Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O baba nebuna =)) =)) ,canta de 7 zile... =))

Dai da da da.... =))

Edited by FCP BiZoN

Salut.

Nu am postat de mult aici

Postez acum.

O sa fie lag la war.

Avem un nou gigolo MRL congrats esti b0$$

Thanks ba, mda, astazi iar a fost lag, noapte buna, eu nu mai intru, sunt prea obosit, mor de somn .

Edited by MRL

Neatza baieti care e treaba? ;;).. Eu o sa fiu numai afk azi, pana la war-uri...si maine si poimaine la fel.. am acusi examenele si nu am invatat mai nimic,.. Bft ne auzim diseara ;):X Aveti grija de fetitza mea K3nzor :*

Baaa :-W ai grija ca K3nzor e fetita mea :-W... ia uite ma, cum lipsesc un pic imi furati toti iubitele :)))))

K3nzor spunele tata tu cine e Pestele tau :))) :>

Salut.

Acum am venit de la scoala.

Aseara nu am mai stat la ultimele 2 war-uri,m-a enervat lag-ul dupa server...

Cum poti sa faci un post cand stii ca ai wall hack? mai bine stai in banca ta si gata,dar asa se intampla in acest oras(Las Venturas) degeaba spunem ''debia astept zilele de war'' FALS FALS FALS,astea nu sunt waruri cand toata factiune se urca pe o cladire si cand ajungem la ei ne bubuie heli si incep cu spam-ul KAMIKAZE KAMIKAZE si apoi se lauda '' Noi batem tot'' poi din ce cauza bateti tot? va spus eu: Nu spun ca noi nu ne urcam pe cladiri dar alti deja exagereaza...sunt disperati dupa helii...aveti cate 6-7 helii la ora 8:00,VENITI pe jos cum merg si alte mafii,defapt voi nu sunteti mafie,sunteti o factiune PASNICA...Spun doar adevarul, HAI PAAA!

Edited by FCP BiZoN

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

Mi-a facut placere sa muncesc cu unii dintre voi.Se pare ca unii chiar nu stiu ce inseamna respect ...am incercat sa fiu intelegator ,dar asa nu se mai poate.Nu pot sa ies din hq cu masina intreaga? chiar la asa nivel am ajuns?

Sincer mi s-a luat de figurile unora...Asta e tot ce am vrut sa va spun si cred ca nu sunt singuru care are ac parere.

O sa incerc sa ma calmez si vedem maine cum ramane.

DATIVA BA TOTI DEMISIA OAMENI DE 3 LEI FARA ORGOLIU IN VOI,GATA LA GREU TOTI BAGA COADA INTRE PICIOARE SI FUGE...

HAI SI ALTI DEMISIA,CARE NU AU CHEF DE WAR

Edited by FCP BiZoN

@,

Cu mine ai venit cu mine pleci.M-am saturat de "Ba ai luat worst esti nab" etc..

Nu mai suport o iau de la 0 cu totul si apoi imi incerc norocul in departament sau pasnica.

Ultimul meu post aici.Va urez succes.Membrii de treaba bizoane te stiu de mult :*,shooter,lung,zoom,mrl,mihaa.d,d3l3t3r,xperience,expres joint,si multi alti colegi de 10

Anndi nu te uit ca joc eu pe B-Zone :))
Am avut noi certuri dar..RESPECT.

Ne auzim cu alte faze :*