Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@uSp, Gata unfriended, obositule, cum iti permiti sa vorbesti asa cu seful tau de pagina =)?

@@uSp, Pai esti bajet bun, dar mna te strica muzica si anturaju', trebuie sa te caiesti, sa urmezi calea Domnului pentru a te binecuvanta si inzestra cu puteri divine.

@@uSp, Pai da dar, eu urmez calea Domnului pe cat posibil, doar atunci cand injur de sfinti si morti si raniti si cand fumez ... dar mna, csf, n-ai csf.

@@uSp, Du-te ba insfarsit scapam de tine ;( .

GLUMESC BA CE NE FACEM FARA TINE :((((((((((. O SA IMI FIE DOR DE TINE FRAIERE.

Kappa

Astăzi, ora 19:00, se va vota noul lider Green Street Bloods.

bataie de joc, altceva in afara de asta stiti sa faceți?

Promovati toti autistii la functia de lider si va intrebati de ce sunt toți atat de prosti incat rup posturile la nelamuriri lideri sau hai sa promovam fosti lideri in loc sa oferim sansa playerilor care nu au avut aceasta ocazie. Pai atunci zic sa-mi dati si mie lider ca am 3 ani decand n am mai fost ;).

Au fost in GSB, peste 5 membrii r3+ care au trecut curat si puteau foarte usor sa fir pusi pr lista. Dar nu, hai sa punem niste pasnici care au un singur r4-5 in ganguri sau pe tot contul ca asa e mai bine

Edited by LuNg ZEW

Felicitari, multumesc Johnny in primul rand pentru FP, in al doilea rand, nu uitati, am fost cel mai frumos gang, am avut

Multe momente frumoase impreuna, vom ramane mereu cel mai bun gang, va astept in ttb sa ne continuam treaba, Adios GSB, #OLDRIFA50TURFS

bataie de joc, altceva in afara de asta stiti sa faceți? Promovati toti autistii la functia de lider
Mai bine de atat, nu cred ca puteai sa spui.
Johnny, nu stiu cum a putut sa-ti dea mintea aceasta idee minunata si mai degraba mirobolanta de a nu pune pe nimeni din GSB pe lista pentru lider, dar tu stii ce faci. Ati ales no-liferii pentru grad, ca si in cazul lui RappaRo ( cand a avut nush cate ore si a luat admin, nu pe capacitate ) ca doar na, ce se poate intampla.
Sper ca stiti de pe acum ca GSB va ajunge o mafie , ma scuzati o pasnica de foarte mare succes.
Succes in continuare celor care din nefericire aveti sub 14 zile, si trebuie sa stati aici.

Cum sa fie pe lista doar pasnici si nimeni din mafie ? Smecherie oaie,mult succes celor 10 membri care vor ramane ca sa se milogeasca pt un amarat de sublider intr-o mafie cu 0 turfs . Remember old gsb cu 50 turfs .

Citez: "Nick: radualex95

Level: mare
Rank: cel mai mare
Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : mai mult de'o gramada
De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Bataie de joc mai baieiti,asta e lista pentru lider ?
Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: no
Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : A' mai smechera factiune de pe comunitate, ai' mai codati membri,pwp gurita voastra de mafioti
Alte precizari?: Sa facem o scurta analiza a listei la lider pentru un gang care are aproape 3/4 din turfurile de pe server :

Anotimp - singurul baietas de pe lista,cred ca nu ar fi reusit sa piarda chiar toate turf'urile

Llucy - FP in NR , 3/3 in NG , r5 in pasnica VTB

Ionutz - FP in NR, r4 in pasnica VTB

Sidorov - nu am nimic cu tine boss,nu te cunosc,dar totusi r4 in pasnica vtb si 3/3 pt limbaj apoi r3 in pasnica verdant,iar dupa toate astea r3 in pasnica ttb . Nu ai nicio treaba cu mafiile,cum sa ai tu lider intr-o mafie cu valoare ?

Succes cu liderul,nu este vina ta ca adminii incompetenti au facut o asemenea lista,asa bataie de joc nu am mai vazut pana acum . Sper sa iti pastrezi HQ'ul ! "

Va zic pentru toti astia cu "Pasnica VTB" degeaba faceti pe interesantii pe jocu asta fara viitor. Inca nu ati inteles esentialul din jocul asta de nimic si anume "e un joc si trebuie tratat ca atare". Partea cu pasnica, hai sa o discutam, nu toti s-au nascut cu patratele pe RPG, toti am incercat sa facem ceva, nu am reusit, nu vad de ce va dati asa mari si tari ca ati tinut Vietnamese Boys fara acele patratele. Asta ar fi 1 la mana, daca nu va convine de ce este asa, pai sa va lamuresc: ne-am vazut de treaba noastra, nu ne-am bagat ca amortitii sa ne injuram, sa facem scandal pentru joc. Asta am incercat sa fac cat timp am tinut lider in VTB. Membrii mentionati in demisia ta, Radule, da au avut multe antecedente, dar uite ca am reusit sa-i stabilesc si sunt mandru ca i-am indrepat putin. Nu va mai dati mari si tari, sunteti niste nimicuri, niste limbrici ai societatii, oameni ca voi o sa ajunga candva sa conduca o tara, o tara fara viitor pentru ca voi v-o faceti asa, dar sa nu intru in treaba asta.

Incetati cu copilarismele de genul, pasnica-i pasnica, gangu'-i gang si daca nu are "patratele". Astept Hate si injuraturi, sunt obisnuit deja.

Bafta celor care mai jucati.

Va zic pentru toti astia cu "Pasnica VTB" degeaba faceti pe interesantii pe jocu asta fara viitor. Inca nu ati inteles esentialul din jocul asta de nimic si anume "e un joc si trebuie tratat ca atare". Partea cu pasnica, hai sa o discutam, nu toti s-au nascut cu patratele pe RPG, toti am incercat sa facem ceva, nu am reusit, nu vad de ce va dati asa mari si tari ca ati tinut Vietnamese Boys fara acele patratele. Asta ar fi 1 la mana, daca nu va convine de ce este asa, pai sa va lamuresc: ne-am vazut de treaba noastra, nu ne-am bagat ca amortitii sa ne injuram, sa facem scandal pentru joc. Asta am incercat sa fac cat timp am tinut lider in VTB. Membrii mentionati in demisia ta, Radule, da au avut multe antecedente, dar uite ca am reusit sa-i stabilesc si sunt mandru ca i-am indrepat putin. Nu va mai dati mari si tari, sunteti niste nimicuri, niste limbrici ai societatii, oameni ca voi o sa ajunga candva sa conduca o tara, o tara fara viitor pentru ca voi v-o faceti asa, dar sa nu intru in treaba asta.

Incetati cu copilarismele de genul, pasnica-i pasnica, gangu'-i gang si daca nu are "patratele". Astept Hate si injuraturi, sunt obisnuit deja.

Bafta celor care mai jucati.

Fara suparare ma,esti cel mai prost lider de mafie pe care l'am vazut vreodata,de cand a plecat tiger nu ai reusit sa castigi un turf in aproape un an (de prin iulie parca) . Textul cu "patratele" il spune doar unul care nu are turfuri,sa nu ne cacam pe noi aiurea,gangul este definit de culoarea aia de pe mapa . Care este diferenta din taxi sau nr si mafia fara turfuri ? Daca nu ai war'uri atunci la ce dracu mai esti mafie ? Macar cand mergi in pasnica mai dai un anunt,faci o comanda la taxi sau vinzi o licenta .

Fara suparare ma,esti cel mai prost lider de mafie pe care l'am vazut vreodata,de cand a plecat tiger nu ai reusit sa castigi un turf in aproape un an (de prin iulie parca) . Textul cu "patratele" il spune doar unul care nu are turfuri,sa nu ne cacam pe noi aiurea,gangul este definit de culoarea aia de pe mapa . Care este diferenta din taxi sau nr si mafia fara turfuri ? Daca nu ai war'uri atunci la ce dracu mai esti mafie ? Macar cand mergi in pasnica mai dai un anunt,faci o comanda la taxi sau vinzi o licenta .

Bai baiatule, ai tot dreptu sa-ti spui parerea chit ca e buna sau nu, insa atata timp cat jignesti pe cineva sau ceva, apare unu ca mine care-ti raspunde la jigniri.

Merci ca ti-ai spus parerea despre mine, apreciez orice parere. Liderul l-am luat pe 23.09.2015, cum e si in semnatura, LS a fost ultima oara gri pe 24 august, nu iulie cum aberezi pe aici. Pana in octombri am avut 10 turfuri(stiu ca nu te multumeste, nu-mi pasa). Am avut in fiecare saptamana cel putin 3 war-uri(adica in 5 zile), asa ca nu poti sa spui ca nu am avut activitate. Textul cu "patratelele" il spune unu care stie cum e sa joci cu adevarat, nu sa te enervezi si sa spargi tastatura ca-ti iei secunda.

Atat am avut de spus, mai astept jigniri/injuraturi, ura. :*

Edited by President xKay ToV

Hai gata cu certurile astea ca nu-si au rostul, succes cu functia Sidorov, este doar urat faptul ca Road2Glory care a avut 9 luni in gang nu a avut niciodata oportunitatea de a fii pe lista, asta m-a deranjat cel mai mult si d-asta am fost scos din gang, asta este. Succes, va astept la mine sa continuam treaba. Mi-a facut placere sa fac parte in gangul asta, regret doar faptul ca s-a ajuns la asta. Mai multe nu zic ca nu are rost.

@, Nu ne-am cunosc prea mult, dar pari un om de gasca.

Pot spune ca si eu am aceeasi gandire. Jucam pentru niste patratele care nu-si vad rostul. Eu joc de distractie si asa o sa joc mereu.

Imi pierd timpul aiurea, ca asa e cand n-ai ce sa mai faci in aceasta lume.

Mi-au placut unele lucruri spuse de tine, ai punctat ca un adevarat om, nu ca un player ce detine o functie.

Ma rog, atat am avut de zis, multa bafta iti doresc.

Felicitari SIDOROV.

Eu va zic inainte sa va bagati demisiile pentru a pleca TTB dupa snr, ganditi-va sa ii dati acestui om macar o singura sansa.

Voi nu il cunoasteti, nici eu nu-l cunosc prea bine, dar e de treaba, merita.

Cat despre chestia cu Road, nici mie nu-mi place, dar Jhonny doar a indeplinit niste reguli care au fost facute de catre administrator presupun (nu stiu sigur).

Asa ca fiecare om are sansele lui, de data aceasta Sidorov a fost omul potrivit.

Mai mult ce sa zic, bafta tuturor, a fost un GSB de exceptie si sper sa continuam tot asa, astia care mai ramanem in gang.

@@sNrobert ZEW,Am avut 2 ani şi 8 luni în LSPD, o singură dată sublider, niciodată Lider. Te miri de el că avu 9 luni.. ce naibii, mă, parcă nu ştii cum stau lucrurile. Sau Mr.Alexutz13 cu 2 ani în Paramedics, a fost lider? Nope.

Cât despre Sidorov, a mai fost lider al facţiunii TTB, unde a făcut treabă bună!

Sidorov - nu am nimic cu tine boss,nu te cunosc,dar totusi r4 in pasnica vtb si 3/3 pt limbaj apoi r3 in pasnica verdant,iar dupa toate astea r3 in pasnica ttb . Nu ai nicio treaba cu mafiile,cum sa ai tu lider intr-o mafie cu valoare ?

Ti se vede frustrarea la maxim in demisia asta =)) "r3 in pasnica verdant , iar dupa toate astea r3 in pasnica ttb" Baiatul asta a facut o treaba buna in LV cu pasnica lui , dar cum pula mea sa acceptam ca pe serverul asta nu exista doar ZEW si ca orice om are o sansa care nu ii este respectata ca doar pula mea suntem ZEW , cat despre Road.. nu ar trebuii sa se mire de ce nu a fost pe lista. "Let's pay togheter" . PACE!

"Let's pay togheter"
Alt terminat, atat am avut de zis.
Nu inteleg cum puteti fi atat de batuti in cap...VOI CHIAR CREDETI CA AM PLATI PENTRU UN RAHAT DE JOC ? Sa fim seriosi oamenilor, treziti-va la realitate.
OLD RIFA - 49 turfs, majoritatea facand parte din clanul [ZEW]
Noul record stabilit de GSB din nou, majoritatea oamenilor facand parte din clanul [ZEW]
Cat timp acest clan va ramane pe server, sub conducerea lui sNrobert supranumit si codatul suprem de catre multe persoane, vor aparea recorduri noi.
Membri clanului ZEW sunt ca niste gloante, si sNrobert este arma.

Noi suntem munitia.
N-aveti decat sa dati report, ca cica moama nu e din factiune si posteaza aici, uitati-va la demisii ;)

@@sNrobert ZEW,Am avut 2 ani şi 8 luni în LSPD, o singură dată sublider, niciodată Lider. Te miri de el că avu 9 luni.. ce naibii, mă, parcă nu ştii cum stau lucrurile. Sau Mr.Alexutz13 cu 2 ani în Paramedics, a fost lider? Nope.

Cât despre Sidorov, a mai fost lider al facţiunii TTB, unde a făcut treabă bună!

Una e sa ai lider intr-un departament si alta e sa ai lider intr-un gang