Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ce sai faci na stiut si el , na vazut bine poate credea ca e corleone , iartal boss pe printul femeilor :> :))

-ce skin de lider ai ecs7azy ;;)

Edited by Momaie Jvilta

@ Ecs7azy - Clar, asa sunt toti.. Adevarata vorba la final :> "Iarta-ti dusmanii,dar nu uita cum ii cheama !".

P.S: Smecher skin, grasut cioroi :> :))

Daca aveam un asa id ca al lui numai ceream id-ul altcuiva faceam direct post, oricum nu sunt genul de persoana sa fac post din orice.

P.S: Mai aveai tu dreptate ecs, intr'o privinta, jOSEPH provoaca omul si dupaia sta cu mana pe F8, mi-a dovedit'o inca 1 data :)) .. http://uploadimage.r...29192066438.png nu ca i'as lua apararea lui LauR care e la fel un om ...... numai vreau sa jignesc eu acum :))

P.S: Quin, imi pare rau dar trebuie sa ti antrenamentul de astazi singur, am ban X(

Edited by Alistair

Ati reusit sa ma enervati in seara asta...

Atentie !

Toata gruparea Arms Dealers va fi sanctionata cu o amenda de 200.000$ depusi in seiful mafiei.

Vreau ca toti membrii sa posteze poza in topicul "Tickets".

Ca sa nu ziceti ca sunt rau,va dau de ales dintre achitarea amenzii sau FactionWarn.

Noapte buna la celor care iese sa se duce sa doarme, eu ma duce sa mananca ceva si apoi cred ca ma baga sa ma uite la televizor.

:)))))))) numai ma copia ma =))))))))))))

ma duc sa ma culc si eu maine am o zi grea :(:(

noapte buna

Ohoo :)

PHANTOM Back ? :))

Bossu' lu yza7scE

Ce faceti ?

Eu cred ca merg sa invat.. Maine dau test la informatica.

Tu il cunosti macar pe Phantom? :))

Salut,eu sunt noul coleg B0$$,etc,stiti voi. >:D<<'>

A venit criminalul asta de Jigsaw in factiune. Pieri SATANA.

*Am venit si eu de la scoala. Ma bag la un episod din Prison Break (m-am apucat de sezonul 1 acum aproape 2 zile si mai am 6 episoade :))))) ) si dupa ma duc la sala :*

A venit criminalul asta de Jigsaw in factiune. Pieri SATANA.

I wanna play a game with you empty :> =))))))0

Neatza,azi e ultima zi in care vin rupt de la scoala :X

Despre antrenamentul de aseara,pot spune ca mi'a placut,fiind si primul da' la exercitiul ala cu rotile am stat prea mult la rand. eram multi si pana am facut toti s'au dus 20-30 min. In rest,felicitari quin.

Edited by JustThink