Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa nu mai sfaresc ca in ultimele doua dăți in care am fost aici. Pace.

Welcome, bine ai venit, bonjur, bine'ai sosit. Sper sa ne intelegem bine.

Dragili mele pasarici. ( fete )

Va felicit pentru warurile.din aceasta seara. Daca o tinem tot asa, o sa doboram recordul. Chestia e ca trebuie sa ascultati.

Dupa cum v-am spus, as dori sa fac un clan, dar pentru a-l crea am nevoie de bani. Cine doreste sa ajute la crearea clanului, o poate face la mailul y_yoo13@yahoo.com.

Slot 25 , nevoie 15 euro.

Vor intra doar membrii factiunii si cativa 'civili'

Salut.

Edited by South Pimp LuNg

Ma lung ce nume ii vei pune? Teroare [TR] sau LuNg Este Liderul Al Carei Mafii Are Lvul [LELAMAL] sau «««[F]uck [E]verything [A]nd [R]un. daca-ti place vreo idee spune-mi, mai am multe idei *perverse* :)). Edit: Not bad. imi place. ¡¿¥¢₩§®»«© <--- avantaj daca esti pe telefon, ai acces la multe semne nefolositoare :)) ne vedem maine salut :).

Edited by IB Rough17

Imi lace ideea lui think. Suna mai pawnage. Deci e nebunie daca vom cu teroare si in + o sa avem inca un topic de discutii la clan :)) inca un topic pt spam :)))).

Salut.

Acum am venit si eu de la scoala.Sper sa fim cat mai multi on diseara,pentru a lua ultimele zone din LV,si cele mai importante
Succes!

Salut, ce mai faceti ? Apropo, mai avem 4 turf-uri de luat, fiecare turf are cate un minus. Ca sa luam in seara asta LV-ul va trebui sa ascultati si sa nu iesit din cuvantul organizatorului, fara rambo. Fiecare mafie trebuie luata ca o amenintare, The Tsar Bratva, Red Dragon si cine mai da atac in LV.

P.S:Ce ziceti de acest videoclip ?

Edited by SQ Cokee

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei, sunt noul vostru partener de afaceri :)) (de ieri chiar). Abia am sosit si eu acasa, mananc ca un porc si intru in game... mi-e un dor de war-uri :X sper sa reusim sa luam LV-ul in seara asta, ca na WE ARE THE FUTURE ! ;)

Deci, se pare ca ziua de azi n-a decurs conform planului dar stiti vorba aia " mai e si maine'o zi. " Le multumesc celor 2 nabi care m-au convis sa-mi schimb o idee care ar fi fost si mai naba decat mine. Ne vedem maine la wars, pana atunci haide sa conjugam verbul a naba : Eu nabez, tu nabezi, el nabeaza, noi nabam, voi nabati, ei/ele nabeaza. Deci iata si the truth. Va p3p!