Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Diseara la 19:45, sa va adunati la rampa.

Vreau sa mergem organizati la war, ca vad ca voi mergeti de capul vostru si pierdem.

Invatati sa mai si ascultati, altfel o sa curga cu FW promit asta.

@TRATEC Degeaba a facut propunerea NewLife,am propus si eu aceeasi chestie acum 3 zile + ca am vorbit cu bobo si kelton prin Pm ,deci o sa fie propunere respinsa.

Ba deja imi dati nervi peste CAP VENITI LA UN WAR (PRIMUL) CA SA FACETI PREZENTA SA VADA DOOKID CA ATI FOST LA WAR SI DUPA IESITI SI MAI VRETI LS VERDE.

LS VERDE O SA VEDETI ATUNCI CAND O SA VENITI DE LA ORA 20:00 PANA LA ORA 22:00 PANA ATUNCI PAPA LS .

DACA CHIAR VA BATETI JOC SAU NU VRETI SA VENITI DEMISIA SI PA,SUNT ALTII CARE ISI DORESC SA INTRE AICI SI SA FACA O TREABA BUNA SI VOI IN LOC SA VA BUCURATI CA SUNTETI IN ASA MAFIE FRUMOASA SI BUNA VA DOARE UNDEVA!

P.S DOOKID FRATE BAGA SI TU NISTE REGULI CE ATATA LIBERTATE?

1.CINE STA AFK HQ FARA SA ANUNTE MOTIVUL SI DURATA FW FARA DISCUTII

2.CINE NU VINE LA TOATE WARURILE FARA O INVOIRE BUNA FW!

3.CINE NU ASCULTA SI FACE CE II TRECE PRIN CAP FW.

Mama ma si ce daca iei worst?Care e problema daca iei worst?asta e nu a fost sa fie.Voi nu va ganditi niciodata ca voi daca muriti poate lasati low la cel care v-a omorat si alt coleg il omoara.Chiar daca e sa ai mult - si e sa castigam poate pe seama - tau altii iau best.Dar de la unii de aici nu ai ce sa te astepti.

Hai salut sper sa ne revenim saptamana vitoare si sa fim si la ultimele 2 cati suntem si la primele si o sa luam 4/4 .

Buna dimineata baieti, eu abia m-am trezit, ma duc sa-mi fac o cafea, sa fumez o tigara si vorbim in joc.

O zi si un weekend excelent va doresc.