Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.. Acum am venit si eu de afara.

Vorbim in game, azi daca nu sunteti in stare sa imi tineti spatele va omor pe toti. =))
Vreau sa le arat ce inseamna valUare ca prea sufera de cand au si ei 2-3 turfuri. ;;)

Ne vedem la war-uri. :*

ma rog.. faza e ca n-am putut sa ma controlez.. am stat tot waru ca prostu pe o cladire si am facut killuri numai cu rifle.. si era bestu meu. la final vad ca ramane blackrp pe turf si imi fura bestu, asta cand blade spunea sa venim toti la hq.. :))

De aia m-am enervat. Ca m-am chinuit aiurea.

Da bine ma ca iesiti toti dupa primu war si padre si blade,ce asteptari sa aveti de la membri daca si voi iesiti cum pierdem cum gata ne enervam si dam /q pai asa nu facem nimic,warul cu ELC il castigam lejer daca aveam FVR trebuia doar sa dam clear la cladire dar NU de unde FVR,de unde heliuri,daca o tinem tot asa in maxim 2 saptamani ne batem sa pastram HQ-ul...

Noapte buna.

Da bine ma ca iesiti toti dupa primu war si padre si blade,ce asteptari sa aveti de la membri daca si voi iesiti cum pierdem cum gata ne enervam si dam /q pai asa nu facem nimic,warul cu ELC il castigam lejer daca aveam FVR trebuia doar sa dam clear la cladire dar NU de unde FVR,de unde heliuri,daca o tinem tot asa in maxim 2 saptamani ne batem sa pastram HQ-ul...

Noapte buna.

Ii dau dreptate acestui minunat cavaler din sud, omu graieste bine.

Remeber -

vvaItXX.png

Va repet cine nu are minim 240 de secunde pe turf=>AV

Cine nu are minim 960 de secunde pe toate warurile=>FW

Cine are mai mult de -5=>Amenda 5.000$

Am sa postez la sanctiuni ce e de postat.

Noapte buna!

Edited by DS AsulL