in ritmul normal la war.
Noi suntem pe un drum bun dar din cauza acelui CODAT nu puteam si noi sa castigam la o diferenta mai mare.

Noi suntem pe un drum bun dar din cauza acelui CODAT nu puteam si noi sa castigam la o diferenta mai mare.

Stii acum ma gandesc la reactia lor cand vor vedea Los Santos verde. =))

Salut baieti,in ciuda faptului ca nu am putut intra zilele astea la war.Am avut probleme cu calculatorul,chestii.Am vazut tot ce ati facut si am tras o concluzie ,Carlos_Smith are acelasi cod ca si alyn17 ,deci poate tine careva minte: (ERAM IN HUNTLEY 4 CU DB si alyn17 singur pe turf si ne ia pe toti 4 dintr-un glont ,si la /report vorbesc cu [F4L]KillerFish ,si da sa se uite pe el ,cand colo a dat /q ) O sa ia si el ban cat de curand. Si ChristianUGD are dreptate , BogdiBmx este un (nesimtit) ,pentru ca da vine cu skin de rank1-GSB, pe turf si are si desync si trage ca disperatul .Oricum eu va salut si sper sa-mi fac calculatorul sa pot ajunge si eu la waruri/antrenamente/sedinte! Bafta ( St3l1an) !