Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In acest moment membrii rank 4+ ai factiunii voteaza daca sa facem sau nu un pact cu Southern Pimps.

Va astept parerile vostre aici. Conteaza mai mult sau mai putin. Dar as vrea sa aud si motive pentru PRO/CONTRA-ul dat de voi.

Contra ba, iei LS-ul si ce faci dupa ?

@,

Stai calm ca inca nu am luat LS, ne chinuim de 1 luna la cateva turfuri acolo. Deja cred ca e acceptata propunerea toti cei care am votat a fost pro.

Neata, deja am inceput ziua prost..ne auzim pe la 17 cand ajung acasa.

CONTRA- pactul nu o sa tina la nesfarsit, noi sau ei tot o sa il incalcam odata si odata. + de asta zic eu ca nu reprezinta un pericol pentru noi ( asta doar daca nu va simtiti neputinciosi, sa nu le putem face fata )

Daca credeti ca nu am dreptate dati-mi un motiv sa cred ca un pact cu o alta mafie ne aduce vreun beneficiu. ( nu imi dati in cap, e doar o parere )

Sunteti meseriasi...da-mi ba...add pe steam: utz10

XeNoN324, ce esti ma asa speriat de southern? Esti cam pesimist, nu ai incredere in tine. Iti zic eu ca putem sa le facem fata, ma rog, sunteti liberi sa credeti ce vreti, mie tot mi se pare o prostie sa faceti pact cu alta mafie. Edited by MIonut

@, un baiat care gandeste cum trebuie, la ce ne trebuie pact cu o mafie?? :)

Baieti, eu ma duc prin oras, vorbim diseara, bafta !! :*

Ba, cati bani trebuie sa dau sa ma joc si eu CS:GO !! Ca vad ca toata lumea este inebunita..

Edited by OJ Smith

Il cumperi de pe steam, da te sfatuiesc sa mai astepti pana la reducere.

In photoshop mi-am pus bazele la text edit cu tutorialele astea http://www.hongkiat.com/blog/80-best-photoshop-text-effects-tutorials-part-iii/ , in rest ma invata un coleg, are vreo 6 ani de experienta in PHOTOSHOP.

@,

In curand o sa avem probleme si cu Vtb nu doar cu Vdt. Au crescut in ultima vreme nu mai castigam asa usor in fata lor.

Daca mai vine si Pimps peste noi unde ajungem? Eu zic ca mai avem mult de munca pana la LS. Chiar daca mai sunt doar 4 turf-uri avem si noi zile cand castigam tot si cand pierdem aproape tot.

Maine trebuie sa ma trezesc de dimineata pentru ceva mai special care chiar merita.

Noapte buna!

@@Rekill, da, stiu ce zici. De exemplu, degeaba luam noi tot LS luni, daca marti pierdem tot...pana la urma, cred ca este cat de cat bun si un pact din asta. Noapte buna !!

Restul ce mai faceti?? Observ ca doar eu cu rekill si assasin postam pe aici =)))))