Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vad deja ca toata lumea fuge dupa rank-uri, intra in ganguri doar sa fie intrati! Stau 3-4 luni, rup SA:MP-ul pentru un amarat de rank, si dupa : M-am scarbit de Gang! Ce e asta frate? Este fara suparare! Nu asa se face, iesi doar cand ti-ai facut ce ti-ai propus intr-un gang! Infine, ce faceti? :*

De asta se strica jocul !

Noapte buna, va rog eu mult ascultati la waruri ca Vlad incearca sa faca ceva pentu voi... e asa greu sa asculti ce zice el pe /f ?

SI hai sa fim cel putin 30 la fiecare war si cat mai grupati,

@,@, + Pablo : Aveti aici Imnul Southern Pimps la VALOARE

:

Special pentu Fratele meu Padr3 la VALOARE !!!! SI pentu toti Spartanii din Southern Pimps !

Edited by AIM TyKy

@, Asteptam degeaba ca de astia tot nu mai scapam :)))) Pe Maxtreme de cand il stiu rupe desync-ul, Flavio si alti codurile si mai nou observ persoane care habar nu aveau sa tina arma in mana : Regenesis si alti, acum dau numai 3/3. Stie tot serverul ca isi dau coduri intre ei pe Skipe dar asta e daca merg donatiile merg si coadele !

@, Deci , ce puneti atata la suflet frate? Ca e un joc, pur si simplu un joc doar, nimic mai mult, si ce are ca rup codurile? Da le rup , is mai destepti ca noi, ca stiu sa le rupa! Deci shh!:*

Ce face fetele?

@@SiSu cu S, Adevarat frate dar 10 min nu mai mult trebuie sa stea pe unu si e gata. Dar na asta e ne descurcam cu ce avem! Macar astia care nu prea fac scoruri sa stea sa ii filmeze, ca daca nu ii prindem noi nimeni nu o v-a face.

Salutare.

Welcome celor noi, plec puţin până afară, ne auzim mai târziu în GAME.

Sper ca diseară la waruri să luăm 3/4 cel puţin dacă se poate şi maxim 4/4, dar totul este să ascultaţi şi să intraţi la waruri, sper să fim 30+ ONLINE.

Vorbim mai târziu. :*