Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Defapt, antrenorul nu este bolnav, mama lui este pe moarte, jucatorii buni nu i-a luat la meci pt ca sunt calificati deja si ii menajaza, din aceasta cauza sansele sunt mari pentru victoria lui Maccabi.

Iar la Vaslui m-am uitat pe digi si au spus ca Vasluiul se poate califica doar daca:

Castiga la Zurich

Face egal si pierde Lazio

Mananca bataie si Vaslui si Lazio.

Asa este Giuliano, multi nu stiu sa vorbeasca corect limba romana, din cauza SA:MP-ului nu li se dezvolta creerul pentru ca doar asta fac.

Orkm nu conteaza , sper doar sase califice amandoua echipe!

Asa este Giuliano, multi nu stiu sa vorbeasca corect limba romana, din cauza SA:MP-ului nu li se dezvolta creerul pentru ca doar asta fac.

Hai nu o da-n balarii :))

*Creierul.

*Dupa virgula puneai "iar".

Orkm nu conteaza , sper doar sase califice amandoua echipe!

Data trecuta cand ai masacrat romana ai spus ca ai avut o pasa proasta/te-ai grabit. Si eu mai am pase proaste, dar nu zilnic. Cand raspunzi la o intrebare, tine-te de raspuns.

*Felicitari Steaua.

*Ma culc, sa aveti o zi buna la scoala :*

Steaua 3-Aialanti 1,Forta Steaua,cum zicea Becalii aseara:"guritzza,steluta e numai 1".

Am plecat la scoala,bafta!

Ala-i jocu tata,mi-a placut chiar daca am avut ceva emotii,dar tot Steaua e numai una.Acum sa vedem maine cu cine pica,toate is echipe tari. X_X

Am venit de la liceu. :X

Neata la amiaza. Ce faceti ? Am venit de la scoala. Am luat 9 la latina.

Sa stiti ca eu sambata nu voi fi ON toata ziua, voi fi plecat la o petrecere asa ca nu voi putea ajunge la sedinta, voi face cerere de invoire.

Sall all,bine v-am regasit >:D<<'>

Salut,ma bucur ca ai revenit :X Eu ma pun sa mananc ceva si intru mai imediat,oricum ma plictiseam :-J

Mosule,succes pe unde umblii [nebun].Te pupa NoWay25 :*

Foloseste careva dintre voi Aimp in loc de "celebrul" Winamp :-@ ?