Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Paterno,vreau sa va propun ceva...as vrea sa postati fiecare dintre voi , aici la Discutii intre membri Paterno family , o scurta descriere despre Paterno , ce va place , ce nu va place , ce va facut sa intrati aici , cum vi se par membri , ce parere aveti despre skinuri , despre hq-ul paterno , practic cateva cuvinte despre factiune , o sa folosesc comentarile voastre intr-un topic al subforumui paterno.

Din punctul meu de vedere Paterno Family este o mafie originala,organizata, cu membrii care au indemanare cu armele si care sunt disciplinati(cu unele scapari). Cred ca HQ-ul Paterno Family este frumos,viu colorat si numai bun pentru Paterno. Am intrat in Paterno pentru ca mi s-a oferit o sansa si nu o sa o pierd degeaba, am sa incerc sa fiu disciplinat...sa impart bucuriile si tristile cu membrii familiei care de asemenea si ei vor face la fel.Skinurile sunt foarte frumoase

Paterno family este una dintre cele mai frumoase mafi in care am fost eu aici nu stau doar pentru salariu sau rank stau aici pentru ca ma inteleg foarte bine cu membri am devenit prieteni buni don paterno florinacyo este un foarte bun leader care ne ajuta daca avem nevoie de ceva nu a spus niciodata nu te ajut... skinurile mi se pare foarte mff din punctul meu de vedere si sper sa nu ies niciodata pentru ca este una dintre cele mai frumoase mafi si una dintre mafile care se respecta nu ca alte mafii in care te ataca fara sa faci nimica si cand ii faci post acel player nu pateste nimica..

ForTA PaTerno FamiLy tinetio tot asa:X

-Salut , numele meu in joc este [biS]GFF si fac parte din Familia Paterno .Aceasta mafie este situata in San Fiero , aceasta ocupandu-se mai mult cu drogurile , armele si cu afaceri cu foarte multi bani.Factiunea detine GunShop-ul din San Fiero si apara School Instructor.

-Paterno Family este factiunea la care tin cel mai mult de pe acest server , iar acest lucru se vede pentru ca dintre toate factiunile in care am fost in Paterno am stat cel mai mult.Nu poti sa spui niciodata ca nu iti place nimic in acesta Familie pentru ca nu ai ce , este perfecta.

-Membri si tot o data colegii mei sunt cei mai de treaba playeri de pe acest server , nu pentru ca ii laud , dar este parerea mea.

-Skinurile sunt frumoase , pentru toate cele 6 rank-uri.

-Hq-ul Paterno Family dupa cum v-am m-ai spus este situat in San Fiero , iar interiorul imi place foarte mult , de fapt se vede ca parca este comandat de Liderul nostru florinacyo.

-Ce este mai important in acesta Factiune este Liderul florinacyo , care tine Factiunea cat mai sus in top.

Cam atat am avut de spus despre Paterno Family.

Multumesc.

Edited by gefefelicious

Paterno Family este o familie unita cu membri care se ajuta la bine si la greu. Aici am invatat ce este acela respect . Cand Don Paterno Florinacyo mi'a pus eagle'ul in mana eu eram un player de level 7 si de atunci el mi'a promis ca voi ajunge un player respectabil care va sti sa tina o arma in mana .

Noi in principal ne ocupam cu vanzarea de droguri/arme si la solicitarea instructorilor intram in actiune.Hq'ul Paterno este locul unde am avut parte de antrenamente frumoase facute de Don Paterno Florinacyo.

Don Paterno Florinacyo a reusit sa faca o familie unita dintr'o familie dezbinata.

Te iubim Don Paterno Florinacyo pentru tot ce ne'ai invatat

Dupa parerea mea Paterno este mafia nr 1 este bine organizata si playeri care isi vad de treaba lor de asemenea liderul se ocupa foarte mult de membrii ca acestia sa fie bine antrenati si pregatiti tot timpu in concluzie este un leader ffff bun.Skinurile sunt foarte bine alese pentru fiecare rank.Paterno family este foarte respectata pentru ca stie sa respecte alti playeri.Din punctul meu de vedere....Paterno THE BEST!!!!

Paterno family ce sa spun numai laude din punctul meu de vedere . In aceasta factiune am invata sa tin un deagle in mana si sa stiu sa ma comport ca un adevarat membru B_Zone , dar acum o luna era sa se aleaga praful . FLorin am tot respectul fata de tne si ai ajuns sa duci MAFIA ASTA pe PRIMUL loc in topul mafiilor.Ca factiune suntem una unita si ne intelegem toti ca niste frati cel putin eu ma inteleg cu toti bine.Florin ma invatat multe si ia invatat pe toti.Mereu facem antrenamente si ne incearca sa ne explice cum este mai bne pentru noi. M-a determinat sa intru in factiune frumusetea hq-ului , seriozitatea cu care se tin antrenamentele si ce sa spun imi place tot la aceasta factiune.Cam asta a fost parerea mea ptr VOI . Apropo Family Paterno For Ever :X:X

Paterno family,aici am crescut cand eram level mic,Don paterno florinacyo ma invatat sa respect,sa trag,sa fac bani,sa fiu mafiot.Este o mafie foarte bine organizata si impreuna cu Barzini controleaza traficul de droguri si multe altele.Am numai amintiri frumoase din Paterno family si imi pare rau ca am facut greseala si am iesit pt ng dar asta e..Va urez bafta:)

The Paterno family o data a fost cea mai buna mafie,chiar la debutul ei.Paterno a avut o era nemaipomenita cu membrii de la inceput si cu liderul care atunci era in vlaga ( nu ca acum nu e )

The Paterno family intr-un timp s-a dus de rapa , o data cu venirea noului lider , LeBron.Nu zic ca nu si-a facut treaba,dar fara florinacyo nu stia nimic.N-o sa uitam cand The Corleone family cu fostul lor lider , Cocaine veneau la HQ nostru cu masina , si plecau in fuga/sau ii ' respawnam ' noi..

The Paterno family a inceput din nou sa se ridice si din cate vad vor sa urce pe primul loc in clasamentul Celor Mai Bune Mafii dupa serverul B-Zone.

Numele meu actual in joc este _VeilSide_.Am fost primul membru Paterno Family.Ceea ce ma facut sa intru in aceasta mafie a fost faptul ca florinacyo era lider si ne-am zis sa intram toti in aceasta mafie ca sa o facem cea mai buna de pe server.Ceea ce mia placut cel mai mult a fost ca toti membri erau foarte de treaba si liderul la fel.Imi pare rau ca am ban pe Battlelord...daca nu aveam si acum cred ca mai eram in paterno.No sa uit niciodata cat de bine a fost in aceasta mafie..nu din cauza salariului sau din cauza rankului..din cauza ca am fost o factiune unita cu membri uniti...Paterno o sa ramana cea mai buna mafie de pe server atata timp cat florinacyo o sa fie lider.

Paterno is the future!

We are the future!

Ce pot sa spun despre paterno...este prima mea mafie si probabil si singura...colegi sunt de treaba,exista si mici certuri ca in orice colectiv... Florinacyo are grija ca toti membri familiei sa se simta bine in paterno... Este un lider zic eu bun fara greseli vizibile...hq este cam mic...si este un dezavantaj pt noi ... in rest eu ma simt bine in paterno si sper sa continui in aceasta factiune