Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, daca dai mention dupa ce dai edit cel caruia i-ai dat mention (@) nu poate vedea ca l-ai mentionat intr-un post.

@, tu primar, ma Razvy? Ma faci sa rad. =))

Felicitari pentru performantele de astazi! Ati vazut ca a zis BoTa. ca va iarta pentru absentele de ieri daca castigam azi 3/3 si v-ati mobilizat vad. =]]

Hai ca a fost frumos la primu war,am facut 0-4 da nu-i bai m-am bronzat oleaca.

http://i.imgur.com/BENeNsz.jpg

http://i.imgur.com/InyH5G4.png

Eu am plecat la spital sa-i aduc diagnosticu lui Pharell,bafta la waruri.

A da,ba Bota vezi ce se inampla daca acceptati ditamai inactivitati la toti...vin dupa inactivitate si isi dau demisia =))))),ce tare.

@, De ce inchizi telefonu ca ultimul las ? esti Jmecher ? hai sa te vad la deagle ca TEC vs DEAGLE te dai mare cine esti tu ca ma faci,pai da ma copilule ca e usor sa ma faci cu TECU sa te invartesti odata pe langa mine si gata,hai deagle vs deagle daca te crezi jmecher,cand vrei ma contactezi in joc si tu si prietenul tau codat Efffacer,ca sterg cu voi pe jos talentelor ca fara coade sunteti 0 si imi spuneti mie ca nu stiu sa joc si ca-s slab,pai cand jucam eu samp in mafii voi inca erati la Mario,stiu ca va permiteti sa bagati coade cu adminii astia care dorm pe ei,dar macar nu va mai dati mari ca sunteti buni slabilor.

BoTa:Ai grija la limbaj si te rog nu mai posta aici.

Edited by BoTa

Am zis ca sugi pula si o sa iti fut o bataie cat mai curand nu ma intereseaza ca stai in Maramures vin si in America dupa voi.Sper sa nu ma trezesc cu tine si cu tactu in poarta :)).

Am zis ca sugi pula si o sa iti fut o bataie cat mai curand nu ma intereseaza ca stai in Maramures vin si in America dupa voi.Sper sa nu ma trezesc cu tine si cu tactu in poarta :)).

Te astept ca si canddddd ,cand vi ? sa stiu sa nu-mi fac alt program.Si nu,nu o sa te trezesti cu mine la poarta ca nu merg pana in Bucuresti pentru un copil de 15 ani stai calm ;),daca tu vrei sa vi te astept.

Prietene, comunitatea asta a fost creată cu scopul de a avea parte de amuzament nu in scopul tău, de a ameninţa si a da in cap la oameni. @NewLIfe este un jucător vechi si ştie că înainte sa apăreţi voi, lichelelor, era totul bazat pe bine, jucătorii nu ajungeau în niciun fel la astfel de lucruri. Nu stiu cum îţi permiţi să vorbeşti în halul ăsta cu el. Din cauza voastră, codatilor, mulţi jucători respectaţi au părasit comunitatea, noroc că au mai rămas caţiva cu care chiar te poti înţelege. Îmi e dor de vremurile vechi in care comunitatea B-Zone era una unită, nefiind bazată pe bani iar codaţii să se tot reîntoarcă.

P.S

Ai grijă pe cine ameninţi in halul ăsta că nu ştii niciodată ce fel de persoane sunt in spatele calculatorului. ;)

Ai report pentru ca postezi aici. Apropo, am auzit ca ești din București, nu vrei sa ne vedem sa ma bați pe mine?

Kenon, in primul rand dai dovada de imaturitate. Eu te cred ca esti ofticat, dar sa ajungi sa spui ca te duci dupa el... Astea sunt basme deja tata. Te duci dupa el ca sa ce? Sa demonstrezi gradul de prostie pe care il ai? Sincer, asta ai demonstrat comentand pe aici si injurand. La 15 ani ai tai.. Stai cuminte..

La multi ani Sven Seful!!! Hai cu spam aici ba, astazi nu ne inchide BoTa :))

Ce-i aici ba ? si Verzisorii se fac duri ? Nu-i bai, le deschidem si lor o gogoserie. Mari si tari la deagle se credeau si cei din Tow Truck Bratva pana i-am facut sa-si deschide o gogoserie. Doar cei din RDT nu sufera aiurea cum o fac astia din TTB si GSB, sal.

@@Kenon, Tu asta din GSB, sa te iei de manuta cu cei din TTB si sa va duceti sa vindeti gogosi. GSB vedeti ca cei din Southern Pimps / Vietnamese Boy vor /fare cu 1$ si repair /refill cu 1$ avem valoare sal.

Du-te tu mai bine sa suferi in topicul de la GSB nu aici, aici doar se vorbesc despre victoriile pe care le castigam mai mereu. La TTB/GSB Topicul de Discutii e plin de suferinte. Ar trebui sa-l renumeasca in ''Topic de/pentru Suferinte'' dam magye.exe sal.

Edited by Rusen BT

Odata sa va mai vad ca va certati in acest topic si nu va mai iert va dau direct fw, topic inchis 24h.

Mai cititi si voi aceste reguli:

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.