Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E mai rau ca pe vremea lui padr3. Atunci eram 20 + la war, era mai bine. Acum nu suntem nici 18, toata lumea face ce vrea. Toti se cred sefi (mike, sniper, skipper). Toti coordoneaza dar totusi nu iese nimic. Daca nu va pasa de factiune nu mai acceptati functia de leader/subleader si toate cele. Degeaba te oftici Vlad ca asa e, tu trebuie sa-i zici lui Sisu sa sanctioneze nu zici ca tu nu ai ce face.

Edited by Al Pacin0

Ba ori ma ajutați ori stati cu mana in sân. La 21:15 am ajuns acasa, rupt de oboseala. Vreti sancțiuni? La cea mai mica greșeală va zbor.

Stiu de LV. Nu sunt in mafie sa castig LV. Mie imi pasa de ce este in interior. Nu de putere. Daca intra zi la noi 5 / 6 codati facem ceva. Pana atunci gura si suportați.

Doar mici si bere.

Povestiți pe forum atat. T / C 2 zile

@,Inceteaza cu suferintele ca iar da T/C

Intelegeti ca nu am nici o vina ca am facut amarata aia e evidenta daca o facea altu mai comentati?

Puneti mana si intrati la wars, de luni o fac numai pentru prezenta, acum nu va intindeti si faceti -10 -15 sau alte scoruri de valuare

Daca nu face nimeni evidenta aia nu mai scapam de inactivi.

Noapte buna, va inteleg ca nu va convin atatea fw, si eu am avut multe si nu am plans pe la demisii imediat dupa fw

Edited by rTn Sniper89

@,Poate ca au coade dar noi nu avem ce face asteptam sa mai baneze din ei si noi sa strangem membri mai buni, hai sa nu mai vorbim de codati pe forum. '' N-avem nevoie de coduri, inca nu prea am avut tangente cu astia din LS, n-avem treaba cu ei inca. Noi am avut nevoie de coduri doar cand am avut waruri cu Pimpsii (E adevarat, no joke), in rest suntem curati . :/ ''

Totusi, e bine ca recunosc..

Era sa uit :) sisu, maine la 8 dimineata ma gasesti in hq pe canapea =))

Edited by rTn Sniper89

Salutare colegi,

Nici nu am apucat sa-mi iau ramas bun, sisu m-a demis direct fara nici 1 fw sau 1 advertisment. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul si am lasat ale mele pentru ai face pe plac si a fi inactv, am fost la toate warurile. Am fost demis pentru ca le-am zis ca nu sunt capabili sa va faca sa intrati la war. Eu personal nu cred ca acesta este 1 motiv de demitere si ca Sisu putea lua alta decizie. Doar pe mine m-a demis direct deci si-a varsat membrii pe mine, voi ati scapat. Imi pare rau ca nu am mai ramas mai departe, chiar vroiam sa raman aici mult timp. Poate ca am zis-o si eu la nervi chestia aia, la fiecare war maxim 10-15 membrii care sunt pe zona. Vlad a primit rank 6, aveam alta parere despre el dar acum mi-am schimbat-o. Oricum nu-i pasa lui dar e trist. El la waruri sta in Veceu(cel din hq) si face ss la ce scriu eu pe chat. Da, sunt frustrat ca am fost demis in felul acesta dar pana la urma asa e pe B-Zone. Cum a fost cu Padr3, acum stiu cum e. Am avut pica pe Padr3 pentru ca si el era ca Sisu acum, nu sanctiona si isi incuraja membrii sa faca spam cu caps(Sisu nu ii incurajeaza sa faca spam cu caps). Dar, am avut. Padr3 cred ca era, dupa ce a fost dat jos din functie singurul membru cu care puteam vorbii normal, care nu se temea ca ii voi face post vorbind murdar pe /w, mersi #Padr3.

Sisule ce sa-ti transmit tie, m-ai dezamagit dar poate m-ai si ajutat ca acum incepe scoala si nu ma mai preocupa nimic. Am crezut in tine dar ... fie.

Ca ultim cuvant as vrea sa zic ca dupa parearea mea, Sisu si Vlad nu sunt apti pentru functia actuala. Credeam ca cu ei vom fi ca acum 1 an 2, sa nu le permita altora sa-si faca de cap si sa se creada sefi, atunci erau sefi doar leaderul si subleaderul dar acum toti sunt. Si rank 5, si rank 4, si rank 3... ce sa zic.. e trist. Pe multi ii doare-n cur la ce am scris eu aici dar totusi eu ma simt "descarcat". Bafta Sisu :) .

Al.Pacino.

Edited by Al Pacin0

@@Al Pacin0, Nu ai ce sa faci! Punete un pic in situatia lui Silviu! Nici un membru nu te asculta, cum reactionezi? Deci nu tot sariti! Da frate, am gresit , am gresit, nu te feri de greseala pe care ai facut-o!

@, De ce esti nervos pe Silviu? Ca ti-a dat FW? Ce ai vrea sa te pupe in fund? Daca meriti!

Welcome celor noi !!

@@Al Pacin0,Salut, si mie mi-a parut rau ca ai plecat.Nu esti singurul care a fost sanctionat, ieri sisu a dat pe putin 10 fw http://rpg.b-zone.ro/factions/logs/southernpimps .Cred ca majoritatea liderilor ar fi demis membri daca erau jigniti pe sms, daca cer rank etc, nu toti sunt la fel..

@@Leventhe,Salut si welcome, sper sa ne intelegem bine :D

Edited by rTn Sniper89