Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba inca ceva, in legatura cu evidenta war. Stiti foarte bine ca dookid a modificat acel model si a adaugat Scor total.. Unii din voi vad ca va e lene sa calculati , cine nu calculeaza va trec absenti , si stiti foarte bine ca absenta => fw, Se vede cat il ascultati pe dookid va doare fix in , nu mai zic ce de el.. Daca voi nu puteti respecta un amarat de model e clar cum il ascultati la war-uri. Mie nu imi este lene sa va calculez scorul dar daca este scris in model si chestia aia nu inteleg dce nu puneti.

Edited by XeNoN324

@, sincer, eu imi cer scuze, stiu ca nu am postat si scorul saptamana trecuta, dar am luat modelul de la altii care au postat inaintea mea si am vazut ca ei nu pun, deci am crezut ca nu este obligatoriu. Scuze !!

Edited by OJ Smith

Da, treci absenti, asa facea si evo, dar nimic tot full mafia si pierdem LS, daca zici ca faci ceva, fa dude si tine-te de cuvant altfel nu o sa ajungem nicaeri cu nici o realizare, in fine, asta tine de tine.

Salutare, am intrat si eu astazi de la un prieten putin la war, daca e sa pierdem nu vreau sa va grabiti sa va da-ti demisia.

Voi reveni cat pot de repede sa recuperam ce am pierdut, nu are rost sa iesi sa va bateti joc de munca voastra pentru un war pierdut.

Aveti grija de mafie pana vin eu. Va pwp.

In primul rand vreau sa le urez Bun venit celor noi.

In al doilea rand .silviu. sunt deacord cu tine nu trebuie sa va dati demisia pentru un turf pierdut. Dar incercati sa fiti mai activi.

Stiti ce s-a intamplat? Ati vazut ca avem 20 de turf-uri si de la ora 21:00 dati toti /q si ziceti : " Lasa ca se descurca prostii astia la 2 war-uri" . Sa stiti ca nu ne descurcam ei sunt foarte multi. Verdant la ultimul war erau 27 iar vietnamese boys erau 32. Cand vom si noi asa de multi? .

Mai multa activitate GSB.

Buna dimineata acum plec si eu ca am meci. Welcome celor noi sper sa ne intelegem bine si sa faceti treaba buna

Si ar fi bine sa veniti toti la war daca toti vreti LS-u Verde .

Hai DINAMO Hai DINAMO

Tu tre'sa fi sus acolo...

Unde-ai mai fost...

Si vei mai fii...

Sa strigam iar CAMPIONII!

Merg oriunde, fac orice

Am renume de caine

Pentru tine Dinamooo

Sunt in stare sa omooor

Dinamo, eu pentru tine cant

Tu pentru mine esti, totul pe pamant

Iubita imi spune ca-s nebun