Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stai prost cu informatiile. Habar n-ai

Din tot ce ai zis acolo, doar faza cu helperu e adevarata

Cat despre comportament, a fost ordin de la marele ciccio si schimbarea lui hbk de cand cu lideru care a uitat de unde a plecat.

Un nume schimbat pe forum nu ma schimba

Problemele nu au fost create de mine, ci de invidia celorlalti ca detineam LVUL. Daca nu stiai, 1,5/3 la lider l-am primit din cauza adminilor si a forumului. daca esti de o zi sublider, nu esti zew. Daca altii se dau pe langa tine si padre ca sa pupe oleaca ca eventual sublider, e problema lor.

Azi, am castigat pe killurile mele, ale lui anded musiqq , teo si inca 2-3. Tu nu realizezi ca te pui cu o factiune, asa ca vezi-ti de rank 6 si nu-ti bate joc de munca mea si a subliderilor mei.

aici am incheiat. Noapte buna

Evident...sa-ti asumi tu ceva? Niciodata!

E vina forumului pentru '1, 5', e vina altui lider ca nu te-a acceptat.

Lung, coboara cu picioarele pe pamant. Eu nu sunt aici sa-mi bat joc de munca ta, sunt aici sa-ti ajut noul lider, pe care, apropo, nu dai 2 bani.

Tot ce ti-am scris, toata povestioara, ia-o ca pe un sfat, nu ca un repros. O sa ai doar de pierdut daca o sa continui tot asa.

@, Serios? Ma comport cum doresc.

Ma amuzi, spune-mi si mie ce ai putea avea de pierdut intr-un joc? In fine, te las in lumea ta, probabil ai orgasm zilnic cand vezi userbar-ul cu "Admin SAMP".

Pace.

# Frumos. :)

Nu cred că se va supăra cineva că ai postat aici. :D

În sfârşit mi-a trecut suspend-ul...

Gata am plecat la somn... asta pentru a 2 a oară :))

Noapte bună, ne auzim mâine.

# De ajutat poate îl ajuţi tu pe Padr3, dar încearcă să ajuţi şi facţiunea.. M-am uitat la un scor de al tău azi la war-uri, aveai 0-5 în 80 secunde.. Asta poate fi din cauza ca n-ai experienta in gang-uri.. Pentru un membru care are Tec/combat mi se pare un lucru ciudat. Mai ales de la un sub-lider. N-am nimic cu tine, sper să nu înţelegi greşit, dar poate ne ajuţi si cu scoruri la war, că ar trebui să fi ZEW la arme dacă ai fost prin Hitmen.

Edited by MusiQQ SEF

@, Dupa atata timp de hitmen, nu poti sa sti sa dai ca un ZEW cu deagle, tec si combat...e prima lui zi ca rank 6...lasati-l sa se acomodeze. Musiqq, in hitmen nu exista tec si combat...

Edited by South Padr3

Daca a fost in hitmen, asta nu inseamna ca trebuie sa vina aici si sa faca misto si sa zica ce a zis mai sus. Cand vi intr-o factiune noua si ca sublider mai ales, nu-ti pui membrii in cap.

Warurile sunt pentru a ne lupta, nu de a sta la un mic si o bere. Daca am avansat, asta nu inseamna ca trebuie sa urli pe f ca m-ai vazut cu wallu unde eram. Vezi-ti de coordonare si lasa-ne pe noi, cei face aducem + sa ne facem treaba. Stim cand sa stam uniti si cand nu. Cand voi erati pe hangare rdt eram cu anded intr-un loc si faceam + pt voi.

# Neata, azi iau best. Back de la liceu.

Suna a amenințare, interesant. Daca esti admin, crezi ca ai dreptul sa ai o atitudine superioara fata de ceilalti si sa te crezi dumnezeu sa sanctionezi tu ce-ti convine tie?Nu prea cred. Cu admin sau fara , semințele au același gust :).

SI care ar fii motivul banarii mele sau sanctionarii mele? Ca-ti spun adevarul? Fii serios.

aici am incheiat orice discutie cu tine, nu vrea sa fac rau factiunii din cauza certurilor mele cu persoane ca tine. De la *esti 0 la heli * , ai degenerat. Daca nu stii sa conduci un heli, cu ce sunt eu de vina?

Nu ma mai ameninta pe mine ca ma sanctionezi, ca nu ma intereseaza sanctiunea ta :)

Eu imi fac treaba mea, tu pe a ta si ne evitam daca te-a schimbat funcția.

Eu asta am spus? Citeste cu atenție.

Nu eu am cautat ceartă. Am spus o singura propozitie : esti 0 la heli

Dupa a degenerat.

ne auzim diseara, 998 posturi in aceasta factiune :X

Stiu ca nu va convine pe cine am pus sublider dar nu va tine nimeni cu forta in mafie, lung dupa cum bine sti nu prea ai dreptul sa comentezi la rank mai mare.Cu asta am pus punct, va certati pe skype, nu la discutii.

Cred ca nu ti-ai dat seama de ce am mai ramas aici. Pacat.

In momentul de față, nu ma intereseaza cine e sublider. Eu am ramas alaturi de factiune ca nu o pot parasi dupa 11 luni si ca multi au vrut sa revin :)

Nu va mai certati din motive banale. LuNg, noi ne vedem de treaba noastra si incearca sa ignori tot ceea ce te inconjoara atunci cand ai o stare negativa. Am ramas in continuare sa-l ajutam pe Padr3 si sa vedem cum ne acomodam, nu sa stam de cearta. Probabil isi va intra in pielea de sublider in curand, este destul de greu, avand in vedere ca nu are experienta in domeniu. Sa fim optimisti. :)

Acum am ajuns si eu de la liceu, sper sa ne descurcam la waruri!

https://www.youtube.com/watch?v=XY5hRdNkTtc

Edited by AnDeD