Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC Am vazut si eu meciu aseara oricum era de asteptat sa bata Germania dupa acel 7-1

L-am vazut la niste vecini de la mine de pe strada am baut la aia de-am venit acasa turta :)))).Am fumat Narghilea cu aroma de mere stiu ca o sa-mi ziceti ce veicini draguti ai :)))

Salutare,@@AIM K0rS, nu esti singurul care s-a facut muci aseara :)),pacat ca a pierdut Argentina meritau sa castige,doar de Messi imi pare rau nu de altii :|.

Azi nu o sa pot fi prezent la waruri,poate doar la primul,e ziua lui TheEmperor,beeeeeem.

Asa ma frate dati-va demisiile, credeti ca noua ne convine cu cops astia asta e oricum primu war din pricina copi-lor e pierdut si mai multe chestii

Astazi m-am simtit rau cred ca de la bautura de aseara m-a durut capu rau nici nu am mai fost pe strand la Divertiland cum aveam in plan, scoruri pe - clar mai bine numai veneam decat sa ma fac de ras lasa ca le arat maine defapt le aratam :))) cine suntem

Edited by AIM K0rS

,,AHHH pierdem....'' ,, Baaaaa ce muriti asa???'' ,,Clar pierdem...'' Dar nu se pare ca am castigat, sa ziceti mersi. Sal.

yXlxG9k.png

Sa mor eu cat m-am ofticat la faza aia. In ultima secunda puteam sa il omor pe unul cu low hp si m-a traznit unu de sus. Te tin eu minte, Iulica.

Eu nu va inteleg , daca nu merge treaba bine, pierdem si noi 1- 2 turfuri asta nu inseamna ca toti trebuie sa ne dam demisia...asta inseamna ca trebuie sa fim mai activi, mai seriosi si sa ne tinem de treaba.. nu sa ne dam batuti pentru ca pierdem si noi 1 -2 turfuri.

Perfecti nu putem fi, in viata mai si pierzi nu doar castigi. Daca am fi mai uniti si am fi atenti la waruri la ce se intampla am evita si interventia celor din Departamente.

Bai, vreau sa lamuresc ceva.

Am tot auzit vorbe, nu dau nume, ca mi-am dat demisia ieri pentru ca am pierdut patratele si nu stiu.

Hai sa va zic ceva, uitati-va la ce ora mi-am pus demisia, ca este inainte de waruri. Mai bine v-ati abtine de la comentarii care nu isi iau rostul, am stat in GSB, in perioada cabd daca aveam HQ eram zei.

Pace.

@@TRATEC GG ba tu esti baza ii batem cu tot cu codurile lor nu se poate frate la war cu VTB imi da kill cu deagle din 2 km laso drq

Tot le dam dauna:)))