Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ceau flacai .

Tocmai m-am angajat si eu la Elite Guard VIP pentru zilele de sambata si duminica .

M-au bagat ca agent de securitate timp de o luna sa vada cum ma descurc , fiindca eu am optat pentru jobul de agent de interventie .

Ceau flacai .

Tocmai m-am angajat si eu la Elite Guard VIP pentru zilele de sambata si duminica .

M-au bagat ca agent de securitate timp de o luna sa vada cum ma descurc , fiindca eu am optat pentru jobul de agent de interventie .

13r9tj.jpgmi-a placut atat de tare poza incat nu rezistam sa nu o pun =)) =))

Ce mai face baietii???

E frumos asa sa lenevin si sa ne doara-n pix de ele waruri nu?

Spawn nu ne dai si tu o luna de concediu?? mergem si noi in Bayside la mare sa ne bronzam frumos...

Hai ca am facut si eu un post pt +1, acm pot sa merg si sa ma inchid in beci.

Edited by PIttbulL07

Hai noapte buna flacai .

Tre sa ma culc ca maine vin astia cu masina la 6 dimineata sa ma ia ...

Cica avem pentru maine un teren de fotbal ca joaca nu stiu cine .. Daca e cu galerie si cu chestii d-astea , maine tre sa iasa cu macel acolo ..

Bai frate am vazut ca e rivalitate mare intre mafii . Care e treaba ma ? In toate mafiile sunt codati,eu am dat report pe dbkaly 2 sapt cat era in SP si s'a intamplat ceva ? A luat ban la 1 zi dupa ce a intrat in GSB . Daca tot o ardem moralizatori hai sa nu fim ipocriti,ok ? Newlife cand erai asta vara in gsb cu jumatate din factiunea actuala nu era nicio problema nu'i asa ? Acelasi lucru e valabil si pentru tine kors cand erai in GSB in toamna. Inteleg sa te enervezi/oftici cand vezi codati,dar uite de exemplu la amaratii din rifa V8 care isi dau aere de zei si joaca cu codu' lui naga . Daca tot vrem sa fim corecti,sa fim pana la capat . HAU !

PS : nu e post inutil,am spus doar purul adevar

PS 2 : pwp caine

Edited by AT RaduMamii

ceaw ba baietii, dupa cum vedeti in semnatura mea, am iesit si eu =]] oricum urma sa-mi dau demisia. va parasesc, merg in sf, numai ies de acolo. elc si avispa toata viata pe b-zone, la talibani nu merg. bye; #.xD-Out

@@AT RaduMamii, " Newlife cand erai asta vara in gsb cu jumatate din factiunea actuala nu era nicio problema nu'i asa ? " Serios ? :)), care jumatate frate ca nu stiu daca sunt 2-3 de pe vremea aia, majoritatea care sunt acum in GSB erau in Avispa cu snr care distribuia coduri la toti membri si care au luat WIPE pe buna dreptate mai tarziu (important de reamintit). Mereu am spus ca TOATE mafiile sunt pline de codati chiar si cele care nu au turfuri dar ce sa vezi, din alea care nu au turfuri iau ban mai multi decat din alea care au turfuri sau care are cele mai multe turfuri (GSB), mereu vorbim despre ura dintre mafii, pai cum frate sa nu existe ura cand vezi ca pur si simplu e o bataie de joc tot ce se intampla, banuri se dau numai prietenii, numai daca ai boala pe un jucator etc.

Daca ai fi realist ai recunoaste ca cel putin jumatate din GSB sunt codati si cand zic cel putin jumatate sunt domn. Sa nu mai vorbesc ca daca iau pe rand toti membri de acolo cred ca 80 la suta dintre ei au in palmares banuri pentru coduri/refuz/moduri ilegate ce sa mai zic ca subliderul nu doar ca a folosit coduri cat a si distribuit coduri, hai sa fim seriosi, va credeti mari zmei dar nu sunteti.

Edited by AIM NewLife

Bai frate am vazut ca e rivalitate mare intre mafii . Care e treaba ma ? In toate mafiile sunt codati,eu am dat report pe dbkaly 2 sapt cat era in SP si s'a intamplat ceva ? A luat ban la 1 zi dupa ce a intrat in GSB . Daca tot o ardem moralizatori hai sa nu fim ipocriti,ok ? Newlife cand erai asta vara in gsb cu jumatate din factiunea actuala nu era nicio problema nu'i asa ? Acelasi lucru e valabil si pentru tine kors cand erai in GSB in toamna. Inteleg sa te enervezi/oftici cand vezi codati,dar uite de exemplu la amaratii din rifa V8 care isi dau aere de zei si joaca cu codu' lui naga . Daca tot vrem sa fim corecti,sa fim pana la capat . HAU !

PS 2 : pwp caine

Servus papusa mea, ce mai faci?? totu' bn ok??

Ba nu cred ca exista banuri pe prietenii/spaga, etc.

Banurile se dau in functie de cheful adminilor + ca marojitatea din staff vin din departamente sau pasnice, uita-te la Andrew, are banuri pt coduri pe toate conturile dar a ajuns admin, nu prea mai ai ce sa ceri de la B-Zone, samp-ul e pe duca la fel ca CS 1.6 vezi codati si mucosi suferind peste tot.

+ ca sunt multi admini in staff care stau degeaba si ii doare in sabie de reporturi.

@@PIttbulL07, Cum sa nu existe banuri pe prietenii? ce vorbesti, multi admini stau pe Skype la waruri cu jucatori din mafii si tu imi spui mie ca nu exista banuri pe prietenii, fii serios. Chiar si pe spaga exista banuri stai linistit, sunt cativa admini care stau in functia aia doar pentru bani, nu vreau sa dau nume cu toate ca-i stiu, crezi ca unu din asta disperat dupa bani daca ii zice unu ca-i da 50 de euro daca-l baneaza pe playerul x nu sta 24/24 pe el pana-l baneaza ? iti zic eu ca accepta si ca sta ala pe el pana-l baneaza dreq chit ca e sau nu codat sa nu mai zic cand pui "mana de la mana" si se strang mai multi bani, de ce poate fi in stare un admin disperat dupa bani, sa dau exemplu ?:)) n-are rost ca se stie.Crede-ma ca tu ca jucator nici nu-ti poti imagina cate se pot face pe la spate ca sa zic asa, e si asta o afacere, multi castiga bani de pe urma noastra a jucatorilor ca daca nu ar castiga crezi ca ar fi rezistat B-Zoneul atata vreme si inca mai rezista ? iti zic eu ca era dus demult Si da, nici mie nu mi se pare corect ca un fost codat sa ia admin, dar csf asta e, nu ma mai mira nimic cand vine vorba de B-Zone :)).

@, Stiu pretenash dar nu ma pot abtine cand vad atata prostie si cum fac astia diferenta intre mafii pe fata, nu intru bine pe server si vad "Ryakk was banned " bla bla bla, pai cum frate numai pe ai nostri ii vezi ? CUM II VEZI NUMAI PE ASTIA DIN MAFIILE CU 0,3,6,13 turfuri SI NU-I VEZI PE AIA DIN MAFIA cu 43 DE TURFURI ? CUM ? va explica aici marele admin Shanker cum: http://imgur.com/RucSihd (puteti citi si descrierea de sus, face bine ). Iar daca sunteti curiosi pentru ce am luat ban 7 zile initial ca dupa mi l-au micsorat la 3 cica: http://imgur.com/a/kYc5c

Bafta SP, si nu lasati sclavii aia sa ia orasul, ca o sa le vina si lor randu pana la urma, cand n-o sa mai aiba cu ce cotiza.

PS: Nu mai fiti "nobi", fiti ca GSB !

Edited by AIM NewLife

Calmati-va mai baieti, mai are rost sa zicem ceva? http://i.imgur.com/0kRCuwA.png

Efectiv renko nu pot sa-l ascunzi in proprile video-uri, insa vedem ce dovezi aduce.

Hai sa-i banam pe cei care stau in cale celor din GSB, unul este Newlife care oricand putea sa opreasca GSB prin scorurile lui si experienta si unu' este BlasT care avea si el cativa oameni in Avispa care-i bateau pe GSB, bun, acuma ca Newlife, Beyond si baietii din KIA au fost banati, ce mai vreti? sa luati niste pete verzi pe mapa? Luati ma, daca va place sa jucati contra la o mafie cu 10 oameni, sa jucati.

Culmea. Cei din VDT au avut mai putini banati decat cei din GSB si au primit WIPE, insa GSB nu, frumos ce sa zic.

N-ai pile, n-ai nimic pe comunitate. Daca si eu am ajuns sa fiu banat care rar fac un + cat de cat.... e clar.

Culmea ca un taximetrist ne baneaza, nu stiu cum se face, nu a fost in viata lui intr-o mafie dar el baneaza=)))

Edited by v8 BlasT KIA

@@v8 BlasT KIA, Cam asa e, doar ca eu nu ma consider scos din schema de baietii din GSB nicidecum, n-au ei atata talent incat sa ma scoata pe mine din schema, coduri n-am, poa' sa-si vanda si casa si masina si sa dea bani la admini sa ma baneze ca tot nu reusesc :)). Am luat ban pentru ca am spus adevarul cum am luat inca de vre 3 ori pana acum, ce sa faci, asta-i viata, imi asum, oricum peste 3 zile revin si merg chiar in LS sa ma pish putin pe ei asa mai direct si mai aduc cativa bajeti sa ne pisham in grup ;).

Calmati-va mai baieti, mai are rost sa zicem ceva? http://imgur.com/RucSihd Hai sa-i banam pe cei care stau in cale celor din GSB, unul este Newlife care oricand putea sa opreasca GSB prin scorurile lui si experienta si unu' este BlasT care avea si el cativa oameni in Avispa care-i bateau pe GSB, bun, acuma ca Beyond si baietii din KIA au fost banati, ce mai vreti? sa luati niste pete verzi pe mapa? Luati ma, daca va place sa jucati contra la o mafie cu 10 oameni, sa jucati. Culmea. Cei din VDT au avut mai putini banati decat cei din GSB si au primit unban, insa GSB nu, frumos ce sa zic. N-ai pile, n-ai nimic pe comunitate. Daca si eu am ajuns sa fiu banat care rar fac un + cat de cat.... e clar. Culmea ca un taximetrist ne baneaza, nu stiu cum se face, nu a fost in viata lui intr-o mafie dar el baneaza=)))

Cata revolta in randul mafiotilor. Mergem de la un topic la altul ca tiganii sa ne manifestam nemultumirile, sa mor de nu. NewLife nu vad de ce esti surprins de actiunile adminilor, era logic ca o sa te ignore si n-o sa-ti raspunda, ba mai mult, o sa te sanctioneze. Sunt curios ce este mai usor, sa dai /kick /warn /ban sau sa stai sa raspunzi unui jucator care iti cere niste raspunsuri dar nu i le dai pentru ca nu exista. In ultima perioada de timp au fost peste 15 de banuri date doar pe propriile filmari de pe youtube, adica eu inteleg sa fie vreun prost sa se filmeze cu coduri dar peste 15 nu bate la ochi?

@AIM NewLife, Daca iau unban si votul din Avispa pentru lider o sa fie unu negativ, ne auzim in LS.

Baietii din GSB sunt suparati ca nu au prins un attack si doar deff care probabil o sa le piarda, cel putin unu. Frate, nu se mai poate ma asa, de la un timp a luat-o lumea razna, de cat este acest "No-name" in STAFF -> Shanker, nu ma consider eu o persoana important, o persoana cunoscuta, insa eu nici in momentul de fata nu-l cunosc pe acest admin, de cand a venit asta parca a turbat lumea ma, te baneaza pe propriul video, v2. Insa eu am fost banat pentru Renko.

Apropo, eu nu prea ma pricep la coduri, Renko simplu se poate ascunde in filmari? In video-uri? Gen sa nu se vada?

Am fost ales sa spun adevarul despre GSB.

RoberT. a venit cu ideea de a vorbi cu cativa admini in legatura cu o suma pe care sa o platim ca sa elimnam concurenta.

In acest fel, fiecare membru GSB plateste 1 euro pe luna adminilor ca sa avem castigul asigurat, banand o mare parte din membrii mafiilor rivale.

Deci, sNrobert si SKY "da bani pe luna" cum a zis un mare om, pentru a ajunge in top.

Sper ca v-ati lamurit.

Sanchi

Edited by ZEW Biz

@, Zi sa mori tu ca n-ai luat ban pentru coduri cand jucai cu numele precencutine?

@@ZEW Biz, Pacat ca te incurci in scheme, nu e vorba de "fiecare membru" stai linistit :)), asa ar fi prea pe fata si s-ar afla in cateva ore/zile. Daca nu era aia cu "fiecare membru plateste..." erai mai credibil.

@, Zi sa mori tu ca n-ai luat ban pentru coduri cand jucai cu numele precencutine?

@@ZEW Biz, Pacat ca te incurci in scheme, nu e vorba de "fiecare membru" stai linistit :)), asa ar fi prea pe fata si s-ar afla in cateva ore/zile. Daca nu era aia cu "fiecare membru plateste..." erai mai credibil.

Acel 1 euro este un fel de taxa de intrare, nu are cum sa se afle deoarece este o intreaga retea care implica nume mari din Mafie, mai ceva ca in Sicilia.

Inteleg sa te enervezi/oftici cand vezi codati,dar uite de exemplu la amaratii din rifa V8 care isi dau aere de zei si joaca cu codu' lui naga . Daca tot vrem sa fim corecti,sa fim pana la capat . HAU !

Bai, imi place totusi cum suna "codu` lui naga". Poltergeist, esti fenomenal, ma jur =))

Of of, codatu` de mine, uite cum ofer datele la admin in mai putin de 1 minut si nu primesc ban, pare rau pentru tine :(http://imgur.com/Vca2ne3

@@v8 BlasT KIA, lasa-l pe Biz in pace, macar el ne-a dezvaluit adevaratul mister.