Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baaaaaa, ce tristi sunteti :))

Nu aveti si voi un subiect in voi.

Ecs, hai sa le aratam cum se facea in FBI :>

Se va reapuca Phantom de samp.Cam pe miercuri ar trebui sa aiba laptopul reparat,va veni in Paterno si vom avea o gramada de subiecte.

Se va reapuca Phantom de samp.Cam pe miercuri ar trebui sa aiba laptopul reparat,va veni in Paterno si vom avea o gramada de subiecte.

Abia astepptttttttttttttttttttttttttt :X

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM :)))))

Glumesc.

Profesorul de sex, emptYmdY, impreuna cu profesorul de substante daunatoare organismului, Ecs7azy si sub alternul acestora, Phantom se reunesc B-).

*Sa nu ii spui de postul asta :)))))))

Ce sub altern ba ? Ca Phantom e de 69 ori mai |30$$ ca tine.

Deci...vezi ce zici ca te pleznesc.

Later edit: A intrat si Pypanu in Paterno,deci vom fi 4 smecheri de smecheri mafioti.

Welcome Pypaneee ! >:D<<'>

Edited by Ecs7azy

Auzi ca printul fetelor =))))))))))))))))))))))))))))))))))) MOR BA MOR =)))))))))))))))

Ce ma enerveaza astia "ii fac post ca ia ban THAAAAAAAAAAAAAA".Sunt mare "Jm3n" ca fac post si ia ala ban,hai sa-l santajez,doar eu sunt printu_fetelor =)))))

Auzi ca printul fetelor =))))))))))))))))))))))))))))))))))) MOR BA MOR =)))))))))))))))

Ce ma enerveaza astia "ii fac post ca ia ban THAAAAAAAAAAAAAA".Sunt mare "Jm3n" ca fac post si ia ala ban,hai sa-l santajez,doar eu sunt printu_fetelor =)))))

Razi tu razi, da' si-a luat 2 zile ban.

Noapte buna.

Adevarat ma, ce sa gandit, ia sa-l fac eu pe prostu' asta de bani, sa-l bag pe mess cu id-ul meu de baiat stilat smecher si fac si eu bani pe seama lui..Doar el e prinul fetelor =)))))))))))

Ce sub altern ba ? Ca Phantom e de 69 ori mai |30$$ ca tine.

Deci...vezi ce zici ca te pleznesc.

Later edit: A intrat si Pypanu in Paterno,deci vom fi 4 smecheri de smecheri mafioti.

Welcome Pypaneee ! >:D<<'>

Phantom, mai boss ca mine? /:)

Mars la culcare.

Bine v'am gasit >:D<<'>

*Smecheri de smecheri

Salut fraiere. De astazi esti my slave. Ia-ma de buzunar (prison break, sezonul I daca ai vazut ;;) )