Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Bafta.

Felicitari pentru waruri,las' sa mai si pierdem ca unii v-ati imbatat cu apa rece nu stiti numa' sa castigati asa va mai treziti la realitate.

http://i.imgur.com/0rOPLpo.jpg Cum spuneam o sa se umple banlistu cat de curand cu talente din GSB,inca mai urmeaza multi.

Edited by NewLife VIP

Buna seara movilor.

Maine iar 2 waruri ca deobicei dar deja ne-am obisnuit.

Doamne ce m-a enervat Steaua seara asta si mai ales Papp,mi-a venit sa sparg televizoru.

unLxVv1.jpg

PS:Uitati aici ce se bucura VTB ca au castigat un war cu noi =)),avem valoare nu gluma.

http://i.imgur.com/TFtvPZX.jpg

@, eu zic sa te calmezi, Razvanutz!

Felicitari pentru war-urile de azi (EZPZ cu Bratva) si pentru attack-uri!

Maine poate castigam 4/4. E ceva mai greu in LS (mai ales cu VTB), dar se poate daca ascultati si nu faceti ce va taie capul. ;)

Felicitări pentru astăzi cu VTB, la fix mă :))

4/4 mâine, attack de la RDT ? îștia vor numai spawnkill :))

Era bine și pe spawn civil, dar merge și așa.

@, Cred că nu ai citit regulamentul de pe prima pagină, poate te sancționează Bota

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZP.B-ZONE.RO

CĂUTĂM ADMINI SERIOȘI ȘI ACTIVI

Edited by Cristina

@, =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ce disperati.

Salut, felicitari pentru astazi la wars.. Piscotzel iar fura bestu' la 2 killuri :-S cand se le fac se terminat waru :))

@, Am observat ca, cam faci posturi inutile si m-am gandit ca nu ti-ar strica sa mai citesti regulamentul, valabil pentru toti care faceti posturi inutile de data asta nu inchid topicul si nu sanctionez pe nimeni sper sa va intre bine in cap acest regulament:

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

ps: Maine vreau 35 on pe turf fara intarziati, invoiri, inactivitati pentru a lua 4/4 vom avea waruri grele. Felicitari pentru atack, Edi.

@, Am observat ca, cam faci posturi inutile si m-am gandit ca nu ti-ar strica sa mai citesti regulamentul, valabil pentru toti care faceti posturi inutile de data asta nu inchid topicul si nu sanctionez pe nimeni sper sa va intre bine in cap acest regulament:

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

ps: Maine vreau 35 on pe turf fara intarziati, invoiri, inactivitati pentru a lua 4/4 vom avea waruri grele. Felicitari pentru atack, Edi.

Ma Bota, pune si tu la legende data la care am luat LV si poate spui cine eram in factiune. Am vazut ca toate factiunile au asa :))

@@Drunkard VIP, a pus aici : http://forum.b-zone.ro/topic/13075-southern-pimps-imagini-si-suveniruri-images-souvenirs/page-50. Ar trebui facut la legende o astfel de chestie, cuceririea unui oras nu se intampla de azi pe maine.. Dar oricum, suntem pe undeva :)) Felicitari Sven pentru attack si bafta la permis, sper sa iei toti stalpii la rand :*

@, Si ce mortii ma-tii comentezi atat ca e contul meu? Vrei sa-mi bag pula-n ma-ta, jegu pulii? AI uitat cand imi sugeai pula sa te accept prin southern pimps si astea. Ai dat si tu de buletin si ai prins aripi, pisatule.

Daca e contul meu, nu inseamna ca eu joc pe el, aurolac infect. Si ca drept dovada, contul a luat unban, jepatule.

Scuze ca vedeti asta, dar nu m-am abtinut. Nu stiu cum tineti in gang persoane fara buletin sau care d'abia si-au facut unul. Mult succes cu Los Santos. Dupa mult timp, ati facut LV MOv, felicitari. Era si timpul ca la carma acestui gang sa ajunga persoane inteligente care sa se descurce. De cand am fost lider aici, nu am prea vazut lv mov. decat o singura data, dar doar pt 1 zi, deci a fost degeaba.

@, Si ce mortii ma-tii comentezi atat ca e contul meu? Vrei sa-mi bag pula-n ma-ta, jegu pulii? AI uitat cand imi sugeai pula sa te accept prin southern pimps si astea. Ai dat si tu de buletin si ai prins aripi, pisatule.

Daca e contul meu, nu inseamna ca eu joc pe el, aurolac infect. Si ca drept dovada, contul a luat unban, jepatule.

Scuze ca vedeti asta, dar nu m-am abtinut. Nu stiu cum tineti in gang persoane fara buletin sau care d'abia si-au facut unul. Mult succes cu Los Santos. Dupa mult timp, ati facut LV MOv, felicitari. Era si timpul ca la carma acestui gang sa ajunga persoane inteligente care sa se descurce. De cand am fost lider aici, nu am prea vazut lv mov. decat o singura data, dar doar pt 1 zi, deci a fost degeaba.

Ce mai faci bă Lung? :))

Count LuNg ZEW Prefer sa nu comentez, imi dau seama dupa poza de profil dupa FB, ai o fata. .. nici cainele meu, nu te-ar accepta. https://www.facebook.com/cosmin.nita.5?fref=ts

Tu n-ai nimic mai bun de făcut decât sa te cerți cu lung aici? Aveți chat privat, poate te trezești cu vreo sancțiune de la bota. E doar un joc, potoliti-va, ce Dumnezeu.

Count LuNg ZEW Prefer sa nu comentez, imi dau seama dupa poza de profil dupa FB, ai o fata. .. nici cainele meu, nu te-ar accepta. https://www.facebook.com/cosmin.nita.5?fref=ts

bravo sefule, eu macar ma arat, tu pula. Http://imgur.com/qJ2XlIR

Mișto bradut. Ai umerii zici ca esti cuier de agatat haine.

@ bine al.pacino am trecut pe aici sa va felicit

Edited by Count LuNg ZEW

Count LuNg ZEW Aia e poza din 2011 - 2012, nu mie rusine de mine, uite poza acutala, da am 14 ani, nu mie rusine : http://imgur.com/SANKQ5n

1. Nu inteleg de ce continui aceasta discutie care nu este relevanta pentru factiune.

2. Mie mi-ar fi rusine ca am scris "nu mie rusine", nepunand cratima.

3. Maneca camasii trebuie sa iasa 1-2 cm din sacou, astfel incat sa se vada o pata de culoare alba (sau culoarea camasii in cazul respectiv).

4. Mi se pare irelevant sa pui poze cu tine pe aici, ai putea sa ii dai PM daca tu crezi ca il intereseaza atat de mult, sau, daca te mandresti cu tine, sa iti pui poza la avatar.

5. Ati face bine amandoi sa va potoliti cu cearta asta, o sa ajungeti sa va traiti viata pe samp/ forum si sa neglijati lucrurile cu adevarat importante.

Edited by Drunkard VIP