Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Paterno Family este una dintre cele mai bune si frumoase mafii. Incă de cand am intrat in Paterno Family am fost copleșit de membrii acesteia, toți m-am primit cu căldură si ma considerau cu adevarat unu dintre ei. Florinacyo a aratat un adevarat stil de a fii lider, aducand Paterno Family in vârful topului mafiilor. Paterno Family se ocupa cu drogurile in general si face o treaba foarte buna. Florinacyo stie cu adevarat sa conduca aceasta mafie Paterno Family, si membrii acesteia se bucură cand in vad pe Don Paterno Florinacyo.

Ai dreptate snop:D... vreau sa ma alatur (0kata_atak0 detective skill5 mechanic skill5 ) scz ca am postat aici dar nu aveam unde:|

Edited by kattalin

sall..nu mai vorbiti aiurea basmul are la baza o legenda, o intamplare fabuloasa. :P .. ce am facut noi acolo este o compunere descriptiva :D ...Si ce mai faceti 8-> 8-> ?

Paterno Family este o mafie minunata si una dintre cele mai bune mafii dupa serverul b-zone. Am intrat in Paterno Family a doua oara, deoarece cand am intrat prima data am fost coplesit de aceasta mafie. Sunt in Paterno de foarte mult timp (si voi fi din nou activ :D ) . Liderul Florinacyo este un lider excelent si potrivit pentru aceasta factiune. Recomand altor playeri sa intri in aceasta factiune pentru ca nu vor regreta :)

PS: imi cer scuze ca am scris dabea acm dar acm am vazut :D