Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma duc la somn si eu, noapte buna toti! :)

Tuturor or la toti. Tuturor sounds better than la toti.

*Am venit de la scoala si ma duc la dentist, dupa la cumparaturi, dupa la sala, dupa pierd vremea putin, dupa urmaresc episodul 15, sezonul 7 din CSI:NY, dupa ascult muzica pana adorm si dupa ma trezesc maine dimineata la ora 7:45 (17:45 ora Romaniei) si incep alta zi. Marfa, nu? :)))

Tuturor or la toti. Tuturor sounds better than la toti.

*Am venit de la scoala si ma duc la dentist, dupa la cumparaturi, dupa la sala, dupa pierd vremea putin, dupa urmaresc episodul 15, sezonul 7 din CSI:NY, dupa ascult muzica pana adorm si dupa ma trezesc maine dimineata la ora 7:45 (17:45 ora Romaniei) si incep alta zi. Marfa, nu? :)))

Ai ceva program,nu-i rau ... =)) Eu abia m-am trezit,mi se inchid ochii si trebuie sa ma duc la liceu,pff'u. #-o

Hai,somn usor Empty |Buna dimineata celorlalti.

Salut vechi colegi ink cv inainte sa parasesc a 2-a familie.Mama cate amintiri frumoase : Rizea de la coleg de arms ai ajuns un mic boss la assasini..Cate am fct impreuna de la fcr pana la arme...Si u John de la colegi de mech :X...AndreyM40 din prima zii a factiunii a inceput sa imi fie pr. m-a ajutat la rob chiar daca stia ca va primi wanted 6.. Aa.. de "betivu" de ecs nu mai vb.Sper sa o iei ca o ironizare.O sa imi fie dor de glm tale si de ZaNu care zicea sa ne distram ca doar e un jok.Hai ca v-am stricat de cap cu povestea mea ....Am uitat sa ii mentionez pe Stav,Mefx,Mr.Big,Mossu,NoWay,Yusuf,Jeremith si altii care mi-au fost la nadejde...Succes paterno si tie ecs esti un leader cu experienta:)) ...

Edited by BullD0og

Salut vechi colegi ink cv inainte sa parasesc a 2-a familie.Mama cate amintiri frumoase : Rizea de la coleg de arms ai ajuns un mic boss la assasini..Cate am fct impreuna de la fcr pana la arme...Si u John de la colegi de mech :X...AndreyM40 din prima zii a factiunii a inceput sa imi fie pr. m-a ajutat la rob chiar daca stia ca va primi wanted 6.. Aa.. de "betivu" de ecs nu mai vb.Sper sa o iei ca o ironizare.O sa imi fie dor de glm tale si de ZaNu care zicea sa ne distram ca doar e un jok.Hai ca v-am stricat de cap cu povestea mea ....Am uitat sa ii mentionez pe Stav,Mefx,Mr.Big si altii care mi-au fost la nadejde...Succes paterno si tie ecs esti un leader cu experienta:)) ...

Inca o dovada ca SA:MP-ul strica mintile copiilor.

M-am intors de la liceu.7 la mate,8 la chimie si 10 la engleza.

Misto,nu ? :))

Si eu vreau sa vina Vacantaaaaa,oricum doar joi si vineri ma mai duc la scoala. :-

Te-ai stricat Ecs,rau,rau,rau,rau.Mai treci pe la "cativa metrii" sper sa-ti revina mintea la loc. :-J

Eu m-am tuns,am facut si o baie si de note n-am chef sa vorbesc,nu de alta da n-are rost sa va plictisesc cu 10 pe linie :-

Ne vedem prin joc,bye.

Back..si eu am note de 10 :>,din bucati :)).Azi am avut campionat in sala(futsal) nu am prea facut ore..fac un dus si intru in-game:)!Decembrie,ianuarie si februarie o sa am constat meciuri..sper si mai putine ore..vorbim in-game :)!

Ar fi ceva ,dar cam mici sansele pentru Vaslui,iar Steaua daca bate ,trebuie sa bata si shalke pe meccabi..din cate am vazut la stiri,shalke se duce fara vreo 9 jucatori de baza

Welcome

Edited by Yusuf wTF

DEfapt se duc fara 6 si fara antrenor ptr ca este bolnav, orkm sunt mici sansele ca macabi sa bata pe shalke , iar sansele ca steaua sa bata pe larnaka sunt mari:D

Vasuluiu doar sa castigi ii trebuie , da va fi foarte greu.

Orkm sper sa se califice amandoua ptr ca sunt ROMAN!

Salut tuturor! De astazi sunt noul vostru coleg! Sper sa ne simtim bine.

Bun venit, sper sa te simti bine si sa ai rezultate mari in Paterno !

_______

Cine spune ca sunt sanse mici ca macabi sa bata pe shalke se inseala, haifa are un joc foarte spectaculor acasa dar calificarea nu depinde numai de steaua, daca steaua bate iar la macabi face un egal se califica steaua, asa ca sa vedem ce se va intampla in seara asta, numai trageti pareri aiurea :*

Edited by Alistair

I agree.

Am o vaga presimitire ca se va intampal cum se intampla de obicei. Sperante de calificare, Steaua si-o ia si dupa toata lumea tace si-nghite.

*Plec la scoala, ciao :*

DEfapt se duc fara 6 si fara antrenor ptr ca este bolnav, orkm sunt mici sansele ca macabi sa bata pe shalke , iar sansele ca steaua sa bata pe larnaka sunt mari:D

Vasuluiu doar sa castigi ii trebuie , da va fi foarte greu.

Orkm sper sa se califice amandoua ptr ca sunt ROMAN!

Defapt, antrenorul nu este bolnav, mama lui este pe moarte, jucatorii buni nu i-a luat la meci pt ca sunt calificati deja si ii menajaza, din aceasta cauza sansele sunt mari pentru victoria lui Maccabi.

Iar la Vaslui m-am uitat pe digi si au spus ca Vasluiul se poate califica doar daca:

Castiga la Zurich

Face egal si pierde Lazio

Mananca bataie si Vaslui si Lazio.

Asa este Giuliano, multi nu stiu sa vorbeasca corect limba romana, din cauza SA:MP-ului nu li se dezvolta creerul pentru ca doar asta fac.

Edited by fraNk