Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru cucerirea LS-ului,pentru mine e a 3-a oara cu GSB cand cucerim un oras.

@@South Smith, Daca nu ai timp de waruri eu zic ca n-are rost sa-ti mai bati capu :),eu unul nu te-am mai vazut pe la waruri demult,acum urmeaza sa avem waruri in LV,unde avem nevoie de membri activi sa le putem face fata,nu o lua in nume de rau,sper sa intelegi.

Noapte buna.

MIonut EpeZona, pai daca e vorba de bani 57865832.jpg :))

GG #LSVERDE , living legends . La finalul zilei am luat si eu best : http://i.imgur.com/6BzZRNN.pngehehe.

Maine nu o sa fiu la waruri , o sa pun o invoire pentru asta . ****quote****

normal...profetia lu beyond :

10896904_406211796219473_675340413924003

Edited by AIM MIonut EpeZona

Felicitari pentru cucerirea LS-ului,pentru mine e a 3-a oara cu GSB cand cucerim un oras.

@@South Smith, Daca nu ai timp de waruri eu zic ca n-are rost sa-ti mai bati capu :),eu unul nu te-am mai vazut pe la waruri demult,acum urmeaza sa avem waruri in LV,unde avem nevoie de membri activi sa le putem face fata,nu o lua in nume de rau,sper sa intelegi.

Noapte buna.

Nu o iau in nume de rau, dar ce voiai sa fac daca am avut mana rupta? Si aseara am fost in oras cu niste colegi si am ajuns la 21:00 acasa. De diseara o sa fiu la 4/4.