Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, Ba inteligentule, ia enumarai pe cei care au luat ban de cand e BoTa lider. Daca tot spui ca ar trebui sa ii scoata liderul.

Mai bine suferiti in tacere,recunoaste va dam 4/3 si cu ochii inchisi si fara coduri suntem mai buni ca voi, ce nu va este clar ?!

Il vezi pe unul mai bun ca tine la arme si gata 'are cod'..

Oficial de pe data de 22.07.2015 The Tsar Bratva a devenit Tow Truck Bratva factiune pasnica, minimum level 5 pentru a putea aplica. Baftalos!

Ps: Sper ca maine sa fim in numar cat mai mare ca sa-i umilim din nou pe membri TTB, azi am fost mai putini la war dar si asa, le-am dat-o iar..

Edited by Rusen BT

Salutare movilor.

Incetati ba cu certurile astea ca o sa ne inchida topicu si poate isi ia si Bota FW din cauza voastra,chiar n-au niciun rost va zic eu.

Maine n-o sa pot fi prezent la waruri deoarece sunt plecat din localitate,deci va urez bafta la waruri si daca pierdeti no problem,important e ca am luat LV-u no ?

Voi inchide acest topic 24h pentru certurile aiurea si ziceti mersi ca nu veti fi sanctionati de data asta.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.
-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.
-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.
- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.
Maine doresc activitate maxima si terminati cu invoirile aiurea! Ce daca am castigat LV-ul gata suntem inactivi? voi stiti ca azi era sa pierdem waru cu TTB?!
Edited by BoTa

Da,felicitari pentru atacuri ce sa zic...

Dupa parerea mea a fi o mafie buna nu inseamna doar luarea unui oras,asta e floare la ureche daca ai cat de cat activitate si cativa membri care sa faca plus,o mafie buna e acea mafie care reuseste sa castige si waruri la distanta in alte orase,cu mafii mai puternice,au fost atatea mafii care au castigat un oras...dar putine s-au intins si mai departe,e pacat pentru ca avem membri buni capabili sa faca fata si warurilor mai grele.

Bafta la waruri.

Edited by NewLife VIP

Avem niste deff ciudate, de ce nu au dat atack VTB pe turfs-ul din LS si au dat tocmai pe banca Lv ?

RDT la fel, de ce nu au dat atack pe HQ-lor si au dat pe al nostru ? Macar isi incerca norocul.

Sper ca astazi sa prindeti un atack, e bine si 1 atack pe GSB nu e problema.

Buna dimineata,sa veniti cat mai multi la warul cu VTB macar de la 14:30 ca pe HQ nu-i stres.

@, VTB ne-au atacat pe Banca LS nu LV,uita-te mai bine,iar RDT ne-au atacat pe HQ sa nu se faca de ras pe HQ lor...s-au gandit ca poate ne iau o runda se opreste serverul si ne iau HQ asa printr-o extorsiune si ne umilesc :)).

Edited by NewLife VIP

va descurcati si fără mine oricum sunt paleta,nu fac fata la codatii astia pt ca degeaba tu tragi bine si vine unu ca zbr ala si iti da secunda din picioare,pana.i prinde eu îmi fac 3283488383 de nervi ce rost are

@, logic ca iti faci nervi, dar ia-o mai usor. Retrage demisia si baga inactivitate macar pana o sa revina Sarpe si Beyond.

La primele 2 war-uri nu s-a putut, chiar si de aveam FVR nu cred ca realizam mare lucru langa HQ GSB si HQ VTB, iar pe Bratva 2 se putea mai bine, dar e ok...

Salutare baieti si fete se pare ca am reusit un atack pe LSPD si vom avea 2 defensive pe bank ls si HQ TTB.

Deci oameni buni maine pe 29.07.2015 la 12:50 vreau activitate maxima deoarece suntem 35 de membri fara cei 2 banati +inactivitati si sa nu uitati de activitatea de la ora 17:00 nu este obligatorie ca sa stiti.

Salutare baieti si fete se pare ca am reusit un atack pe LSPD si vom avea 2 defensive pe bank ls si HQ TTB.

Deci oameni buni maine pe 29.07.2015 la 12:50 vreau activitate maxima deoarece suntem 35 de membri fara cei 2 banati +inactivitati si sa nu uitati de activitatea de la ora 17:00 nu este obligatorie ca sa stiti.

Este perfect că ai prins 2 atack, dar să vedem mâine ce facem, cum ne organizăm să luăm 3/3, a și în legătură cu activitatea de la ora 17:00, ne adunăm toate facțiunile și mergem dupa ROBert toți deodată ? :))

Edited by BoTa

Este perfect că ai prins 2 atack, dar să vedem mâine ce facem, cum ne organizăm să luăm 3/3, a și în legătură cu activitatea de la ora 17:00, ne adunăm toate facțiunile și mergem dupa ROBert toți deodată ? :))

Da, se facea regulat inainte sa apara treaba cu "turfs" la mafii. Se faceau multe activitati intre mafii inainte iar asta era una dintre cele mai nostime :D