Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba cat sufera Asqwe asta, ba ratatule tec-urile au 100 de gloante nu 30 normal ca la mintea ta tec-urile au 30 de gl ce scor sa fac la war acum 1sap daca cand va omor nici nu imi ia killu de multe ori v-am omorat si nu mi-a aparut killu numai te caca pe tine bai Asqwe ca si tu faci - cat garla la mare eu cel putin nu joc cu coduri ca altii dintre voi

Ba cat sufera Asqwe asta, ba ratatule tec-urile au 100 de gloante nu 30 normal ca la mintea ta tec-urile au 30 de gl ce scor sa fac la war acum 1sap daca cand va omor nici nu imi ia killu de multe ori v-am omorat si nu mi-a aparut killu numai te caca pe tine bai Asqwe ca si tu faci - cat garla la mare eu cel putin nu joc cu coduri ca altii dintre voi

De ce te enervezi? Lasa-l in suferinta lui pe nabu ala.

Neata gsb!

De ce te enervezi? Lasa-l in suferinta lui pe nabu ala.

Neata gsb!

Neatza si tie ai dreptate de ce sa ma enervez pentru un ratat lasa ca il rezolv eu si pe ala fiind lider assasin am mereu job detectiv si il rezolva bossu oricum el stie cata bataie ii dateam la war si cu tecuri si fara chiar si cand era in VDT e slab omu la arme oricum a uitat cand il invatam pe blaky sa traga cu tecurile il bateam deagle vs tec tragea din 2 m cu combat in loc sa dea cu tec din distanta mica in Verdant cine era baza eu, Magnum, Blacky, Sniper si Zeko ca in rest erau palete toti Zeko confirma asta

@, intr-un fel are dreptate, ca si-au cam luat-o in cap si aia din VTB. Au castigat un war de langa HQ si se cred si ei smecheri, dar pacat ca vor muri in 6 turfuri, in curand nu vor mai avea. :)

p.s: sa lasam romanele deoparte Kors:)).

Succes la war-uri si astazi... nu pot intra ... mi-a zis kelton ca nu am ban pe ip dar mie tot imi arata yoou are banned from this server..

Maine schimb internetul si poate o sa mearga.

Hai sa va aud acum ce mai ziceti marii talentati din VTB care va laudarati ca fara qmenthol si Tratecyy ne bateti de ne sar capacele,hai comentati acum,v-am batut si fara ei,v-am dat clasa,S@L,castigati si voi langa HQ-u si va credeti zmei ? pai logic ca ne bateti langa HQ ca iesiti din HQ faceti 2 pasi si sunteti pe turf noi tre sa venim din fundu mapei,cum va deparati de HQ cum vine baiu,nu ? =))

http://rpg.b-zone.ro/wars/view/790 ,i-a batut Hackerr ala de unu singur esti nebun =)),stiam ca e codat inca de la warul cu noi cand dadea numai 3/3.

Edited by AIM NewLife

Newlife lasa-i ma mai dai in colo si pe smekerasii astia ca ii batem si fara tratec si qmenth de ii uscam maine vin de la mare ii rup.Ba stiu ca unii dintre voi ziceti dai dal in aia a mea si pe KorS ala cine se crede dar sa stiti ca un rank 4 in + cantareste foarte mult la war maine vin sa le dam bataia vietii cum le place lor s-o numeasca abia astept sa vad cu ce se mai lauda si azi acum ca si-au luat bataie si fara tratec si qment

Scuzati greselile de scriere , . Dar scriu de pe telefon

@@AIM NewLife, ai uitat sa precizezi ca si langa HQ, abea ne bat :D.

Oricum @@AIM K0rS, stiu cat conteaza un rank 4 in +, si luni le dam dauna.

Lasatii in suferinta lor, ca noi suntem prea slabi fara tratec si qmenthol si pe Bank Ls, de la 2-0 pentru VTB, s-a terminat 11-4.

Ce sa zic, excelente waruri. Asa mai merge.

Baaaa ma uit la discutii VTB si ma pis pe mine de ras (noroc ca deabia am intrat in apa si sunt deja ud) :))))))) ba coaie cum sa te oftici in halu asta baaa i-am batut si fara Tratec si Qment si tot se oftica ca suntem codati ca dam intr-o sec down cu M4 baaa cate pretexte sa mai cauti ba coaie mancatias gura ta sa moara mama nici daca jucam pe bani nu ma ofticam asa daca luam bataie.Astia din VTB aveti report daca suspectati pe cineva ca are coduri cand o sa ia de la noi ce putin 3 jucatori ban pt coduri tocmai atunci puteti spune ca suntem codati pana atunci luati bataie inchideti gura frate pana si VDT v-a luat 1 turf

Edited by AIM K0rS

Moooooor de ras :)))

Puneti pauza la inceput si uitatva ce zice maryusss pe /f :)))

Si ala filmeaza la scor de 0-0:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

@, =)))))))))))))))))))))))))))))))))) ala filmeaza cand eram 5 pe turf. =))))))))))))))))))))))))))) si scor 0-0 =))))))))))))))

Dar nu sunt in stare sa filmeze cand isi iau clear :)))))), si cica ne fura heli =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) morrrrrrrr.

S-au facut de ras, sincer. =)).

Baaaa MOOOOOOORRRRRR de ras :)))))))))))) e Vietnamese Girls nu Vietnamese Boys sa-i sugeram lui Nascu K sa faca treaba asta :)))))))) eee maine ajunt acasa sa mergeti cu mine la un DM pe Vietnamese Girls ca ziceau ca sunt "slab" sa le arat cat de "slab" sunt

Baaa ce mica e lumea asta azi adica mai de vreme m-am intalnit cu o fata de la antrenamente din Rahova unde ma antrenez eu pacat ca ma grabeam nu aveam timp de taclale.GG pentru waruri le-ati dat maxim baa ia-ti rupt de maine vin si eu sa-i batem pe suferintele de VTB

Edited by AIM K0rS

@, 10 zile fara mouse? Nu gasesti si tu altul de rezerva pe la cineva?

10 zile pentru ca mi-am dat comanda de dinala smecher rawww, dinala de joaca si singur :))
Si am facut mai mult pentru ca fusei si la mare <3

Va inchid topicul pentru o zi ca vad ca acum astea nu is discutii, ci suferinte intre ganguri. Topicu asta este facut pentru a socializa, nu pentru a jigni factiunile adverse. Ceea ce se intampla in "gradina" lor este fix problema lor. Invatati ca trebuie sa aratam ce putem la waruri, nu inafara, prin niste discutii care nu fac nici macar o diferenta.

Edited by DooKid

Baaaa gata am ajus si eu acasa sa le dam teroare la VTB cine mai e on mergeti cu mine?Ca oricum si maine le dam dauna la suferintele astea