Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Turno, tu nu intelegi. Singur nu pot face nimic.hai.nb

Serios? Cine are accept la comenzile de sanctiuni? Eu? Ceilalti? Lasa.te frate, esti lideru meu, al tuturor din Pimps dar daca tie mila lasa pe altu, care stie sa faca ordine si disciplina. Sa nu crezi ca iti zic din rautate! :)

Turno, tu nu intelegi. Singur nu pot face nimic.hai.nb

LuNg, nu are nici un rost sa te enervezi, este doar un joc. Dar, in legatura cu batjocora.... frate, crede-ne si pe noi. Nu trebuie sa te simti prost sa dai F warn... daca unul greseste pedepseste-l. Asa invatam cu totii. Daca ei vad ca tu nu-i sanctionezi si-o iau toti in cap. Cum a sups su " Turno ", nu noi avem aces la comenzile de sactiuni, ci tu. De aia ai postul de lider de a invata noobi sa fie mai putin noobi sau chiar PRO. In legatura cu lucrurile legate de " nici'un lider nu v-ar permite atatea " pai sa vedem, orice lucru are o limita. Daca n-ar exista haz/amuzament si ar fi numai seriozitate, s-ar alege praful de tot. Este bine sa glumim dar in limita bunului simt. Si ce a zis Think acolo.. we, think e nab, lasal in lumea lui, poate era beat, n-ai vazut ca facea numai -? ... poate ca glumea. Dar asta nu ar fi un motiv sa te superi, asta e, tac si inghit, a facut o gluma proasta. De asta suntem oameni, sa iertam greselile altora, * daca tu cazi un prieten fals te ajuta, dar un prieten adevarat rade de tine *. Deci inceteaza cu suferintele alea ca lasi Pimps si nush ce ca aberezi grav. Esti lideru' nostru si gata, hai sa uitam cearta si glumele proaste din seara asta si sa ne continuam de viata impacati oke? salut!

Edited by R O U G H 1 7

Cand esti bun, esti.luat de prost. Chiar nu pot tasta fwarn id, nu ma simt bine cand dau.....

In fine..succes

Eu cand ti-am zis ceva si tu nu m-ai ascultat, asa ca taci din gura si stai aici in Pimps ca stai bine doar ca alta data sa asculti si ce-ti spun eu, pentru ca si eu am facut aceeasi greseala si am ajuns sa fiu unul dintre cei mai prosti lideri pentru ca nu am ascultat de altii si am facut doar ce am vrut eu, uite ca am gresit si acum regret ca am facut ceea ce am facut.

Noapte buna pimps! Am plecat si eu la somn, maine dimineata am examen si trebuie sa dorm si eu cateva ore ca sa nu adorm in timpul examenului, vorbim maine seara.

Edited by rizEaa

Respect : Va pupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*.

Ne auzim in game, sper ca v-ati calmat.eN630j8.jpg

Salut!
Cum se face ca,cand nu sunt eu on faceti panarama pe /f...sper ca ati facut si pentru mine!!!

Se trece cu vederea ca nu am mai facut de mult timp ;;)

LuNg :)):))

Vorbim pe seara,succes!

Ba baieti. Chiar nu stiu cand a trecut timpul, dar astazi am implinit 4 luni ca lidet si tot odata 8 luni in Southern Pimps. Timp de 4 luni am trecut prin foarte multe alaturi de voi. De la 12 turfs am ajuns la 20, de la 20 am ajuns la 4, de la 4 am ajuns la 24, de la 24 la 10-11 si acum, am ajuns la 23 de turfuri

Nu cred ca vreun alt lider a reusit asta. Sa reinvie o factiune cum am facut-o eu. Mi-am.tocat toti nervii pentru si sunt multumit. Totusi, nu am realizat ceva si anume Lv mov... sper sa-mi indeplinesc acest vis cat de curand. Va trebui sa facem un antrenament special pentru a ne pregati pentru luni, deoarece avem o zi grea.

Va multimesc tuturor pentru aceste clipe frumoase.

In jurul orei 21, vom face un event special.

Pupppp :* :* :*:*::*:*:*:*:*:*:*

Ba baieti. Chiar nu stiu cand a trecut timpul, dar astazi am implinit 4 luni ca lidet si tot odata 8 luni in Southern Pimps. Timp de 4 luni am trecut prin foarte multe alaturi de voi. De la 12 turfs am ajuns la 20, de la 20 am ajuns la 4, de la 4 am ajuns la 24, de la 24 la 10-11 si acum, am ajuns la 23 de turfuri

Nu cred ca vreun alt lider a reusit asta. Sa reinvie o factiune cum am facut-o eu. Mi-am.tocat toti nervii pentru si sunt multumit. Totusi, nu am realizat ceva si anume Lv mov... sper sa-mi indeplinesc acest vis cat de curand. Va trebui sa facem un antrenament special pentru a ne pregati pentru luni, deoarece avem o zi grea.

Pupppp :* :* :*:*: :*:* :*:* :*:* :*

Salut!

Tin sa iti aduc aminte,cand a lasat Shooter liderul eu cu ciubo am fost singurii care te-am sprijinit,apoi langa noi 2 au mai venit si Just si inca 2-3 membrii

Sal!

GG nab...maine fac si eu 8 luni in factiune :D NO STRESS LUNI LV MOV . Si asta nu e sfarsitul ...ne asteapta LS si SF baietzii:D

Sa imi amintiti va rog duminica la sedinta sa va dau primele promise.

P.S. https://www.youtube.com/watch?v=WxejyVzq0us dedicatie pentru LuNg

Edited by South Padr3

Noroc!

Am ajuns si eu acasa, ma bag la un meci de LoL sa rup topurile.

Spune-mi ca nu esti pe invers.

N'seara ba. Acum am venit si eu de afara. Ce faceti :>? SQ DANIEL, DECI MOOR LA VIDEO ALA =)))))))))))))))))))))))) MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR CEL MAI TARE REMIX SA MOR EU =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Edited by R O U G H 1 7