Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna Paterno! Ne auzim maine cand ma intorc de la liceu.

Felicitari pentru war-urile din aceasta seara. Chiar daca am pierdut, ati ascultat si a fost o atmosfera destul de frumoasa pe /f.

Mi-a placut sa merg cu tine Zww, de acum la war-uri asa facem =)) [daca stii la ce ma refer]

Noapte buna Paterno Family am iesit si eu pentru ca maine am teza la Romana, si nici macar n-am deschis caietu :)).

Cred ca ma fac ca mi-e rau sa ma lase mama acasa ) .

Vbim maine . :*

Edited by Pawn

Bună seara, Paterno.

Am câteva lucruri de spus, şi le voi scrie aici, ca să le vedeţi toţi.

În ultimele zile de war, am tot încercat, am dat war-uri, am şi câştigat, dar ne-a fost foarte greu. Înţelegeţi situaţia, liderul încă este proaspăt, la fel şi subliderul (eu). A fost wipe, sunt membrii noi, nu ne cunoaştem, nu ne-am împrenit toţi încă, şi să fim sinceri, nu am învăţat să lucrăm atât de bine în echipă încât să câştigam war-uri împotriva Corleone. Ştim că nu vă place, şi credeţi-mă, că nici mie sau lui rizEa nu ne place să tot pierdem, şi noi vrem să ducem mafia undeva. Aveţi răbdare până să ajungeţi câţiva la rank 2/3 şi apoi vom incepe şi noi, usor, usor, să urcam, şi va fi bine, credeţi-mă.

Acum, să trecem la partea bună. La war-urile de astăzi ne-am descurcat destul de bine, mai ales la cel cu Cuneo, ţin să vă felicit pe toţi că nu aţi cedat nervos şi nu v-aţi dat bătuţi, şi a fost şi o atmosferă destul de plăcută pe family chat în timpul war-ului ceea ce mi-a plăcut. Mi-a plăcut faptul că m-aţi ascultat şi mergeaţi câte 4 intr-o maşină pe cei care erau 2 sau 3, aşa am câştigat şi noi câteva puncte. Oricum, avem foarte mult de lucrat ca să progresăm, şi vom muncii.

Atât am avut de spus, mâine la ora 20:00 antrenament. Să fiţi prezenţi.

Activitate intre cele 15 factiuni

Ok, dupa ce majoritatea liderilor au cazut de acord pentru aceasta activitate mi-am luat libertatea de a face organizarea, asa cum am promis. In primul, parerea mea este ca activitatea asta ar trebui sa se adreseze in special factiunilor pasnice pentru ca ele nu au parte de DM deloc (exceptand NR care a facut 2-3 war-uri, Taxi 2 war-uri si S.I. vreo 2 war-uri), la fel ca mafiile care au 3 zile pline de DM. Politia are parte de actiune si DM in fiecare zi, la fel si Hitmen.

In al 2-lea, rand, detalii tehnice de organizare:

• Data: 09.12.2012 - 20:30
  • Locul: Palemino creek
  • Membrii: sunt 6 mafii, cu un numar rotunjit si presupun de membri online la acel timp de 30, inseamna 180 de membri. Sunt 5 factiuni pasnice, cu un numar rotunjit si presupus la acel timp de 25, inseamna 125. Pentru factiunile pasnice se mai adauga aproximativ 15 membri Hitmen, ceea ce inseamna 180 vs. 140, dar nu este o problema pentru ca aceasta activitate este pentru DISTRACTIE.

Regulament

• Fara joypad / aim / alte metode de a trisa pentru a castiga un duel. Sanctiune: ban 7 zile + uninvite.
  • Fara jigniri / suferinte / acuzatii aiurea. Sanctiune: intre faction warn si demitere.
  • Fara abuz de heal (prin abuz de heal inteleg ca atunci cand esti in duel si ramai fara viata, nu ai voie sa te duci sa iei heal. Singura data cand este permis, este atunci cand nu esti in duel cu nimeni si adversarii nu sunt langa tine). Sanctiune: intre faction warn si demitere.
  • Fara posturi intre factiuni dupa activitatea asta, o facem pentru distractie. Daca cineva, totusi, vrea sa se planga, va trebui sa ii dea PM liderului membrului respectiv.
  • Respectarea regulamentului server-ului in timpul activitatii.
  • Politistii NU au voie sa foloseasca /tazer sau spray cand sunt in duel 1 vs 1 sau mai multi polisiti impotriva unui numar mai mic de adversari. Sanctiune: decideti voi.
  • Fara heal de la whores. Sanctiune: intre faction warn si demitere.

Desfasurare

Timp de 60 de minute, cele 5 factiuni pasnice + Hitmen Agency vor avea un war impotriva celor 6 mafii (FARA INTERVENTIA POLITIEI). Dupa cele 60 de minute, cele 12 factiuni (6 mafii, 5 factiuni pasnice, agentia) se grupeaza impreuna (se aliaza, pe intelesul tuturor) si vor face un war impotriva politiei pana cand.. toata lumea intra in jail. Este foarte important ca toti liderii sa intre pe o singura frecventa in timpul activitatii pentru a comunica si pentru ca dupa cele 60 de minute sa ne regrupam.

Mafiile se pot organiza si pot avea orice fel de tactici doresc, la fel si factiunile pasnice, dar dupa cele 60 de minute trebuie sa se uneasca pentru a lupta impotriva politistilor.

Noapte buna Paterno,ma bag si eu la un film si dupa la somn,ne auzim maine la antrenament.

Bună seara, Paterno.

Am câteva lucruri de spus, şi le voi scrie aici, ca să le vedeţi toţi.

În ultimele zile de war, am tot încercat, am dat war-uri, am şi câştigat, dar ne-a fost foarte greu. Înţelegeţi situaţia, liderul încă este proaspăt, la fel şi subliderul (eu). A fost wipe, sunt membrii noi, nu ne cunoaştem, nu ne-am împrenit toţi încă, şi să fim sinceri, nu am învăţat să lucrăm atât de bine în echipă încât să câştigam war-uri împotriva Corleone. Ştim că nu vă place, şi credeţi-mă, că nici mie sau lui rizEa nu ne place să tot pierdem, şi noi vrem să ducem mafia undeva. Aveţi răbdare până să ajungeţi câţiva la rank 2/3 şi apoi vom incepe şi noi, usor, usor, să urcam, şi va fi bine, credeţi-mă.

Acum, să trecem la partea bună. La war-urile de astăzi ne-am descurcat destul de bine, mai ales la cel cu Cuneo, ţin să vă felicit pe toţi că nu aţi cedat nervos şi nu v-aţi dat bătuţi, şi a fost şi o atmosferă destul de plăcută pe family chat în timpul war-ului ceea ce mi-a plăcut. Mi-a plăcut faptul că m-aţi ascultat şi mergeaţi câte 4 intr-o maşină pe cei care erau 2 sau 3, aşa am câştigat şi noi câteva puncte. Oricum, avem foarte mult de lucrat ca să progresăm, şi vom muncii.

Atât am avut de spus, mâine la ora 20:00 antrenament. Să fiţi prezenţi.

A fost destul de bine, stai linistit ca vom creste si noi.

Salut Paterno, acum am revenit de la scoala.

Ne vedem in game.

Buna seara Paterno! Acum am ajuns si eu acasa.

Zww, sunt total de acord cu tine, deocamdata este o perioada de acomodare. Veti vedea ca lucrurile se vor schimba incetul cu incetul. Ne vom cunoaste, ne vom organiza, vom avea mult mai mult antrenament, etc. Vom putea daca cu totii ne dorim lucrul asta. Suntem satui de membrii care intra pe prietenii si iau tot ca o joaca, totul in ras si in batjocura. Fratilor, si eu sunt prieten cu conducerea, chiar imi sunt foarte buni prieteni, m-ati vazut pe mine sa ii supar vreodata cu ceva? Sunt prieten cu ei in afara activitatilor, cand este vorba de o activitate treburile devin serioase. Nu vreau sa deveniti niste no-liferi din aia sau niste dependenti de samp, doar sa tratati Paterno cu mai multa atentie. Cum vreti sa progresam daca noi nici nu ne cunoastem si nici nu suntem bine organizati? Mai vine si un membru cu glume din alea proaste si s-a dus totul, iar toata factiunea si-a intins nervii => certuri. Am intrat aici ca sa ne distram, dar si ca sa fim seriosi, ca sa castigam. Noi nu facem altceva decat sa ne enervam.

Rizea, fi mai drastic la sanctiuni, le permiti multora prea multe. Orisicine e de vina, chit ca iti e prieten, chit ca iti e coleg, frate s.a.m.d il sanctionezi pe masura faptelor. Cum ai zis si tu, vrei sa ieti tot LV. Tu vrei sa iei tot LV cu membrii neseriosi? Da, ramaneti prieteni, dar locul lor nu sunt in Paterno. Daca prietenii tai au intrat aici ca sa te ajute pai sa te ajuta, nu sa iti faca rau.

Cat despre war-uri... ce conteaza daca le pierdem? Castigam experienta, vedem ce ne lipseste si unde trebuie sa mai lucram. Noi la war pierdem doar 200.000$ din HQ, in rest nimic. Pierderea war-urilor mai mult ne ajuta, cum am mai zis, vedem unde mai trebuie sa lucram si ce trebuie sa facem ca sa schimbam un anumit lucru.

Atat.. m-am "dezlantuit" si eu.

Ne auzim diseara la antrenament, am sa va rog sa fiti si voi mai activi, atat la antrenamente, cat si la war-uri. Asa invatam, exersand. E ca la matematica.

Bună seara băieţi, am revenit de la antrenament. Îmi cer scuze că nu am fost prezent la antrenamentul vostru, am auzit că a decurs frumos, bravo, asta îmi place să aud!

Intru şi eu în joc imediat.