Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata bajeti si fete.Acum 10 min m-am trezit si eu.Ce plictiseala va fi in aceste 2 zile fara waruri.Hai ne vedem in game.

Bota deschide aplicatiile ca suntem 38 in factiune si ne trebuie 41/41 pentru a luam HQ-ul lui TTB si RDT

Cam naspa la warul cu T'ow' T'ruck' Bratva, maine sper sa ne luam revansa, cu putin efort le dam macel si astora, ca mna nu ne opresc pasnici astia sa luam tot LV-ul. ##LVMOV

gg pentru 2/2 atack.

Welcome celor noi, ma bucur ca ai ales calea buna ba mafiotule si ca te-ai intors la noi :))) , ma bucur ca ne revedem si sper sa ramai mult si bine pe aici. BOTA o sa iti zic si in game maine nu o sa pot fi prezent la war deoarece plec la inot. SPor si sper sa luati macar hq rdt :))) Ceawles.

Cum am spus si o sa mai spun, maine avem nevoie de activitate maxima sa le dam macel si astora by Pimps, a fost bine si 3/4 ieri dar azi trebuie 4/4. Nu da-ti report ca sunt Bruce nooobilor.

Apropo, uite ce cadou are EklypS (Post-hunterul) de la Seepti =)

Parazitii- De ziua ta.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/29105gg ba , si-o merita din plin :))

Edited by Bruce Waynee

@@dRw23, Lasa cearta in topicul cu discutii si nu mai repeta ce a injurat el, daca se mai repeta vei fi sanctionat. K0rs. oricum nu va mai face parte din factiune, asta e...

Asta este pentru toti cei care nu stiu: - este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Maine la 12:50 toti in HQ vreau sa castigam 4/4 pentru a ajunge locul 1 in top, doresc activitate si seriozitate.

Deschide invoirile, ba. Am admitere.