Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Cu lacrimi in ochi scriu acest ultim post in cadrul acestei factiuni, momemtan. Nu stiu daca voi reintra in factiune, azi,maine peste 1 luna. Perioada petrecuta in aceasta factiune a fost una de nedescris. Am cunoscut persoane minunate si tot odata am dobandit niste prieteni de nota 10. In primul rand, vreau sa-i multumesc lui Shooter pentru sansa acordata. Nu stiu daca stiti, dar intrarea mea in aceasta factiune, a fost una controversata. Am aplicat, am retras, am aplicat , am retras , iar apoi m-am gandit foarte bine si am lasat aplicatia. Pe data de 21.07.2014, am intrat in aceasta factiune, neavand turfuri. Era un nou inceput, am decis sa vin sa-l ajut pe shooter pentru ca imi era un prieten bun ( ii vindeam accept lawyer cu 10.000$$ :)) ) Nestiind cu ce se mananca un gang pentru ca nu am mai facut parte dintr-unul de cand era Anthony ( macheaveli ) lider la Straccy Family, mi-a fost putin greu la inceput, de aceea, am luat si acel worst pentru care sunt cunoscut, 20-25:)). Multa lume a inceput sa comenteze, dar pe parcurs am invatat sa trag mult mai bine.
  • La inceput, ne-am chinuit sa luam hq-ul, dar dupa un timp, am ajuns sa cucerim tot LV-ul si sa fim cei mai valorosi din LV. Odata cu banarea subliderului nostru, Cranky, Shooter avea de ales intre rank 4 actuali si cei care vor urma sa primeasca rank up. Intr-o zi frumoasa, acesta ma cauta pe skype si-mi da sa fac evidenta sedinta, war, antrenament , un lucru pe care doar subliderul il facea. Acest lucru mi-a dat de gandit ca eu voi fi cel care va primi rank 6. Cu ajutorul lui Imperioli, gandul meu s-a adeverit. Acesta mi-a spus ca eu voi fi urmatorul sublider. La inceput nu am crezut, dar uite asa a venit si ziua cand am luat rank 4. In acea zi, Shooter mi-a dat rank 4. Dupa un timp, acesta l-a chemat in HQ pe jimby, un prieten bun amandurora. In acel moment,am crezut ca acesta va lua sublider, dar imediat ce i-a dat rank 4, shooter a anuntat pe f cine este noul sublider. Eram fericit, nu mai primisem o astfel de functie. Odata cu urcarea mea in functie, factiunea a inceput sa mearga mai bine, dar cu toate au si un moment mai putin bun, spre sfarsitul carierei lui Shooter ca Pimp Boss, factiunea incepea sa piarda. In data de 21.11.2014, am preluat carma aceste factiuni. Vreau sa mentionez faptul ca am preluat-o de la 14-15 turfuri. Primul meu sublider a fost AnDeD, cu care am colaborat cel mai bine, fiind prietenul meu cel mai bun din real life. Cu el am ajuns la 22 de zone. Odata cu banarea acestuia, pe nedrept, am discutat cu el in privinta noului sublider, asadar l-am ales pe justthink chiar daca 'panarama' il descrie cel mai bine, am avut incredere in el. Factiunea a cazut foarte mult, am ajuns la 4 zone , 20 de membrii in factiune.. momente grele. In acel moment, nu am vrut sa renunt la lider si am incercat sa ridic factiunea. Au venit niste ajutoare si ne-au ridicat. Am ajuns la 23 de zone in LV si 1 in LS. In ziua in care am prins attack sa cucerim LV-ul, ne-am impotmolit ca tiganul la mal. Iar a urmat o cadere a factiunii. Am ajuns la 12-13 zone, ne luptam de la egal la egal cu factiunea Red Dragon, dar printr-o sclipire a noastra, am reusit sa cucerim LV-ul cu ajutorul tuturor membrilor.
  • Vrea sa va aduc aminte de momentele frumoase in care tineam in HQ ambele ganguri rivale, niciuna nu avea tupeu sa comenteze. Nu uitati, Southern Pimps este a doua factiune care are un record de puncte. 520 - 140, worst -84. Sunt mandru ca am fost liderul acestei factiuni timp de 5 luni si 3 saptamani si ca am ridicat factiunea mult. Stiti prea bine ca am fost bun cu voi, chiar daca mai sareati calul. Nu multi lideri va dau libertatea asta, de a face, cam tot ce vreti intr-o factiune. Am vrut sa fiu un lider bun si intelegator si cred ca am reusit acest lucru.
  • Vreau sa va multumesc tuturor pentru clipele frumoase in aceasta factiune. Nu o sa uit niciodata aceste momente. Tot in aceasta factiune, am reusit sa obtin functia de helper pe care am pierdut-o tot din cauza membrilor Tsar Bratva. Oftica acestora a dus la pierderea functie de lider.. Sunt atat de invidiosi pe factiunea noastra incat au incercat sa ne faca rau. Si-au dorit asta atat de mult incat au reusit sa ma dea jos ca sa cucereasca si ei LV-ul. Asta era singura lor solutie de a castiga mai mult de 5 zone.
  • Nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc tuturor. Southern Pimps a fost este si va fi cea mai frumoasa factiune in care am fost. Multumiri speciale : Shooter , Cranky, Marynyk, Lucenzo, Cronen( Venatorul <3 ) , Anded, Padr3, show, daniel, zync, teo , newlife + multii altii. Nu v-am mentionat pentru ca sunteti multi:)).

Sper sa adun si eu niste +-uri sa fac 200:)).

Mult succes Padr3 cu factiunea. Sper sa alegi un sublider bun, adica eu, bineinteles:)). Ai 3 variante ce va tine factiunea pe picioare. Le stii.

Mai jos, aveti si un videoclip cu cateva poze care mi-au placut. Le-am ales dintr-o serie de 3000 de poze, pe care inca le am in PC. Daca doriti anumite poze cu mine, dati-mi un PM. Va multumesc tuturor. Nu o sa va uit niciodata.

PS: Greselile gramaticale se scuza in astfel de momente :)). VA IUBESC! Remember Pimp Boss LuNg

Felicitari pentru ce ai realizat cu mafia asta, un om de nota 10.. ar fi bine sa te reintorci aici dupa atatea luni.... acum e decizia ta.

Mult succes Padre cu liderul, ai grija ce membrii iti iei si sa ai muuuulta grija de factiunea asta <3 rivalitatea pe acest server e foarte mare... o sa revin si eu tot aici cand o sa am mai mult timp liber :/

Baftalos PATERNO

Da. Imi permit si eu sa postez aici deoarece l-am avut ca lider pe inegalabilul, excentricul Lung. A fost un lider bun ce sa zic, eu zic sa il iertam si sa ii oferim din nou lider deoarece sanatatea lui este in pericol. I-au dat lacrimile, pe bune? Ma intreb asa, oare i-a sarit inima din piept cand s-a trezit civil? Dar la scoala a mai fost in ziua aceea.. cand a pierdut lideru?... http://i.imgur.com/uuLhEmq.png.. Datii ma sublider, la omu asta !

Da , bafta baietii eu am iesit am niste probleme cu liceul trebuie sa ma mut si raman la mate , A fost sa zicem o placere sa lucrez cu voi cu toate ca am mai dat si de niste oameni care pe alte vremuri vorbeau altfel . Dar asta nu conteaza bafta mai departe Pimps a fost o placere sa fiu alaturi de voi. Bafta cu lideru baiatu .

Welcome Bladestar.

Cu siguranta ne vom intelege,pana sa cucerim LV-ul mai avem putin de lucrat mai ales la partea cu inactivii,trebuie sa mai scapati de niste inactivi si sa recrutati doar membri activi, ca membri care sa faca plus la waruri avem :).

Buna seara baieti!

Ma bucur foarte mult sa ma aflu alaturi de voi. Sper sa ne intelegem excelent si sa facem cat mai multe lucruri frumoase impreuna!