Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Suferintelor :)))))

Evil, l-am pierdut pentru ca heli si pentru ca din seria kamikazeului. O singura explozie a fost de ajuns ca sa ne bata. Eh asta e.

Daca vreti prime, sa fiti si astazi tot asa de activi. PS: mai donati si voi ca sa avem bani :)))).

Ne auzim mai tarziu.

Suferintelor :)))))

Evil, l-am pierdut pentru ca heli si pentru ca din seria kamikazeului. O singura explozie a fost de ajuns ca sa ne bata. Eh asta e.

Daca vreti prime, sa fiti si astazi tot asa de activi. PS: mai donati si voi ca sa avem bani :)))).

Ne auzim mai tarziu.

Bravo spartanii mei.

Sper sa ajung si eu astazi la 1-2 waruri,va pwp si va iubesc.

Salut!

Eh asta e. O zi mai proasta;)).

De ce nu ascultati? Ma irita chestia asta.daca am zis toti la hq pai toti sa fiti sau toti acolo. Iar dormiti pentru heli? Stai 10 minute ca sa aajungeti pe zona. Grabiti-va si voi pe turf..

Altceva ce sa va zic.. nu prea am ce.

Activitatea a fost una bunicica, dar mai avem de lucrat la colegialitate. Ajutati-va unul pe altul. Trageti amandoi intr-un adversar...

Noapte buna.

:)))))))))))))). Moooooorrrrrrrrr.

Doamneeeee. Nu mai pot :)))))))))))(()). Pana in momentul asta am fost bosumflat pt ca am luat un 5 la info. Bulangiu de dirigu a sarit vreo 5 si m-a luat pe mine....eh asta e.

Supranatural, va cam dezosati singuri. Imi place de voi.

Pimps ever. Va pup

Salut.

In sfarsit putin timp liber...

Am auzit ca aveti vesti noi.

Vad ca de cand nu am fost on la waruri ma tratati ca un SEF :))

Aa46cEo.png

Toate bune si frumoase pana ati inceput sa faceti ce vreti. Deja ma enervati. Sunteti prea copiii de 2 ani. Trebuie sa va invat eu tot? Sa va zic sa luati masina daca nu e heli? Sa va grabiti pe zona? Lasati ca pun eu jordia pe voi. V-ati invatati in puf. Sa dea naiba sa va vad maine ca iesiti din cuvantul meu si al lui justthink ca sunteti demisi. M-ati enervat prea tare in seara asta. Faceti bine sa ascultati ca o sa iasa rau.

Ma jur, ca am sa va sanctionez mult prea drastic pentru o minoritate. Dupa, sa nu plangeti.

Per total, v'ati descurcat bine pana la ora 21:20. De atunci, nu stiu ce s-a intamplat cu voi, dar dintr-odata nu ati mai ascultat...

Hitler 2 o sa devin..am vrut sa facem treaba cu mai putine sanctiuni, dar nu vreti.

Meritati noapte buna? Sincer nu. Va pup si va iubesc si imi cet scuze pentru iesirea din aceasta seara pe f. M-am descarcat.

Scuzati greselile gramaticale, am scris de pe telefon.

Astept +

P.s: maine, cine nu e on e demis.

Edited by South Pimp LuNg

Nseara baieti, se pare ca e la fel, dupa fiecare war rivalii nostri incep cu posturile, totul a fost bine azi la war, chiar mi-a placut dar pe la final s-a cam dus totul de rapa, sper ca azi, joi sa ne organizam mult mai bine decat ieri si sa luam inapoi ceea ce este al nostru. PIMPS for EVE'

Nseara baieti, se pare ca e la fel, dupa fiecare war rivalii nostri incep cu posturile, totul a fost bine azi la war, chiar mi-a placut dar pe la final s-a cam dus totul de rapa, sper ca azi, joi sa ne organizam mult mai bine decat ieri si sa luam inapoi ceea ce este al nostru. PIMPS for EVE'

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone....-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!