Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O scurta descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut, numele meu este LauR, m-am nascut in Los Santos, cand eram mic eu ma duceam la scoala, invatam din greu deoarece vroiam sa ma duc mai departe la un liceu,Ani au trecut eu m-am facut mare si am luat hotararea sa ma pun cu mana pe munca. Munceam din greu la Ferma, peste 2-3 ani mi-am creeat si o familie, nevasta a murit intr-un accident de masina, copilul meu a murit inecat si m-am hotarat sa ma omor si eu.......

Alte precizari?: -

:))

hai ca am inceput sa fac spam paici eu :))

ne vedem in joc in 3-4 ore sall

edit : aa uitasem , sper sa va placa signatura mea de marele Momaie Desingner =)))) giuliano e mic pe langa mine ... :(:))))

Edited by Momaie Jvilta

edit : aa uitasem , sper sa va placa signatura mea de marele Momaie Desingner =)))) giuliano e mic pe langa mine ... :(:))))

Cand ai timp poate ma inveti si pe mine cate ceva...

Eu am plecat, ma duc la cumparaturi, vorbim. Salut.

numi zic de tine ma , nici nu stiu cine esti :))

zic ce a spus eca7azy el a zis ca nati dat , mie mia dat dany_dany

In primul rand nu te mai baga unde nu trebuie.In al doilea rand Knnz e un membru Paterno, Arms Dealer si fratele meu, iar in al 3-lea rand lasa ironiile.

Ce faceti..?

Am venit si eu de la scoala. Azi sunt bine:)

Salutare,m-am intors din oras ca azi am trecut pe langa scoala,nu pe la scoala. :))

Arms au fost sanctionati pe motiv ca nu au dat arme.

Si nu ma luati cu "da` nici macar n-am fost on".Ghinion,viata e cruda,toti pentru unu` si unu` pentru toti.

Deci,membrii gruparii arms dealers aveti fix 8 ore sa va achitati amenzile,in caz contrar veti primi FactionWarn.

ATENTIEEEEEEEEEEE !

Vizitati si voi mai des topicul "Members & Sanctions",acolo sunt trecute amenzile/sanctiunile care va trebui sa vi le dau.

Am facut acel topic special pentru evitarea intrebarilor de gen "Ce am facut ?" "De ce primesc amenda ?"

Edited by Ecs7azy

In primul rand nu te mai baga unde nu trebuie.In al doilea rand Knnz e un membru Paterno, Arms Dealer si fratele meu, iar in al 3-lea rand lasa ironiile.

Ce faceti..?

Am venit si eu de la scoala. Azi sunt bine:)

lool , eu nam zis ca nu vati facut treaba ma :O:-J am zis doar de ce a zis ecs sa puneti 200k ,, doamne cand incerci sa ajuti ,, :-J

Salut..back si eu de la scoala.

Se pare ca Noway a platit ptr toti arms..multumim:*..

Insa daca suntem arms nu inseaman ca trebuie sa profitati..Cel putin un membru,cere ak oriunde,oricand si nu unul ci 3,4..+ca suntem cativa membrii:-j on,care dam arme..ar fi mai multe de spus dar mai bine tac..Si noi "arms astia care nu dau arme" gasesc sentinel/fcr/huntley cu 10 fuel si mergem la benzinarii sa facem plinul /:)..si nu facem atata scandal..

In fine..eu mai am niste treaba pe acasa(curatenie)..intru putin mai incolo in-game :)!

Au fost scosi urmatorii membrii din grupare : Cosm1n,Don Belzebub.

Mefx este noul sublider.(orice nelamurire in absenta mea ii este adresata lui).

Gruparea Arms o sa se intareasca in urmatoare perioada cu membrii activi.Dupa acest lucru v-om face si o sedinta.

Spor la materiale.

Nu stiu care a fost problema la antrenament,pentru ca n-am fost.Dar daca nu terminati riscati sa fiti sanctionati (ma refer la : Knz).Ce a fost,a trecut,Momaie a vrut doar sa ajute.Gruparea o sa se intareasca in urmatoarele zile si nu trebuie sa va certati intre voi pentru ca suntem o familie (Paterno,daca ati uitat.).Intradevar cateodata se exagereaza la antrenamente cu cererile de ak,chiar cand nu sunt exercitii pentru aceasta arma.Datoria noastra este de a oferii arme oricarui membru Paterno.

Se cauta membrii pentru gruparea Arms,daca cineva este interesat cumva,poate sa-mi spuna in joc sau sa-mi dea PM.

I wanna play a game with you empty :> =))))))0

Neatza,azi e ultima zi in care vin rupt de la scoala :X

Despre antrenamentul de aseara,pot spune ca mi'a placut,fiind si primul da' la exercitiul ala cu rotile am stat prea mult la rand. eram multi si pana am facut toti s'au dus 20-30 min. In rest,felicitari quin.

WHAT ?! Who are you ?! What do you want for me ?! LEAVE ME ALONE ?! :))

E greu frate...poate vrei sa ma joc eu cu maica-ta :X

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Am fugit la scoala. Mai am azi, si maine zi scurta.

Salut, acum am ajuns si eu de la scoala, in game am ban.. si vad da pe aici e o cearta continua, am vrut sa inteleg si eu rostu' certei dar nu prea am inteles mai nimic.. Abia astept sa iau unban sa vad cum mai sunt lucrurile prin joc.

Salut, acum am ajuns si eu de la scoala, in game am ban.. si vad da pe aici e o cearta continua, am vrut sa inteleg si eu rostu' certei dar nu prea am inteles mai nimic.. Abia astept sa iau unban sa vad cum mai sunt lucrurile prin joc.

Da-le pace,nu mai aduce si tu subiectu,ceva arms n-a dat arme la antrenament,asa am inteles eu ca n-am fost on.Oricum a trecut.

Buna seara.

M-am intors de la dentist,o mica operatie...in 3 trebuie sa-mi scoata firele.

Nu sunt prea bine dispus,asa ca aveti grija ce faceti.

Empty stie foarte bine ca atunci cand sunt indispus nu-mi convine nimic si nimeni nu ma poate multumi deci...

*Arms dealeri,ati avut noroc ca a fost NoWay25 om cu voi si v-a platit amenzile.Prin urmare sunteti iertati...

Daca se mai intampla,sa nu dea cineva arme si vad ca e inactiv ca membru arms,nu voi mai sanctiona toata gruparea,dar acel membru va fi dat afara din grupare,primind si un FactionWarn.