Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti, salutare conducere, bun venit celor noi, sper sa ne intelegem bine si sa fie toate bune. pwp.

Salut! De astazi va voi fii alaturi in lupta pentru turfuri :D

Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa cucerim LV impreuna ;)

Nu va speriati ca am cont si in NG,nu-s turnator pentru fail sau orice altceva :))

Edited by Captain AlexNicko VIP

LeoRO: ATENTIE! Duminica 24/5/2015 la ora 15:00 vom avea o scurta sedinta in legatura cu activitatea voastra si mai multe subiecte, la aceasta sedinta o sa ma mai ajute Andutz.

Cine nu poatea sa ajunga la sedinta poate sa faca o cerere de invoire. Absenta neanunta duce la Faction Warn.

Fiti prezenti la sedinta de astazi baieti ! Mai usor cu spamul aiurea pe discutii:)!

Salut pimpsilor, se pare ca o sa avem sanse mai mari sa batem RDT ne-am imultit rank 4, multumim Firu te iubim nabete!

NU UITATI AZI LA ORA 15:00 SEDINTA PREZENTA OBLICATORIE

Azi ne-am facut 41/41 sa veniti la war nu ca vineri cand ne-a facut rdt la influenta cu 22 de membrii.

Welcome celor noi si GG pentru rank 4 Andutz, TheDarkLordB1 si Vladuttzz[VIP].

Edited by LeoRO

@, Oo king, bine ai venit, eu sunt LeGoFToYs[] daca ma mai sti, sper sa ne intelegen si sa doboram RDT, bafta!

Noroc baieti ! De astazi vreau sa fiti mult mai activi si sa veniti la toate warurile si nu in ultimul rand, ii felicit pe cei care au luat astazi rank 4: Andutz, TheDarkLordB1 si Vladuttzz[VIP]. Bafta si repet: FITI ACTIVI !

P.S Va dau voie sa-mi dati +1.

Acum ca ne-am strans 40 in mafie sper sa castigam si noi warurile contra rdt. Sper sa fim 35+ on la war si sa demonstram ce putem face. Firule sa sanctionezi pe cei absenti si pe cei care n-au minimul de secunde pe turf. La war sa ascultati de cei cu rank mai mare si sa nu jucati ca bezmeticii. Nu vreau sa va vad facand pe RAMBO, crezandu-va mari zei cand colo voi sunteti palate. Rank 4+ on sa dati atac pe RDT. Maine vreau sa dam teroare "dragonasilor". Va pup pe portofel ne auzim in game.