Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De ce mereu trebuie sa fie asa?

De ce mereu trebuie sa aruncati vina unii pe altii, sa va certati, sa va intepati verbal, cand dezastrele de acest gen sunt eforturi colective?

Nu intelg si jur ca n-o sa inteleg niciodata ce e cu boala si cu ura asta care da in voi cand pierdeti un turf. Asta e, se intampla. Imi pare rau de multe lucruri, dar cred ca cel mai mult regret faptul ca nu jucati din placere, ci pentru chestii idioate precum turfurile sau rankurile.

Imi pare rau ca in momentul in care castigam un turf mai aveti putin si va luati in brate, iar in momentul in care pierdem incepeti sa aruncati pisica unii in ceilalti.

Imi pare rau ca in momentul in care pierdem un turf ajungem sa ne destramam si sa ne consideram inferiori. Daca am pierdut, asta e, macar am avut parte de un war, a fost amuzant, ne-am simtit bine. Aveti voie sa va enervati, dar fiti furiosi pe ce ati facut voi, nu pe ce au facut ceilalti.

Ce sa spun, asta e, viata merge inainte, asta e doar un joc, UN JOC, nu merita nici macar un neuron pierdut. Imi pare rau, dar nu e normal.

Ma duc putin la plimbare, ma doare capul. Salut!

Ce fac baietii ? Va salut din Spania.

Rau fac baietii...Este inacceptabil asa ceva!!!! Cum frate tu sa ai war si sa te duci la Summer Party pe plaja organizat de Bobo???? Se vede cat de mult va intereseaza...

De ce mereu trebuie sa fie asa?

De ce mereu trebuie sa aruncati vina unii pe altii, sa va certati, sa va intepati verbal, cand dezastrele de acest gen sunt eforturi colective?

Nu intelg si jur ca n-o sa inteleg niciodata ce e cu boala si cu ura asta care da in voi cand pierdeti un turf. Asta e, se intampla. Imi pare rau de multe lucruri, dar cred ca cel mai mult regret faptul ca nu jucati din placere, ci pentru chestii idioate precum turfurile sau rankurile.

Imi pare rau ca in momentul in care castigam un turf mai aveti putin si va luati in brate, iar in momentul in care pierdem incepeti sa aruncati pisica unii in ceilalti.

Imi pare rau ca in momentul in care pierdem un turf ajungem sa ne destramam si sa ne consideram inferiori. Daca am pierdut, asta e, macar am avut parte de un war, a fost amuzant, ne-am simtit bine. Aveti voie sa va enervati, dar fiti furiosi pe ce ati facut voi, nu pe ce au facut ceilalti.

Ce sa spun, asta e, viata merge inainte, asta e doar un joc, UN JOC, nu merita nici macar un neuron pierdut. Imi pare rau, dar nu e normal.

Ma duc putin la plimbare, ma doare capul. Salut!

Da ma frate dar cand vezi ca unii se implica...e chestie de bun simt...unii sa munceasca la war sa fie pe + si pe altii sa nu-i intereseze....Crezi ca eu ma simt bine cand ma intalnesc cu kiNNNder. sau Raduku. pe strada si ma intreaba de SA:MP si le zic ca abia avem HQ??? Si ei ba au unu ba altu tot LS ??? ASTA E TOTALA LIPSA DE BUN SIMT...

Salut baieti se pare cam pierdut HQ-ul astazi,Eu unul macar am fost prezent la war nu ca alti care so dus la petrecerea lui bobo..Salut numai bine

Mare dreptate ai.....

Da ma frate dar cand vezi ca unii se implica...e chestie de bun simt...unii sa munceasca la war sa fie pe + si pe altii sa nu-i intereseze....Crezi ca eu ma simt bine cand ma intalnesc cu kiNNNder. sau Raduku. pe strada si ma intreaba de SA:MP si le zic ca abia avem HQ??? Si ei ba au unu ba altu tot LS ??? ASTA E TOTALA LIPSA DE BUN SIMT...

Sincer sa fiu, si pe mine m-a enervat faza cu Summer Party.

Ba, hai ca tot a venit subiectul, sunteti no-liferi? Mergeti sa petreceti intr-un joc? Nu e buna o bere sau un suc cu prietenii in realitate, e mai bun un cacat de suc virtual pe un joc?

In loc sa fim cu totii la war ati plecat pe plaja din cauza unui rahat de eveniment? Cand stiati ca si asa suntem putini si prost organizati?

Chiar daca pare ca intru in antiteza cu comentariul meu precedent, nu e asa. Eu am avut 1 - 5 cred. Din cauza oamenilor ca mine s-a dus warul. Dar macar am fost acolo pana la capat, indiferent de Summer Party sau de orice altceva.

Mary, nu-ti fie rusine. N-ai de ce. Esti un om de nota 10+, cum am mai zis, nu conteaza cacaturile astea, conteaza sa fii tu. De ce sa te simti aiurea cand nu avem turfuri? Cat timp ei... ( aici am avut noi o discutie, intelegi tu punctele de suspensie) ... iti sunt prieteni, vor intelege tot ce se intampla si vor respecta asta. Crezi ca ne facem de rahat daca n-avem turfuri? Eu, sincer, cred ca ne facem de rahat din cauza comportamentului plin de nesimtire de care dau unii dovada, nu din cauza turfurilor. Si, evident, printre cei nesimtiti ma aflu si eu, pentru ca nu-mi permit sa vorbesc despre altii fara sa ma includ pe mine.

* Ma bag la un dus.

Cum ati vrea voi sa luati turfuri cand noi nu avem doar doua antrenamente pe saptamana si vin doar cate 10-20 , iar la sedinte vin toti($).

Cum ati vrea voi sa luati turfuri cand 30 % din factiune sunt incepatori , nu stiu regulamentul familiei , cel ce tine de war si chiar cel al serverului?

Cum ati vrea voi sa luati turfuri cand e spam pe /f "cum imi vad scorul" , "warul e pierdut din cauza lu x ; y , nu dini cauza mea" , "Esti nab" si multe altele.

Cum ati vrea voi sa luati turfuri cand unii din voi vreti sa recuperati HQ-ul in aceeasi zi in care a fost pierdut.

CUM?

Sincer sa fiu, si pe mine m-a enervat faza cu Summer Party.

Ba, hai ca tot a venit subiectul, sunteti no-liferi? Mergeti sa petreceti intr-un joc? Nu e buna o bere sau un suc cu prietenii in realitate, e mai bun un cacat de suc virtual pe un joc?

In loc sa fim cu totii la war ati plecat pe plaja din cauza unui rahat de eveniment? Cand stiati ca si asa suntem putini si prost organizati?

Chiar daca pare ca intru in antiteza cu comentariul meu precedent, nu e asa. Eu am avut 1 - 5 cred. Din cauza oamenilor ca mine s-a dus warul. Dar macar am fost acolo pana la capat, indiferent de Summer Party sau de orice altceva.

Mary, nu-ti fie rusine. N-ai de ce. Esti un om de nota 10+, cum am mai zis, nu conteaza cacaturile astea, conteaza sa fii tu. De ce sa te simti aiurea cand nu avem turfuri? Cat timp ei... ( aici am avut noi o discutie, intelegi tu punctele de suspensie) ... iti sunt prieteni, vor intelege tot ce se intampla si vor respecta asta. Crezi ca ne facem de rahat daca n-avem turfuri? Eu, sincer, cred ca ne facem de rahat din cauza comportamentului plin de nesimtire de care dau unii dovada, nu din cauza turfurilor. Si, evident, printre cei nesimtiti ma aflu si eu, pentru ca nu-mi permit sa vorbesc despre altii fara sa ma includ pe mine.

* Ma bag la un dus.

Nu e vorba frate de rusine...dar am putea avea si noi o mafie care sa fie on TOATA macar 6 ore pe saptamana...Si care sa nu se duca la petrecere ... in JOC... Asa ceva nu am mai pomenit !!!! Sa lasi warul pentru ...ce? Ca sa va uitati la Bobo cum se da cu Infernusu pe rampi??? Puteti face si voi asta oricand ... Si stai linistit Dani ca nici eu nu am avut un scor prea breaz... dar dupa cum ai spus si tu...conteaza ca am venit la war !!! Conteaza ca ne pasa !!

Edited by Marynyk

Ne-am facut de ras azi..

Si banuiesc ca nu trebuie sa o iau de la capat si sa va explic dece nu ?

Dupa cum am spus si in joc, incep prin a va spune ca majoritatea care ati itnrat aici, nu stiti principalele Reguli care se respecta in aceasta mafie si anume Respectul reciproc, nu inteleg la multi din cei care ati fost on astazi, cum puteti sa raspundeti cu un asa ton, la niste colegi care probabil sunt la prima experienta intr-o mafie, prin raspunsuri ridicole, o sa avem si noi parte de acelasi grad pentru organizare, respect si comportament. Cum le-am spus si foarte bine ca au inteles-o, acel repros, unul adevarat in aceste momente, tu vii si-mi comentezi activitatea altora sau intentia lor de-asi manifesta prestatia la war'uri, este chiar de neintalnit, nu mie personal, ci cred ca multora din factiune nu le convine sa lucreze in modul asta, mentalitate iese la iveala a unora, chiar ca unii sunteti picati din cer, faceti palavrageala pt niste Mats care ne trebuiesc indiferent cate aveti, asta nu ramane la, latitudinea fiecaruia cat si cu ce raman, ci conteaza spiritul de colegialitate, n-ati fost in stare sa va echipati repede, n-am avut de ales si ne-am dus in jos cu totii. Bun, din ce am vazut azi, multora le ies vorbele pe gura, si o sa-i coste cand le va fii lumea mai draga, daca ajungi sa te certi pe un motiv banal, atunci gradinita nu e departe.

Lasati acest orgoliu de nimic, si priviti partile care se pot vedea cu ochiu liber, care ne arata copilarismele pentru care nu reusim sa facem nimic, profesionisti o sa fim cand trecem de prima etapa a vietii. Cam asta e, cum sa nu fii dezamagit, cand luati exemple negative de la alti icare au trecut pe aici, sincer nu o sa stam bine, va permiteti sa da-ti din plisc fara masura. o zi buna, multumesc celora care s-au indurat sa apara.

Dupa cum am spus si in joc, incep prin a va spune ca majoritatea care ati itnrat aici, nu stiti principalele Reguli care se respecta in aceasta mafie si anume Respectul reciproc, nu inteleg la multi din cei care ati fost on astazi, cum puteti sa raspundeti cu un asa ton, la niste colegi care probabil sunt la prima experienta intr-o mafie, prin raspunsuri ridicole, o sa avem si noi parte de acelasi grad pentru organizare, respect si comportament. Cum le-am spus si foarte bine ca au inteles-o, acel repros, unul adevarat in aceste momente, tu vii si-mi comentezi activitatea altora sau intentia lor de-asi manifesta prestatia la war'uri, este chiar de neintalnit, nu mie personal, ci cred ca multora din factiune nu le convine sa lucreze in modul asta, mentalitate iese la iveala a unora, chiar ca unii sunteti picati din cer, faceti palavrageala pt niste Mats care ne trebuiesc indiferent cate aveti, asta nu ramane la, latitudinea fiecaruia cat si cu ce raman, ci conteaza spiritul de colegialitate, n-ati fost in stare sa va echipati repede, n-am avut de ales si ne-am dus in jos cu totii. Bun, din ce am vazut azi, multora le ies vorbele pe gura, si o sa-i coste cand le va fii lumea mai draga, daca ajungi sa te certi pe un motiv banal, atunci gradinita nu e departe.

Lasati acest orgoliu de nimic, si priviti partile care se pot vedea cu ochiu liber, care ne arata copilarismele pentru care nu reusim sa facem nimic, profesionisti o sa fim cand trecem de prima etapa a vietii. Cam asta e, cum sa nu fii dezamagit, cand luati exemple negative de la alti icare au trecut pe aici, sincer nu o sa stam bine, va permiteti sa da-ti din plisc fara masura. o zi buna, multumesc celora care s-au indurat sa apara.

Degeaba iti racesti gura ... Astia nu stiu sa inteleaga decat de frica ... N-ai vazut ca i-a durut in cot de war-ul nostru? Credeau ca le da Bobo Infernus daca se duc la activitatea lui ... Si cu privire la Arme, este de vina liderul Arms ca nu ii sanctioneaza calumea ... Ma rog ... Sa speram ca asta a fost o lectie si ca ati inteles ceva din asta, sper sa nu se mai intample.

Eu ma duc afara.

Vorbim mai pe seara.

Bafta, mai stau si eu putin si dau o tura prin padure cu Bike-u ;)

Buna ziua, prestatie foarte foarte slaba la war, asta e, de 12 luni de zile mafia asta e incontinu asa...parca e blestemata.

Mda.. Pierdut. Astazi am fost cel mai nab! Pentru ca : Sunt in prima mea mafie , Primul meu war pe b-zone.Si am incercat sa fac cv.. :| Scuze. Cui dau pm , cu cate arme am dat?

Imi pare rau. Sper sa nu mai fac asta..

Dezamagit pe toti..

Edited by roman

Ce faceti? Eu abia am dat rob, ma pun afk, ma duc sa fac un dush sa mananc etc...

Ce faceti? Eu abia am dat rob, ma pun afk, ma duc sa fac un dush sa mananc etc...

Uite bine, ma uit la posturile de mai sus si ma intristez. Câtă ură sa fie pe unii. Ok, poate altio cred ca fac si eu la fel, dar nu e adevarat. Incerc sa fiu prieten cu toata lumea, dar am obs cateva pers negativiste mereu ( ex: " iar nu luam nici un tirfs maine " sau " maine ies worst "). Nu este zi inainte de war sa apuna cineva un "porumbel" ca asta...

Mdea am pierdut si gata.. Pt un joc? va suparati voi.. Dar acum nici nu am fost multi! Am fost depasiti cu mult. :| Doar un joc. Eu cand ati zis sa venim la war. eu am venit . nu am stat pe plaja:| Vaii..

Decat sa ne certam asa pentru un joc si pentru niste turfuri...Deeaba avem tot Lv-u daca ne uram unii pe altii si in injuram si ne facem nervi asa din toate prostiille..

Aici sunt de acord cu RowE, nu are rost sa ne certam pentru turfs, e doar un joc cred ca jucam pentru distractie sa mai treaca timpu sau jocu asta SA:MP B-ZONE nu se mai joca pentru distractie si trebuie sa e omoram, asta ee dragoni sunt buni, asa o avut si The Tras Bratva tot lv si uite acuma ce mai au ne vine si noua randu, nustiu daca stiti dar este un proverb LASA TIMPU SA TRACA ca graba strica toata treaba.

Scuza-ma ca m-am bagat dar astea e parerea mea, majoritatea dintre noi joca pentru distracie, cred si eu ca puneti acces pe bani, masina factiune, dar cu asta nu ne certam

Scuze imi pare rau daca v-am deranjat ce am zis acuma.

Degeaba iti racesti gura ... Astia nu stiu sa inteleaga decat de frica ... N-ai vazut ca i-a durut in cot de war-ul nostru? Credeau ca le da Bobo Infernus daca se duc la activitatea lui ... Si cu privire la Arme, este de vina liderul Arms ca nu ii sanctioneaza calumea ... Ma rog ... Sa speram ca asta a fost o lectie si ca ati inteles ceva din asta, sper sa nu se mai intample.

Liderul de la arms nu are nici o legatura, ce ai fi vrut sa faca? Sa ii ia la omor? Unii playeri din aceasta factiune nu sunt in stare sa asculte de un sublider, si tu vrei sa asculte de un lider de grupare...hai sa revenim totusi cu picioarele pe pamant.

Sper ca stiti cu totii ca atunci cand ne-am recuperat hq-ul a fost o pura intamplare, am avut noroc si atata tot, degeaba v-ati bucurat, pentru a reusi sa castigam un turf pe bune trebuie sa reusim sa cooperam, ceea ce in momentul de fata nu facem, nu suntem in stare sa gandim inainte de a lua o decizie, de ex daca in fata noastra s-ar afla 20 de RDT sunt sigur ca mai mult de jumatate dintre voi ati fi mers direct in ei si ati fi murit, pe cand cealalta jumatate ar fi ocolit si i-ar fi asteptat sa vina, insa nu are rost sa imi bat capu cu chestia asta, atata timp cand voi nu vreti sa ganditi o strategie de moment.