Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tocmai ce am venit de la scoala, ne vedem in-game.

Salutare Colegii ...Mie unu imi place Sistemul de war dar ar trebui sa bage scorurile normal Si ar fi extraordinar de frumos

Salut, mie mi-a placut metoda, dar de la warul cu Vietnamsese pe Car Rent m-a dezamagit si e cam imposibil sa castigi un HQ .

Salut!
Acum am ajuns si eu acasa,merg sa mananc si vorbim mai tarziu.

Bafta!

Bafta tie in continuare:))

Ce faci ma nabete ?

Pe acasa ma cam plictisesc

Tu?

@, Welcome!

Multumesc!

Asa farsa de 1 aprilie?

02P9bU6.png

Saracu de tine Ghez infect:)) ma sunat pe skype ma am luat ban ca cheats:)) dalea :)) caterinca si kelton asta ma Bizonn

Ghezuroiuuuuuu :-J

Sper ca nu teai suparat ma nab

Stiu de gluma Ghez =))

@, Felicitari! :))

Mersi :))

@, Macar de pe banlist ti-a sters banu ? :))) s-au a ramas?

Nu a aparut in banlist...

Vreau sa felicit pe toata lumea pentru waruri. O sa anunt absentii de azi, poate se simt si de maine se prezinta la war:

Pharell

TheS.T.I.G.[No.1]

Asta doar asa, ca sa nu credeti ca eu nu va pot "depista". Daca si maine se repeta voi trece la sanctiuni.

Acum, ca a fost incluse si kill-urile va astept la war pe toti!

Inchid acest topic pana maine pentru a ma asigura ca toti vad acest anunt. Nu ma astept sa stati la toate warurile dar ma astept ca macar sa veniti la jumate din acestea (1 ora).

Lipsa neanuntata de maine se va sanctiona cu FW, ca pana acum.

Edited by DooKid

@, http://rpg.b-zone.ro/wars/view/71 aici zice ca ai fost pe zona. Cred ca in weekend o sa fac si regula de aia cu 50% din waruri mai ales ca acum conteaza destul de mult si prezenta pe turf.

sa iti dea dumnrzeu sanatate si fericire si la familia ta ca ai deschis acest topic, sa nu-l mai inchiI niciodata!! :)))

Ce faceti ma?? Eu sunt la geografie.

Edited by AIM Smith

Vreau sa felicit pe toata lumea pentru waruri. O sa anunt absentii de azi, poate se simt si de maine se prezinta la war:

Pharell

.Silviu.

TheS.T.I.G.[No.1]

Asta doar asa, ca sa nu credeti ca eu nu va pot "depista". Daca si maine se repeta voi trece la sanctiuni.

Acum, ca a fost incluse si kill-urile va astept la war pe toti!

Inchid acest topic pana maine pentru a ma asigura ca toti vad acest anunt. Nu ma astept sa stati la toate warurile dar ma astept ca macar sa veniti la jumate din acestea (1 ora).

Lipsa neanuntata de maine se va sanctiona cu FW, ca pana acum.

Zici ca sunt absent, culmea.

Eu am Inactivitate pana pe 2(azi), dar nu-i nimic.

@,

DooKid e mai nab nu stie el dinastea:)).

Hai sa va explic mai bine cum e sistemul.

Deci sunt 15 runde de war. Pe fiecare runda poti primii 12 puncte pentru influenta, iar restul punctelor sunt pe kill-uri.

La fiecare runda se reseteaza punctele si in dreapta jos puteti vedea cate puncte avem.Runda este castigata de mafia cu cele mai multe puncte. Trebuie sa ne straduim sa facem + la fiecare runda , si sa castigam 8 din 15.

In seara asta poate o sa fim un numar foarte mare de membrii si in felul asta vom lua si punctele depe influenta.

Edited by AIM XeNoN324