Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

''Orele la care se vor desfășura aceste waruri se vor stabili la comun acord cu voi, respectiv cu jucătorii. Fiind waruri opționale, nu toată lumea trebuie să participe. Cine vrea pur și simplu într-un weekend să se distreze poate să facă asta. Scopul acestor waruri e să mai destindă puțin atmosfera.''-Kelton.

Sugestii, pareri, va rog.

@@Pimp Boss Florance, sa se respecte order ! Nu vreau ca toti mucosii sa joace doar tec si combat. Eu daca am stat atat pentru ele, sa stea si ei. Nu toti pulifricii din 69 sau alte ganguri cu tec. (Astept si testul prin pm)

Craciun fericit!!!

Salut baieţi, dacă vreţi un Interface Editor bun puteţi să îl descărcaţi de aici: https://forum.b-zone.ro/topic/363624-cleo-interface-editor-by-shanker-popica/

Când eram şi eu în mafie îmi doream un asemenea mod dar pe atunci nu le aveam cu Codding-ul :). Dacă vă place modul puteţi să daţi de veste mai departe şi să daţi like postului :).

Aici aveţi nişte poze ce conţin interfaţele facute de echipa modului, însă dacă nu vă plac puteţi să le modificaţi voi cum vreţi :).

Poze: http://imgur.com/a/IHlzA

Video(Conţine ultima versiune a modului):

2x attack by K0rS, primele 15 minute n-a mers si am dat click la misto pe taxi lv la misto si a mers :)))) tocmai acolo sus si a venit si hq-ul.Sa veniti maine la war

La mulţi bani! Eu când vă zic că sunt nebun...voi BATMAN, BATMAN. https://www.youtube.com/watch?v=O4NlKP9u7UE - https://www.youtube.com/watch?v=mIEWd8GE6ng - M-a făcut nemâncat şi d'asta...

Ms Florance pt tratamentul acordat, nu sti sa pretuiesti oamenii, in loc sa dai fw la aia care fac - si trag in jos ne dai noua.Mereu am facut scoruri mai bune ca tine.Inca 1 fw si ati pierdut un membru bun si un rank 5 care iti da fvr cand ai nevoie si attack.

FVR când am nevoie? Ieri ai dat FIX când nu trebuia, de asta ai fost sancţionat, de attack-uri nu mă plâng, de intrat în subiectul cu scorurile nu intru pentru că ies învingător fara să explic ce şi cum. Tu ca rang 5 ce faci, dai doar attack?

De când sunt lider nu te am văzut sa fi coordonat măcar puţin la war, vezi că ai o activitate slabă, nu îmi place.

Taci ma din gura cu attack nu te plangi acum ca au facut aia rank 4 da acum 1 luna de zile cand eram doar eu cu un sublider attacker, ca tu de cand te stiu eu cred ca doar o data sau de 2 ori ai prins un attack, ai uitat vremurile alea din Rifa cand poerdeau aia warul din cauza ta te tine sa o dai cu mine duele cu ce arma vrei tu tec ce vrei sa iti demonstrez cine sunt.N-am organizat ca si asa nu ma asculta nimeni si am ideu diferite fata de tine pt ca gandesc mai bine nu te pune cu mine Florance ca stiu multe despre tine cine ai fost si nici acum nu esti mai breaz sunt om mai vechi ca te pe server

Edited by xBernoulli ZEW

Ms Florance pt tratamentul acordat, nu sti sa pretuiesti oamenii, in loc sa dai fw la aia care fac - si trag in jos ne dai noua.Mereu am facut scoruri mai bune ca tine.Inca 1 fw si ati pierdut un membru bun si un rank 5 care iti da fvr cand ai nevoie si attack.

Mhm, ne luam de scoruri, da? Nu te lua de Florance, el coordoneaza, are alte pe cap, tu ce faci? Dai un fvr poate bun, un atac, doua, nu zic ca e rau, dar ia-te de astia mai mici. Eu nu am tec si combat (inca) si totusi fac mai mult pe turf decat tine, care ai tec combat la discretie, fa ceva cu ele, nu le tine invers. Am vazut smardoi ca tine, da' tu i-ai intrecut pe toti.

Calm Mareaaane, atat poate si el, lasa-l sa se simta bine =))))))

Ne auzim la wars, SP POWER !

Dupa cum vad cam atat poti si tu doar sa dai pm la admini cum ca liderul a injurat sa isi piarda liderul functia, ca oricum la war esti degeaba Edited by xBernoulli ZEW

Ba, mai bine taci dracu' din gura..... ca esti analfabet :/ abia legi 2 cuvinte.. tu nu te vezi ? mi-ar fi rusine sa mai postez aici daca-s fi in locu' tau. :))) Esti la fel de frustrat ca fostul tau lider, care-l pupi atat in fund.