Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am gasit se pare ca o sa fim colegi, scuze pentru scorul slab de azi, asa o sa fie la inceput pana ma acomodez cu noi membrii

Avem noroc ca suntem multi si luam puncte pt influența :)).

E bine ca au expirat inactivitatile si ati revenit cu forte proaspete.

scoate-l pe aligod din factiune.

Noapte buna.

daniel pupic. :D

Neața baieti.
M-am intors de la liceu. In primul rand vreau sa-i Mulțumesc lui venator dar si lui symple pt tot ajutorul lor. M-ati ajutat enorm. Venator, esti un prieten de nota 10. Peste 1-2 saptamani sau cand iti revine cheful vreau sa mergem cu totii in aceeasi factiune. Suntem o echipa si mergem impreuna. Symple, esti un baiat tacut care isi face treaba foarte bine
Imi cer scuze ca nu am apucat sa va dau rank 4 :)).

Va pup baieti!

In al doilea rand, va urez succes diseara la war. Nu cred ca voi intra, maine am teza la bio. Cius

Ce frumos :)). <3

Edited by LuNg ZEW

Salut, Pimps! Acum am ajuns de la liceu si e posibil sa nu intru, deoarece am teza si trebuie sa invat multe lectii. :D Sper sa va descurcati in seara asta.

Daniel, e lux asta.

Gg baieti. Suntem buni, ce sa zic. AM castigat 3/3 wars azi <3. AM rupt,am dat dauna.

Per total,suntem varza. Coordonare 0, rank 5+ degeaba, ca fvr nu exista, merg la war pe jos. Pupic, noapte buna.

Nu e problema,o sa ne revenim,cateodata si pierzi insa ganditi-va ca unii dintre noi sunt noi in Gang si zilele astea au fost primele war-uri pe care le-au avut.Nu mai spuneti ca conducerea nu e buna sau ca trebuie schimbata,lasati-l pe om sa se obisnuiasca cu Membrii si Wars.Cam atat de la mine,Noapte Buna ! -> http://imgur.com/5DlBDFI =))

Edited by JusTaSir

Nu e problema,o sa ne revenim,cateodata si insa ganditi-va ca unii dintre noi sunt noi in Gang si zilele astea au fost primele war-uri pe care le-au avut.Nu mai spuneti ca conducerea nu e buna sau ca trebuie schimbata,lasati-l pe om sa se obisnuiasca cu Membrii si Wars.Cam atat de la mine,Noapte Buna ! -> http://imgur.com/5DlBDFI =))

Cuvintele inrosite sunt random.

@, Avem organizare, e vina noastra ca nu ascultam. Pupic.

Jalnica prestatia de astazi la war-uri.

Daca o tinem tot asa eu nu mai stau. N-am cu cine merge la war-uri. Azi 9/41 cu RDT la primul war, ma lasi?

Noapte buna. Poate maine sunteti si voi mai activi.

Buna dimineata colegi. Imi pare bine ca am intrat in acest gang, ca am fost acceptat. Sper si sigur ne vom intelege excelent si vom avea experiente cat mai placute.

Eu ies :)) Am teza la istorie.. :-J Vorbim diseara. O zi buna in continuare!